donderdag 19 mei 2016

50 gefeliciteerd

Vandaag is de schoonvader van onze dochter 50 jaar geworden en daar moest natuurlijk even een leuk kaartje heen. Ik ben waar weer lekker aan de slag gegaan met mijn MD spullen. Het werd een maritieme kaart want ik denk dat de meeste mannen dit wel kunnen waarderen. De sketch is van creaine. Daar vragen ze trouwens een beterschapskaart maar ik heb er maar lekker een verjaardagskaart van gemaakt. Leuke sketch om mee te werken.


Ik ben begonnen met kraft met daarop donkerblauw cardstock. Hierop het designpapier uit het blokje Nautical. en een plaatje van vel Mb 0159. Ook het scheepstouw Lr0418 en de schelpen Lr230 en de vuurtoren Lr 231 kregen een plekje op deze kaart. Wat zijn al die materialen ontzettend mooi te combineren vinden jullie ook niet?



Als laatste een label van MFT gestanst met daarop gefeliciteerd en de craftable van MD Cr 1282.

Ik wil deze kaart insturen bij;

Ik wil jullie ook nog even laten zien wat een schitterende candy ik heb gewonnen en wel bij Richtsje. En ik kreeg me toch een dikke envelop met veel mooie spullen. Ik heb er gewoon geen woorden voor ....zoveel. Ik heb vanochtend toen de envelop in de gang lag snel mijn kamer verder gestoft zodat ik vanmiddag gelijk ermee aan de slag kon gaan.  En dat is gelukt hoor. Er ligt bijna een kaart klaar.
Dit zat er in de envelop

10 vellen van Studio Light van de love & home serie


een mooie mal van Leane creatief

stempels

en wat kant, knijpertjes, lint ed

Dit is toch zeker veel te gek of niet? Richtsje ik heb je natuurlijk al bedankt maar ook vanaf deze kant nogmaals heel veel dank. Ik ben er ontzettend blij mee.

12 opmerkingen:

  1. Een hele mooie kaart Joke.
    Mooie mallen zijn het he?
    En gefeliciteerd met je candy.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joke .wat een mooie kaart met deze materialen ik hou el van die stijl Ga straks met mijn moeder een kaart afmaken met dit soort materialen Wat een mooi pakket heb je van Richtke gekregen. daar weet je vast wel raad mee! Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een prachtige maritieme kaart!
    Gefeliciteerd met het winnen van het mooie pakket van Richtje.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En ook leuk dat je meedoet bij MD Divas, dank je wel.
      Groetjes Tineke

      Verwijderen
  4. Een hele leuke mannen kaart Joke...maritieme stijl is altijd leuk!! En dan onze candy van Richtsje hè! Ik was ook helemaal overdonderd zo veeeeeeeel!!! Veel plezier er ook mee en voorlopig kunnen we prachtige kaartjes maken met al die vellen van SL! Wat een bofferds zijn we!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Joke,
    wat heb je een gave mannenkaart gemaakt, de sketch is ook zó leuk..en wat ben je verwend met deze gave candy, jij en Gerie zijn wel 2 boffers hoor.. veel plezier er mee,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke mannenkaart Joke en net als Gerie een te gekke candy waar je vast uuuuuuuren freubelplezier aan gaat beleven!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een echte mannenkaart Joke.Leuk he'als je een prijs wint.Gr.joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt een prachtige maritieme kaart gemaakt Joke! Deze stijl is altijd gaaf om te gebruiken voor een mannenkaart, de jarige is er vast blij mee! Geniet lekker van je mooie spullen, ik zag er al een kaart mee voorbij komen dus dat is helemaal leuk! Veel plezier ermee!

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie mannenkaart is dit. Leuk ook met al die zomer stansjes erop.

    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is weer een prachtige kaart en je nieuwe spullen uit de candy van Richsje zijn geweldig. Daar kun je weer heel veel leuke nieuwe dingen mee maken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen