vrijdag 15 januari 2016

Beterschap

Woensdag heb ik weer samen met mijn zus Aartje lekker zitten kaarten maken. Nu won Aartje laatst de candy bij het Hobbyjournaal dus zijn we lekker aan de gang gegaan met de nieuwe lijn van Amy design (Spring).
Eerst even samen naar de markt waar we het hobbyjournaal kochten voor wat inspiratie en daarna naar Gerda's Hobbyshop om het bijpassende cardstock te kopen. Beiden gingen we op een hele andere manier aan de slag.
Dit is mijn kaartje geworden. Een side step card wat al een hele tijd op mijn to do lijstje stond.
Je gaat er echt naar verlangen dat het voorjaar eraan komt.

Ik denk dat alles wel voor zich spreekt. Bijna alles is dus van Amy uit de Spring lijn behalve de potten op de voorgrond (deze zijn van Joy uit de one of a kind spring lijn), het gras en het label zijn ook van Joy. De tekst op het label is wel weer van Amy en heb ik gestempeld met inkt van StampinUp. Met deze inkt heb ik ook de eitjes in het nestje een beetje bewerkt.


Zien jullie dat de paardenbloem al een beetje uitbloeit? Verschillende pluisje dwarrelen rond op de kaart.


Ik stuur deze kaart in bij:
Het Hobbyjournaal

8 opmerkingen:

 1. Hij is echt superleuk geworden. Ga in het weekend proberen die van mij af te maken. Was wel weer heel gezellig.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joke,
  echt een heel leuk model en zo'n mooie kleurtjes heb je gebruikt, prachtig plaatje en heel mooi afgewerkt..de paardenbloem is gaaf..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk voorjaarskaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is het winter wonderland, al een aardig pak sneeuw dus jouw lentekaart is meer dan welkom Joke! Enig die paardenbloem met pluisjes!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Joke. Wat gezellig dat je samen met Aartje aan het knutselen bent geweest. Je kaart is prachtig geworden. Een heel leuk model. Met mooie details om de kaart af te maken. Deze plaatjes vind ik zelf ook erg leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verlang maar niet te veel naar het voorjaar Joke,hihi De winter is nog niet om hoor! Gezellig samen met je zus freubelen, en je hebt een mooi model kaart gemaakt met al die nieuwe spulletjes! Fijn weekend!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief Joke van mij mag het wel voorjaar worden hoor.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie voorjaarskaart, leuk model ook. Leuk die rond dwarrelende pluisjes.
  Even antwoord op je vraag over de dots. In elk pakket zitten drie kaarten, op die kaarten is in lichtgrijs een patroon geprint. Er zitten ook drie vellen met dots in, je zoekt de juiste vorm op en plak je op de kaart. Ook het 3D plaatje zit in het pakket. Eigenlijk dus simpel, enkel een prutswerkje.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen