zaterdag 18 april 2015

Zonnebloemen

Ja hoor ik heb helemaal de zomer in mijn bol. Heb dit leuke tafereeltje als plaatje gevonden op internet en afgedrukt op stempellinnen wat altijd weer een heel leuk effect geeft. Bij het hobbyjournaal hebben ze een leuk modelltje kaart en daar wilde ik toch graag aan meedoen op de valreep en dit is mijn kaartje daarvoor geworden.

 
 
Begonnen met kraft en daarop een diepe, warme kleur geel met daarop het prachtige Maja designpapier. De vlindertjes, ronde mal en het hoekje zijn allemaal van  Nellie.  Verschillende bloemen en meeldraden erop en onderin de hoek een parel van Scrapberry's.

 
Dan de binnenkant.....


 
Ook hier natuurlijk het warme geel en Maja Designpapier. Helemaal links malletjes van Joy namelijk de veertjes en Hoera.
Op het tweede kantje een soort bloem van Nellie.


Op het derde kantje de twee hartjes ook van Nellie en helemaal recht een soort postzegel met o.a. een soort bij en dus heel toepasselijk bij de zonnenbloemen.   Bovenin ook nog een rand van Nellie.    
 
Eén ding van de sketch ben ik jammer genoeg vergeten en ik hoop dat ze me dat niet aanrekenen. Ik was lekker alles aan het opplakken en vergat toen dat er eigenlijk nog een tag ingeschoven moest worden. Maar ja toen zat alles al vast dus dat ging niet meer lukken. Verder heb ik me aan hun sketch gehouden en ook aan de opdracht om iets van Nellie Snellen te gebruiken.
 
 Een erg leuk kaartje was dit om te maken. Weer eens een heel ander modelletje en ook de kleur geel gebruik ik weinig maar dat ga ik zeker vaker doen. Heb nog verschillende leuke plaatjes liggen.

Ik wil deze kaart insturen naar:
het-hobbyjournaal
scrapplezier
Cards2Create
the shabby tearoom


                               

11 opmerkingen:

 1. Wat heb je met deze moeilijke sketch een prachtige kaart gemaakt. Vind geel zelf ook een lastige kleur maar dit is heel goed gelukt, mooie voorkant.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joke,
  wat een mooie kaart is het zeg. Hij stond ook nog op mijn to do list, maar helaas zal ik die moeten schrappen door de andere leuke dingen die ik ga doen.
  Jouw kaartje is echt super en zouden ze echt zo steng zijn over die tag?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een zonnig begin van de zondag met je kaartje Joke! Ook zo'n leuk model, en je zonnebloemplaatje past er helemaal bij! Prachtig geheel en ik mis je labels niet hoor!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joke,
  Je kaartje is prachtig, het is ook een heel leuk model, zag al veel variaties voorbij komen..je plaatje is super, mooi afgedrukt op stempellinnen en overal heb je mooie details gebruikt, jammer van de tag..
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurencombinatie en prachtige zonnebloemen Joke. Heel apart model ook en die tag zullen ze je toch wel vergeven???

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke model.
  Jij hebt er iets moois van gemaakt.
  De kleur geel is best wel een moeilijke kleur, maar jij hebt het plaatje compleet gemaakt zo.

  Groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk geheel is dit gewordrn. Plaatje past perfect bij het papier. Lijkt me geen makkelijk model om te maken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje Joke en inderdaad wat een super leuk modelletje 3n schitterend afgewerkt...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart Joke, ook een erg leuk modelletje.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van de lente komen we direct in de zomer terecht door jouw zonnebloemen. Een schitterende kaart.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kaart, zonnebloemen geweldig thema voor deze kleurenchallenge, namens het team van Scrapplezier wil ik jouw bedanken voor het meespelen.

  BeantwoordenVerwijderen