vrijdag 31 augustus 2012

Kado envelop voor een bruiloft

Goedenmorgen allemaal,
Ik heb vanochtend nog even mijn kado-envelop afgemaakt voor mijn collega. Vandaag is haar trouwdag en voor   haar en haar man heb ik dit envelopje gemaakt om geld in te geven.

Ik ben begonnen met rood papier en hierop wit linnen wat ik eerst door een embossingfolder heb gehaald.
Eén kant heb ik vrijgelaten om daar straks het label op te kunnen doen. Hierop heb ik de harten geplakt, dit zijn multiframes van Nellie Snellen. Een mooie bloem gemaakt (Helloborus van magnolia) voor het andere hoekje. Langs de rand nog een stuks scrapperslint gedaan en daarna het label gemaakt. Hierop zitten twee tekststempels die je kunt vinden op het blog van Marianne. Zij maakt heel veel leuke bruikbare tekststempels en je mag ze zo meenemen. (nogmaals bedankt Marianne) Verder nog een paar stipjes gemaakt met de perlenpen.

Ben weer erg benieuwd naar jullie reacties.


13 opmerkingen:

  1. Wat leuk is de envelop. Zo maakt geld geven toch een stuk leuker ;-)
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend Joke en waarom stuur je hem niet ook naar Krea2Day of wil je de concurrentie met Alinda niet aangaan??

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zo'n envelop! Prachtig!
    Fijn weekend, liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Joke,
    Wat een MOOIE envelop heb jij gemaakt en zoiets is vele malen MOOIER dan een kale envelop.....ongeacht de inhoud. Hier zit trouwens ook nog een MOOIE tag in ☺☺☺.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Joke,

    wauw, dit is mooi zeg!! Heel origineel om de labels er zo uit te laten steken. En dat bewaren ze vast! Heel bijzonder. heerlijk om al die leuke dingen te zien en weer op nieuwe ideetjes gebracht te worden!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit ziet er heel mooi uit, leuk ook zo met een label. Veel leuker om hier het geld in te geven dan in een gewone envelop!!


    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Joke,
    Je vroeg om het patroon van het rompertje. Ik wilde het je mailen maar kan geen emailadres bij je profiel vinden. Als je mij een mailtje stuurt, kan ik het meesturen. Mijn emailadres vind je rechtsboven op mn blog.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo is het leuk om geld te geven! Mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha zus, loop een beetje achter, maar hier toch alsnog een reactie. Mooi geworden, lekker fris in dat rood en wit. Leuk om dat hart ook weer eens te gebruiken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen