dinsdag 17 september 2013

Merry Christmas

Dag allemaal, ik heb eindelijk mijn tweede kerstkaartje af. Gaat nog niet zo hard bij mij hoor die kerstkaartjes. Ik heb deze kaart gemaakt nav de sketch bij Ccws. Het papier wat ik gebruikt heb is van Joy (happy holidays) en het stempeltje is van cuddly buddly. Ik vind die toby tumble  wel zo geweldig leuk. Echt schatjes. Ik heb laatst verschillende kleurtjes spectrum noir markers gekocht en daar heb ik dit stempeltje dan ook mee ingekleurd.



De kerstboompjes die ik gebruikt heb zijn gekregen dus geen idee waar die van zijn. Natuurlijk heb ik hier een paar kleine sneeuwvlokjes opgemaakt. Verder niet heel veel extra, een stukje lint en wat houten ijskristallen van de Xenos. De tekst is ook een gratis digi die ik eens op iemands blog zag staan.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
http://christmaschallenges.blogspot.nl/

7 opmerkingen:

  1. Heel mooi kerstkaartje Joke en een heel mooie stempel! En het begin met je kerstkaarten is er moet je maar denken, nog tijd genoeg hoor!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is fabulous,love the image and fab papers.xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hele mooie kaart.
    Heb een leuke candy op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Joke, wat een leuke kaart is dit geworden, mooi gekleurd ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een heel mooi, vrolijke kerstkaartje met een schattige afbeelding!
    groetjes, marlies
    PS Je hebt op je blog de candy van Jolanda heel groot in beeld en het staat over je blogpost heen. Ik zie je kaart in mijn leeslijst wel helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen