vrijdag 21 oktober 2016

Kerst of misschien Beterschap?

Ook ik heb de "Winter Wool" van MD gekocht, ik geloof heel veel met mij want ik heb er al heel veel voorbij zien komen. Ik wist eerst niet zo goed wat ik ermee aan moest. Plaatjes zijn best groot en ik wil dan eigenlijk ook nog zoveel mogelijk andere MD artikelen gebruiken zodat ik mee kan doen aan hun challenges. Dus al mijn spulletjes toch maar eens tevoorschijn gehaald en toen vond ik deze oude mal van MD weer en hij lijkt wel gemaakt voor deze ronde plaatjes. Het plaatje past hier precies in.


Ook het papier uit het blokje "Canadian Fall" past natuurlijk precies bij dit plaatje dus dat moest er zeker ook op en ik heb alles gecombineerd met kraft. Woensdagmiddag ben ik nog een middag bij Aartje wezen freubelen en die had die mooie grote kerstster van MD.


Het geheel heb ik afgemaakt met crispylint,  een stukje jute lint en parels.
Ik wilde er eigenlijk nog een tekst opdoen maar wist niet goed welke en toen zegt onze dochter "mama waarom wacht je er gewoon niet mee, ik vind het eigenlijk ook wel een hele leuke kaart om iemand beterschap te wensen". Ja dat vind ik eigenlijk ook wel, dat zou toch zeker ook heel goed kunnen. Dus heb ik hem zo gelaten en wacht ik af of hij rond de kerstdagen nog in mijn doosje zit of dat hij misschien een andere bestemming krijgt. 

Wat vinden jullie van mijn eerste kaart met deze plaatjes? De vierkante versie ligt ook al klaar dus die volgt snel.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

13 opmerkingen:

  1. Heel mooi Joke. Ik heb de plaatjes ook nog liggen.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart,Joke.Het plaatje is mooi gecombineerd met het designpapier en staat leuk in de ronde stans.Fijn weekend.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Joke,
    wat is het toch een leuk plaatje, mooie mal heb je gevonden, past er perfect bij, ook je papier is er leuk bij..de poinsettia e het strikje maken het af!
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gemaakt Joke, dat plaatje past inderdaad precies in die stans. Mooi zoals je de stans nog be-inkt en gemat hebt, daardoor spreekt hij nog meer. Je hebt je kaart leuk afgewerkt, grappig dat jute strikje erbij.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooie kaart hoor ! Zo'n mooi plaatje !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Joke. Ik loop wat achter... wat heb je deze week weer leuk kaarten gemaakt. Mooie kleuren. En erg leuk gemaskt. Deze is ook prachtig met de materialen die je hebt gebruikt. Ik dach net oma deze mal is er ook nog. Leuk. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Joke,
    Wat een lief kaartje en kan zeker voor een zieke. De mal is mooi en de kleuren passen allemaal goed bij het plaatje.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie, winterse kaart heb je gemaakt.
    Wat leuk met de oudere mal, die past er super bij.
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful creation! :)
    Thanks for sharing it over at ABC Christmas Card Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart is dit geworden Joke, die combinatie van kraft met creme doet heet heel goed. Grappig dat de meiden bedacht hebben dat het ook wel een beterschapskaart kan zijn. Dat had ik nooit bedacht, maar is eigenlijk wel zo.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Thanks for sharing your fab card with us at ABC Christmas Challenge. Lisa DT

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi Joke, This is such a cute card - I love your design - it shows that gorgeous image off perfectly. Thank you for joining us this time at ABC Christmas Challenge.
    Sue...xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gorgeous colours and papers. Thank you so much for joining us at ABC Christmas Challenge.
    Chrissyxx

    BeantwoordenVerwijderen