dinsdag 29 november 2011

Kerstkaartje in roze en 3d

Goedemorgen allemaal,
Hier even een heel ander kaartje dan dat jullie gewend zijn. Ik won laatst een paar 3d vellen van Don&Daisy en ik wilde dit niet zo naast me neer leggen. Dus maar weer eens aan het knippen gegaan. Het zijn tenslotte hele leuke plaatjes. Heel erg zoet is het wel geworden. Roze. Dit is het resultaat geworden.
Ik heb mijn multiframe van Nellie Snellen gebruikt. Ik blijf dit hart heel mooi vinden. Langs de binnenste rand heb ik stickels gedaan. Ik heb verschillende soorten papier gecombineerd. Mooi roze jute en bolletjes lint erbij en ik ben eigenlijk wel heel tevreden.
Nog even een close-up van het plaatje.

Ben benieuwd wat jullie van zo'n 3d kaart vinden. Ik heb er nog meer en daar moet ik eigenlijk nog wel mee aan de slag vind ik. Dus wie weet zien jullie nog een aantal van dit soort kaarten langs komen.

Hartelijk groetjes en nog een hele fijne dag.  Het is hier op het moment heel mooi dus ik ga zo het dorp nog maar even in voor de laatste sintkadootjes. Dan nog de laatste gedichten en suprise's afmaken. Ben benieuwd of ik zaterdag nog verwend wordt door de sint. Ik had natuurlijk nog een aantal kleine hobbydingetjes opgeschreven.

8 opmerkingen:

 1. Wat eenprachtige kaart.
  Leuk zo met die roze kleur.

  Groetjes sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n zoet, lief roze kaartje. Leuk 3D plaatje enne succes met de suprise's en gedichten.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk kaartje heb je gemaakt.
  Kleurtje is erg mooi.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik knip eigenlijk ook nooit meer, maar als ik dit dan zie dan snap ik niet waarom niet:-) Erg leuk Joke!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Joke, wat een lekker zoet kaartje, leuk zo met dat plaatje en dat hart, roze jutelint kleurt er ook mooi bij. Ook hier moet de laaste hand nog aan de gedichten en surprises worden gelegd.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk kaartje, ik vind dit 3D plaatje wel mooi en schattig.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie kaart, Ik houd van roze en schattig dus helemaal goed LOL. Je ziet nu weer meer 3d plaatjes voorbij komen, ik denk dat het weer 'in' komt!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen