woensdag 25 mei 2011

Veel Geluk

Hallo allemaal, een paar weken niets van mij gehoord maar dan nu eindelijk weer een kaart gemaakt. Dit keer eens een kaart zonder stempel maar met een vintage plaatje van Pion. Erg mooie plaatjes vind ik en ik zag bij andere ook kaarten met dit soort plaatjes en dat wilde ik ook eens proberen. Hij is echt wel leuk geworden vind ik zelf. Ik heb de multi frame van Nellie Snellen gebruikt  en deze is me mooi zeg... gekregen voor moederdag en ik ben er erg blij mee. Ook de vlindertjes zijn van Nellie Snellen.  Onder het plaatje een servetje gedaan wat goed past bij dit soort kaarten.
Een leuke bloem erop en met een creatable van Marianne Design nog wat graantjes erop gedaan. O ja ik heb dit keer ook de naaimachine uit de kast gehaald en twee vierkanten doorgestikt. Grappig he... naaien op een kaart. Geeft toch weer iets een ander oog aan zo'n kaart. Een leuk hart met veel geluk erop gestempeld en ik was helemaal tevreden.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van de http://deknutselkaart.blogspot.com/ Hier moest je iets maken met naald en draad.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en zie uit naar jullie reacties.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Joke, dit is inderdaad wel iets anders dan anders. Maar wel erg chique geworden. Mooi gedaan echte vintage look. Die nieuwe multiframe is errug mooi.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtig nostalgische kaart!!
  super vintage look!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie vintage kaart! Ze zijn zo mooi de nostalgische afbeeldingen, mooi gecombineerd alles, de stansen ook je stikwerk!!
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen