maandag 5 mei 2014

Voor de liefste mama

Ik ben het afgelopen weekend lekker bezig geweest om een kaart te maken voor moederdag. Ik heb hiervoor de Crealies XXL die nr 2 gebruikt. Prachtige mallen zijn dit. Ik heb deze mal eerst gestanst in het wit voor de dubbele kaart, hierna in het groen, wit en daarna van designpapier van Memory box. Een hele mooi blokje is dit in schitterende paars/groene combinaties. Ik heb deze kleuren gekozen omdat deze kleurencombi de opdracht is voor de eerste challenge bij Gerda's Hobbyshop. Het plaatje wat ik heb gebruikt komt ook bij haar vandaan en heb ik gestanst met een stans van Joy.
 
 
Een bedeltje met een theepotje gebruikt omdat het zo heerlijk is om met een kopje thee lekker in de tuin te zitten genieten van de fleurige plantjes om je heen. Mijn moeder zit dan te genieten van de vele soorten eenden, kipjes en fazanten met hun jongen die ze hebben.
 
 
 
Wat heb ik verder allemaal gebruikt:
Klavertje vier onderin is van memory box
Bloemen
Parels
Meeldradenknopjes
Organza lint met bedeltje
Mal van Joy onder het plaatje
Kleine zilveren knoopjes met een drew drop erin
Harten van MD
vlinders van Nellie Snellen
 
 
Ik heb bij deze kaart ook de binnenkant versierd. Het designpapier komt ook uit deze serie en de tekst is een gratis digi van Noor design die we vorige week via de nieuwsbrief kregen.

Ik wil met deze kaart meedoen bij
 

9 opmerkingen:

  1. Je kaart is prachtig Joke.

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie kaart!! En wat een prachtige mallen heb je gebruikt voor je kaart! Leuk dat je meedoet met de challenge bij Gerda! Succes gewenst!
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Joke, mooi geworden zeg, daar zal ma blij mee zijn. Ik herken een aantal van mijn mallen, fijn dat je die kon gebuiken. Vind dit ook wel een mooie kleurencombi. Ik gebruik zelf zelden paars.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Joke,
    Je kaartje ziet er prachtig uit, hele mooie kleuren en plaatje, erg leuk de Go Kreate mal, leuk afgewerkt en zelfs de binnenkant is top..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi joke,
    Wat een schitterende kaart Joke! Je hebt je bingo rijtje er niet bij gezet, maar ik zie heel veel van de dingen die op de bingo kaart voorkomen, dus dat zit wel goed! dank je wel voor het mee doen met de challenge van Scr@p-Cards met deze hele mooie kaart!
    Groetjes DT lid Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart Joke, wat fijn dat je weer mee doet bij EHI.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie kaart heb je gemaakt
    Fijn dat je meedoet bij ehi

    BeantwoordenVerwijderen