donderdag 14 februari 2013

Liefde verspreiden......

Hallo allemaal, is iedereen verrast op deze valentijnsdag? Vanochtend had ik een kleinigheidje klaarliggen voor mijn dochters en dat hadden ze super verdiend. Drie weken terug kreeg ik op donderdaggavond een kaart van mijn meiden met "You are the best". Op de andere kant stond een lief berichtje en wel dat zij een week lang voor mij in de plaats zouden koken. Ik mocht niet weten wat we zouden gaan eten want zij zouden ook de boodschappen doen. Dus een week lang hoefde ik mij  geen zorgen te maken over het eten en was het elke dag weer een verrassing wat we gingen eten. Nou is dat niet super lief. Echt zulke toffe meiden heb ik. Ik heb er van genoten en dit gebaar enorm gewaardeerd. Nu bedacht ik me afgelopen zaterdag pas dat ik wel eens iets terug kon gaan doen en wel op valentijnsdag. Nou dat is lastig als je dan iets wilt maken voor die twee. Ze gaan 's avonds natuurlijk niet meer zo vroeg naar bed zodat je maar weinig tijd heb om iets leuks te maken. Maar het is gelukt en ze vonden het super leuk.
Dit is het resultaat geworden.




Ik heb twee zakjes gepimpt waar je ja kaarten in kan doen. Aan de bovenkant eerst een strook rood cardstock gedaan, daarna van doily van kraft, een wit ronde, en een multiframe van Nellie Snellen.
Ik heb Tilda with dot bow ingekleurd met de aquamarkers (en weer ben ik hier niet helemaal tevreden over).  Links in de hoek ook van magnolia de helleborus met daarin een bloem, parelstekers en rode roosjes. Rechts in het hoekje twee houten hartjes van de Xenos.

In het midden van het zakje de postcard van Magnolia met daarop een oude postzegel, het hart van Nellie Snellen en daarin met scrabbleletters LOVE geplakt (deze vindt je hier bij Mieke). Ik  heb de letters verhoogd opgeplakt zodat ze goed in het oog vallen.

Natuurlijk iets lekkers in de zakjes gedaan en een lunchbon zodat ze volgende week in de vakantie een keer samen kunnen gaan lunchen. Gerlise en Alinda vonden het super leuk. Ben benieuwd of jullie dit ook vinden.

Ik wil graag meedoen bij:
webshop-anmacreatief - alles behalve een kaart
magnolia mania - hearts
YMAM
ribbon girl
dutch magnolia lovers
hobbyvision
Its a magnolia
allsorts
time for magnolia








24 opmerkingen:

  1. Wat prachtig gemaakt Joke. Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oohh...wat superlief van je dochters dat ze een week lang voor het eten zorgen.
    Ja ze hebben dan ook dik verdiend om er wat terug voor te krijgen ;-)
    Je hebt superleuke (en lekkere) valentijnskadootjes gemaakt!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat geweldig heel leuk gemaakt. En wat boffen jullie met elkaar dat jullie zo aan elkaar denken
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een leuke valentijnsverrassing voor je dochters!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij heerlijk verwend door je dochters -super lief van ze Joke - en jij weer iets heel liefs en lekkers voor hen..........nou dat zit helemaal goed daar op de Veluwe!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lovely creations, thanks for playing at Allsorts. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk idee zo......en jij bent dus ook al lekker verwend hoor ik! Geniet er maar van voor je het weet zijn ze de deur uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. deze is heel erg leuk gemaakt ! geniet maar
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heerlijk en lief dat ze een week gekookt hebben, daar mag wel wat tegen overstaan. Je zakjes zien er echt super leuk uit.

    Groetjes cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi om te lezen! En jazeker ik vind je zakjes ook superleuk!
    Ook heel leuk dat je weer meedoet met de challenge bij AnMacreatief deze maand!
    Groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah Joke wat een lieve kinderen heb jij, zo super dat ze dat gedaan hebben, daar smelt je toch van als moeder, helemaal top. En wat heb jij ze super verwend met deze kaart, ik vind het helemaal super. Koester het maar want je hoort weleens hele andere verhalen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jij bent verwend, maar jij hebt je dochters ook verwend met deze prachtige cadeautjes. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik vind het een super leuke valentijns traktatie kaart bon, hahaha van alles in een is het. Maar ik vind hem erg leuk

    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is dit erg leuk zeg en ook zo mooi gemaakt.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lief van jouw dochters dat ze je zo verwend hebben,maar de verrassing van jou is ook heel mooi ik ga ook eens zo iets maken.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een super leuke Valentijn traktatie heb jij voor jouw meiden gemaakt zeg, wij vinden het ook erg leuk dat je meedoet met onze challenge van TFMC, en wensen je veel succes liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel mooi gedaan.
    Groetjes en een fijn weekend Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. O wat heerlijk om een week het eten niet te hoeven doen. En vooral om niet te verzinnen wat gaan we eten? Lijkt me heerlijk.
    En jij hebt je dochters ook heerlijk verwent met deze super leuke traktatie. En ze hebben het verdiend. Geniet van elkaar.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. leuk om de meiden zo te kunnen verrassen.
    Ook erg leuk dat je een week verrast werd met het eten

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ooh wat leuk!!
    Super mooi gemaakt enneh ........ lekkerrrrr
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke creaties heb je voor je dochters gemaakt en nog heel lekker ook.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ha Joke,
    wat een geweldig leuk idee van je dochters om je zo te verwennen! Heerlijk als je niet na hoeft te denken over de boodschappen en wat je zult eten!
    Helemaal verdiend hebben ze deze attentie van jou. Het is erg leuk en ik kan me helemaal voorstellen dat je dit 'stiekem' hebt zitten doen.
    Succes met de challenges!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ontzettend leuk van je dochters om een week lang te koken. Je cadeautje voor hen zal dan ook wel in de smaak gevallen zijn. Erg leuk gemaakt! Bedankt voor het meespelen met de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen