donderdag 27 september 2012

Vrolijke meisjeskaart

In de vakantie heb ik wat 3D plaatjes zitten knippen. Nu komt zoiets dan meestal weer achter in de kast terecht en doe je er niets mee. Helemaal niet goed natuurlijk dus ben ik er eens voor gaan zitten  om er één af te maken. Zowel het plaatje als het papier is van MD. De sketch is van AnMacreatief ( met deze sketch heb ik ook nog heel iets anders gemaakt, die laat ik ook nog snel ens zien.)
Het werd zo'n vrolijk geheel dat ik er een beterschapskaart van gemaakt hebt. Altijd fijn om een zieke even op te vrolijken met een leuke kaart.Als finishing touch heb ik verschillende plakparels gebruikt en een vrolijke bloementoef gemaakt.
Toch ook wel weer leuk hoor zo'n 3D kaart ik laat jullie er vast nog meer zien want ik heb nog verschillende gewonnen plaatjes liggen.

Morgen ga ik lekker naar mijn zusje een dagje freubelen. Ben benieuwd wat we er samen van gaan maken. Natuurlijk ga ik proberen iets in te kleuren met haar nieuwe spectrumnoirmarkers. Jullie horen wel van ons wat het geworden is.

Met deze kaart doe,ik mee aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - sketch

8 opmerkingen:

 1. wat een superleuk en vrolijk kaartje. Ik heb net als jij tijdens mijn vakantie wat 3D en piramide plaatjes zitten knippen. Tip: ik heb ze nu in zo'n goedkoop fotomapje gesorteerd op mijn bureau liggen. Als ik wat tijd over heb plak ik ze in elkaar en dan bewaar ik ze in het mapje; klaar voor gebruik. Veel freubel plezier morgen. Gezellig dat je met dit vrolijke kaartje meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben ik nog even; je staat in mijn blogleeslijst, dus vandaar de bovenstaande reactie, maar ik zag dat je kaartje nog niet was gelinkt bij Anmacreatief, maar misschien ben je daar nog wel mee bezig. Vandaar even dit berichtje. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook al zo leuk Joke. Leuk om te zien hoe 2 kaartjes met dezelfde sketch door kleurgebruik e.d toch heel anders worden.
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Joke, dit is inderdaad een lekker vrolijk geheel geworden. Een brok zonneschijn. Leuk idee om daar dan een beterschapskaart van te maken.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan Joke en je kaart hierboven is ook prachtig.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele vrolijke kaart! Helemaal super als beterschapskaart.
  Je weet dat je met onze challenge 3x mee mag doen hé? Dus wanneer je de sketch nog eens hebt gebruikt mag je ook die linken!
  Fijn dat je hem leuk en bruikbaar vind ;-)

  Leuk dat je meedoet met de challenge van AnMaCreatief.

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat en snoezig en vrolijke kaart is dit!!

  Fijn weekend verder,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart! Lekker vrolijke kleurtjes heb je gebruikt. Super...
  Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief challenge van deze maand.
  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen