donderdag 26 november 2015

Let it snow


Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn blog weer onder controle met behulp van mijn dochter en zusje. Het is nog niet 100 % zoals ik het zou willen maar ik doe het er maar mee. 
Ik ga dus nu maar snel achter elkaar wat kaarten laten zien nu mijn blog weer beter is. Ik durfde het niet aan met al die rare tekens.

Het is een kerstkaart in boekvorm die ik wil laten zien. Ik vind dat boek zo leuk dat ik er gelijk maar verschillende achter elkaar maak. Zelf ben ik super tevreden met deze kaart. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Ik heb dus de DDD boekvorm weer gebruikt. Eerst kraft daarna donkerblauw, designpapier van Joy en ribbelkarton. Op de rechterkant heb ik het leuke stempeltje van MD gedaan en deze gemat op donkerblauw cardstock. Op het stempeltje frantage gedaan zodat er een soort sneeuweffect ontstaat.
Verder zit er in de hoek een cirkel met daarop twee sneeuwvlokken van MD en ook weer voor het sneeuweffect liquid appliqe. Dit zit trouwens ook op het ribbelkarton.


 Natuurlijk hoort er ook een mooie bloementoef op. Verschillende bloemen, meeldraden en sneeuwbolletjes.

Aan de andere zit de sneeuwpop van MD, gestanst uit snowpaper van MD. Uit blauw, kraft en orange cardstock heb ik de sneeuwpop nog een keer gestanst en toen de neus, hoed en sjaal uitgeknipt en op de witte sneeuwpop geplakt. Wel een werkje maar wat is het effect leuk.


De tekst is trouwens ook van MD. Als laatste heb ik twine om het boek geknoopt met daarna een belletje en om het geheel af te maken nog een organza strikje gemaakt.



Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

11 opmerkingen:

  1. Mooi boekkaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je hebt er een prachtige kaart van gemaakt, leuk model,je kunt er veel op kwijt, het stempeltje is zó mooi..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Such a gorgeous festive book card.
    Thanks for joining in with our any image challenge at The Ribbon Girl and good luck in the prize draw.
    Hugs, Donna xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Joke je hebt er een prachtige boekkaart van gemaakt! Heel stoer het ribbelkarton, mooie kleuren en je hebt het belletje en de ster leuk verwerkt :)
    Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
    Groetjes Chantal
    DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig het is best oké weer op je blog. Ziet er weer toppie uit en de volgers lijst zie ik weer. Schrikken was dat zeg!
    Je kaart is ook prachtig geworden.
    Gr Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kan in ieder geval weer tevreden zijnmet je blog, wat je al terug hebt Joke!! De rest komt in de loop der tijd wel weer! Je hebt ook dat leuke stempeltje van Marianne gebruikt in/op je boek! Het ribbel karton geeft een mooie en wat stoere sfeer! alles ziet er heel mooi uit!!!
    Groetjes van Gerie en DT Scr@p-Cards Challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Joke, wat heb je een mooie boek-kaart gemaakt met die mal. Lief dat nostalgische stempeltje erop en dat ribbelkarton geeft ook een gaaf effect vind ik. Je hebt alles heel mooi afgewerkt.
    Dank je voor je deelname aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.
    Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele mooie kaart, leuk model en mooie kleuren. Ook een leuk nostalgisch stempel! Schitterend gemaakt. Leuk dat je ook meedoet met onze challenge bij ATSC. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Joke
    Dit is een schitterende kaart, het boekmodel is erg leuk je hebt gelijk hoor dat je er een paar meer mee hebt gemaakt, de kleurtjes vind ik ook erg mooi net als het nostalgische stempeltje.
    Gezellig dat je meedoet bij het Scr@p-Cards challengeblog en bij ATSC.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze is superleuk gemaakt. Alles klopt er weer aan, prachtige bloementoef!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Totally adorable!
    Thanks for playing along with us at Kreadiva´s !
    xx Nela

    BeantwoordenVerwijderen