zaterdag 17 september 2016

Van harte gefeliciteerd

Vandaag hielden mijn schoonvader, schoonzus en zwager hun verjaardag. Ik maakte voor mijn schoonvader een mooi label voor aan een leuk kado wat ik bij de bakker had laten opmaken. Ik koos ervoor om nu een een herfstlabel te maken. Mooie warme kleuren.


Ik begon het label van DDD over te trekken op kraft en oranje cardstock en de kleinste heb ik over getrokken het een papierblokje van MD Canadian fall. Het plaatje is van Gerda wat ik gisteren heb gekocht op het 10 jarig bestaan van haar winkel (ik heb echt verschillende mooie dingen gekocht) en ik heb dit gemat op een mooie warme kleur geel. Verder is alles wat op het label zit ook van MD, de bladeren, eikels, konijntje, de tekst is van Eline en ook het mooie kantje is van Marianne.


Hier even het kado waar ik het aan vast maakte


Voor mijn schoonzusje pimpte ik een kleine cadeauverpakking van de zeeman om daar geld in te doen. Ik deed dit van de restjes die ik overhield.


Ik wil dit label en doosje insturen bij:

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Een heel fijn weekend allemaal.

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige labelkaart Joke. Een hele mooie herfstsfeer. Leuk model. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi label voor je schoonvader. De tinten zijn zo mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie warm herfstkleurtjes Joke. Leuk om het kado op deze manier helemaal compleet te maken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk label Joke.
  Dank je wel voor het meedoen aan onze challenge.
  Groetjes Joyce
  DT Do-it Creatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Joke, I´m happy to visit your blog again. your autumn creation is so stunning Thanks for playing with us at Marianne Design Kreadivas Challenge, Hugs Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijn dat je meedoet bij Marianne Design Divas met je mooie herfst label en doosje, succes en tot snel, lg Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stunning the card is adorable in any delicate detail!Thank you so much for joining our M,arianne design Kreadivas challenge in this month good luck with the challenge.
  Hugs Gudrun DT

  BeantwoordenVerwijderen