dinsdag 13 maart 2012

Zomaar een kaartje van mij

Hallo allemaal, dit weekend heb ik nog een leuk kaartje gemaakt. De sketch is van ATSC. Een mooie bruikbare sketch. Het papier wat ik gebruikt heb is van Pink Paisly. Ik won dit papier (en nog heel veel andere kleine dingetjes) bij Liesbeth. Omdat het nogal grote motieven zijn (wat ik niet vaak gebruik) vond ik het moeilijk om eraan te beginnen. Maar wat is het mooi papier. Echt. Tilda heb ik weer ingekleurd met de aquamarkers.
    Met de perlenpen nog drie pareltjes in de hoeken gemaakt en met een doohickie van Magnolia bloemen uitgestanst. Hierboven op een resinflower. Op de bloemenkransen heb ik nog wat stickels gedaan.
    Maar toen ging het een beetje mis. Ik wilde er nog een leuke tekst opstempelen en hieroverheen embossingpoeder doen. Nu heb ik dit nog niet zolang dus het nog een beetje oefenen. Het komt nu helemaal niet tot zijn recht. De kleur is te licht en door de verschillende lagen papier krijg je het er ook niet zo mooi op. Super jammer natuurlijk want nu kun je er niets meer aan doen en heb je een beetje een  probleem. Maar goed van je fouten kun je leren denk ik dan maar. Vandaar dat ik hem toch maar laat zien. Verder is hij best wel leuk geworden. Hebben jullie tips over het embossingpoeder? Het lijkt ook een beetje uit te lopen. Gebruik ik de heattool dan te lang?
    Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:

8 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaartje prachtig en met embossingpoeder moet je stempelen met versamark. Dat werkt perfect.
    liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joke,

    ik vind het een hele leuk kaart en de tekst is toch nog te lezen? Ik heb dat poeder niet en geen idee hoe lang je dat moet doen met zo'n heattool.
    Leuke sketch. ik heb er ook een gemaakt, moet hem nog wel plaatsen...
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een leuk kaartje, Joke.
    En de tekst is te lezen hoor.
    Succes met het embospoeder, heb er zelf geen ervaring mee.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuk kaartje en mooi papier!! Met embossingpoeder heb ik geen ervaring maar ik kan de tekst nog wel lezen.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een hele mooie kaart Joke! Mooie kleuren en mooie details. Ik kan je ook geen tips geven over het embossen maar het ziet er toch wel goed uit. Leuk dat je meedoet met ATSC. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke kaart vind de kleuren blauw en groen ook goed bij elkaar passen

    groet debby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Joke, ik kom deze nog weer tegen, had nog geen reactie achter gelaten. Mooi fris kaartje en die bloemen van magnolia zijn wel heel erg leuk. Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen