donderdag 28 april 2011

Speciaal voor jou

Deze kaart is gemaakt door mijn dochter Alinda. Ze heeft deze kaart gemaakt voor een meisje uit haar klas die voor 6 weken is opgenomen in een epilepsiekliniek. Nu hebben ze in de klas afgesproken dat elke dag een ander iemand haar een kaart stuurt zodat ze elke dag een kaart krijgt. Erg leuk natuurlijk. Ze heeft deze kaart gemaakt n.a.v de sketch bij hobbystempels challenge blog.
 Een leuke penny black stempel ingekleurd met de derwent potloden. Mooie bloemen erop en de naam van het meisje erop gemaakt met de clippunch van Nellie Snellen. Met de computer zelf ook nog een toepasselijke tekst gemaakt.
Ze wil ook nog graag weer eens meedoen aan een challenge en dat is die van:
Hobbystempels challenge blog - sketch

4 opmerkingen:

 1. ah wat een schattig kaartje!
  ik vind hm echt super
  groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schattig kaartje heb je gemaakt wat een leuk idee van jullie zeg om dat meisje iedere dag een kaart te sturen heel lief. Jullie hebben een prachtig blog we hebben eens even rondgekeken.SUPER!! We gaan jullie volgen hoor.

  groetjes Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat een schattig kaartje heb je gemaakt Alinda. Leuk idee om iedere dag iemand anders een kaartje te laten sturen naar je klasgenootje! Ze zal vast heel blij zijn met deze kaart.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Alinda, wat een leuke kaart, ik denk dat hij wel op zal vallen tussen al de andere kaarten die ze heeft gekregen.
  Groeten tante Aartje

  BeantwoordenVerwijderen