woensdag 6 juli 2016

Hartelijk gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd........waarvoor? Afgelopen maandag is onze dochter 21 jaar geworden en sinds vanmiddag heeft zij ook nog eens een baan!!!! Jullie weten vast nog wel dat ik laatst dat leuke melkpakje liet zien toen ze afgestuurd was aan de Pabo en gisterenavond heeft ze haar bul mogen ondertekenen. Rede voor heel veel vreugde en dankbaarheid hier bij ons en natuurlijk een felicitatie waard of niet? 

Ik heb dit leuke label voor haar gemaakt.


Ik vond nog een leuk restje papier in mijn bak wat hier mooi bij dit plaatje past. Ik denk dat het van Maja is maar dat weet ik niet zeker. Gecombineerd met blauw en groen cardstock. Het plaatje is weer van Gerda.


Een mooie bloementoef met blaadjes en een stukje touw in de hoek met daarboven op een labeltje van Aurelie het cijfer 21 van MD Lr1282. 
Onder het plaatje is het mooie vierkant van Noor 6002/0480, langs het plaatje een randje parels met daarop een vlinder van Joy uit de "one of kind spring" serie.


Natuurlijk een mooi stukje kant onder het plaatje langs.
De tekst van Crealies gestempeld op een ronde met stiksteekje van aurelie.


Nog een groene vlinder en het geheel afgemaakt met een stukje kant, crispylint en een stukje satijnband.
Gerlise vond hem weer geweldig leuk en hij staat hier op het dressoir te pronken tussen al haar kadootjes. Ook staan er veel zelfgemaakte spulletjes bij die de kinderen uit haar klas voor hebben gemaakt (o.a een bloempot met zelfgemaakte bloemen op een rietje, zelfgemaakte sleutelhangers, foto's van kinderen op een kaartje). Helemaal leuk dus.

Ik stuur dit kaartje in bij:


7 opmerkingen:

 1. met deze prachtige label zal ze wel heel blij zijn geweest alles past heel mooi bij elkaar.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tag!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Joke. Leuk die stiksteekjes op die cirkel. Welke mal is dat? En natuurlijk gefeliciteerd met je dochter. Fijn dat ze gelijk een baan heeft.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk label Joke...er is genoeg leuks op te zien!
  gefeliciteerd met je dochter.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de verjaardag en het behaalde diploma van je dochter Joke...Iets waar je echt trots op mag zijn...en het is een schittrende label die je voor haar gemaakt hebt...Heel mooi die hortensiabloem erop...die staan buiten ook zoooooo mooi te bloeien dit jaar...

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker zo'n mooi label waard Joke. Gefeliciteerd met de 21ste verjaardag van je dochter en wat knap dat ze haar diploma gehaald heeft én meteen al een baan heeft gevonden. Fijn hoor.
  De kleuren, het plaatje en de afwerking van je label zijn top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent echt weer goed bezig geweest zus. Wat een prachtig label voor Gerlise. Mooi al die leuke details en d Aurelie stansjes worden goed gebruikt zie ik. Na de vakantie maar weer eens een freubeldagje inplannen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen