maandag 17 maart 2014

91 jaar

 Op het moment ben ik met verschillende kaarten tegelijk bezig en ik zal ze jullie om de beurt laten zien. Vrijdag was mijn zusje Aartje hier de hele dag en hebben we eerst een poosje heerlijk zitten kleuren. Daarna natuurlijk nog even papier uitwisselen en verschillende stansen even van elkaar lenen. A.s vrijdag gaan we er beiden een kaart opzetten die we samen hebben zitten inkleuren en ze zijn heel verschillend geworden.

 Nu even over deze kaart voor mijn buurman die morgen 91 jaar hoopt te worden. Wat een leeftijd hè. Hij woont nog op zichzelf en heeft maar twee ochtenden in de week hulp. 


Ik heb voor hem een zomerse kaart gemaakt in warme kleuren. Iemand die vroeger in de fruitteelt heeft gewerkt en nu geniet van de vogeltjes in zijn tuin. Ik heb de sketch gebruikt van Creaine. Het is wel een heel ander geheel geworden dan hun voorbeelden. Wat heb ik gebruikt voor deze kaart:
Geel, bruin en wit cardstock
Ronde stans van Crealies
Papier? (gekregen van Aartje)
Plaatje van Gerda's Hobbyshop
Nestabilitie
Cijfer 91 is van Sizzix alfabet
Tekst + stans van MD
Harkje en schepje van MD
Houten vlinder
Frantage
filigraanornament met bloem

nog even een paar close-upsIk wil met deze kaart meedoen bij:

14 opmerkingen:

 1. je hebt een hele mooie kaart gemaakt. Dankjewel voor het meedoen met de challenge bij creaine. succes.
  groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Joke, was inderdaad gezellig vrijdag en ook nog eens heel productief. Had thuis nog okergeel papier dus daar hoef ik toch niet meer achteraan. Je kaart is mooi met die vogeltjes en het tuingereedschap past er erg leuk bij.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joke,
  wat een mooie kaart en wat een superleeftijd op deze manier. Maar 2 keer per week hulp!? Geweldig!! Je kaart voor je buurman is erg leuk geworden.
  En gezellig met Aartje samen aan de knutsel.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart voor je jarige buurman! Fijn dat hij op zo'n hoge leeftijd nog zelfstandig kan wonen.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart heb je gemaakt, voor iemand die al een heel mooie leeftijd bereikt heeft zeg. 91 jaar...moeten wij nog maar zien te worden ;-)

  Bedankt voor je deelname aan de challenge op Creaine Challenges, en veel succes!

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zal je buurman verrast zijn met zo'n prachtige kaart! Veel zorg en details erin verwerkt en ook zo passend bij zijn leven en de dingen waar hij van geniet! Kijk daarom is het zelf maken van kaarten nou zo leuk!
  Ontzettend leuk en een fijne verjaardag toegewenst voor je buurman,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje; gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor je buurman Joke en wauw 91 jaar en nog op jezelf wonen, daar teken je toch voor. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een prachtige kaart.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woww 91 jaar tjeetje ! Mooie warme kaart super joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kaart voor een mooie leeftijd! Mijn dochter is vandaag 17 geworden. Die heeft nog eventjes te gaan. Dank je wel voor het meedoen bij Knutsels en Kadootjes.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Joke
  Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, er is heel veel moois op te zien, dank je wel voor het meedoen aan Creaine challenges.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi voorjaarskaart is dit voor je jarig buurman Joke!, en wat een leeftijd heeft die man bereikt! Geweldig is dat als hij nog zo goed kan. Je kaart is erg leuk met de vogeltjes die vind ik wel heel bijzonder. Fijn dat je mee doet met de challenge van Knutsels & Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen