maandag 26 februari 2018

Thee voor twee

Vandaag is onze Alinda 21 jaar geworden en voor haar wilde ik graag iets aparts maken. Geen gewone kaart dus. Nu zie je op het moment overal van die leuke modelletjes langs komen dus genoeg om uit te kiezen en juist dat maakte het nogal moeilijk. Uiteindelijk heb ik maar gekozen voor het patroon van Be Challenged op facebook. Hier kon ik lekker veel op kwijt.

In november had ik al de cardkit van Noor design besteld van de Afternoon tea serie, deze was toen snel uitverkocht dus moest ik wel even afwachten wanneer hij kwam en dat duurde wel een tijdje. Ik geloof dat hij eind januari pas aankwam. Echt een serie voor onze dochter want zij is een echte theeleut. En dan het liefst lekkere verse thee.

Dit is mijn kaartje geworden zoals hij dicht zit.


Vlaggenlijn van Joy crafts aan de voorkant met haar leeftijd erop, plaatje van theekopjes van Gerda's Hobbyshop. Op de rand om de kaart heen heb ik eerst met witte stanzon inkt gestempeld maar dat zag je toch niet goed genoeg. Toen heb ik geprobeerd er net iets naast te stempelen met zwart en dat werd eigenlijk best heel mooi. Tekst is ook van Joy crafts in handlettering stijl zoals ook de andere teksten op deze kaart en onze Alinda maakt zelf handlettering kaarten voor haar vriendinnen. Twee swirls en twee bloemen ook op de rand gedaan.


Als je de rand eraf haalt zie je deze leuke theepot met theekopjes van Joy.


Zo ziet de kaart eruit als je de eerste flap openslaat. Ook hier een oudere theepot van Joy met ernaast wat koekjes van MD. Ook het vierkante gedeelte zie je zo goed en ook hier koekjes, een rand van Ali, en een leuke eerste tekst. Het plaatje zit half op een stans van MD.


Even de kaart helemaal open geklapt.
In de binnenkaart van de kaart mooie pockets gemaakt waar allemaal leuke labels inzitten. Op de linker pocket heb ik de etagere van Joy gedaan met daarop weer de koekjes van MD. 
Rechts een plaatje gedaan van een taart die ook hoort bij deze afternoon tea serie. In beide hoekjes een acrylbloem met daarin een plakparel.


Dan nog even een foto van de drie labels met echt super leuke teksten. Aan de labels allemaal een kort stukje koord en boven alle teksten heb ik drie mooie glanzende parels gedaan.


Ik wil deze kaart insturen bij:
Be Challenged op facebook
AnMa creatief op facebook - twee embellishment

Natuurlijk kocht ik een paar kleine losse potjes thee en een theehouder om er een leuk totaalpakketje van te maken.


Alinda vond het een erg leuk pakketje en een hele mooie kaart en daar doe je het dan voor toch?
10 opmerkingen:


 1. Het is weer leuk dat je meedoet met onze '#52e' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met Alinda en de prachtige kaart die je voor haar hebt gemaakt Joke, echt dikke verwennerij samen met het theepakket!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Joke, jij ook een theekaart!
  En wat voor één, heel erg mooi model.
  Super leuke details erop.
  Gefeliciteerd met Alinda! Samen met de thee een prachtig kadootje voor haar.
  Heel leuk gedaan!
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met Alinda en wat is het gaaf geworden.....alles bij elkaar gematched en zoveel leuke details die het een heel lief kadootje maken. Supersssssss.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je dochter. Wat een super leuke creatie echt iets wat bij haar past zo te lezen

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi Joke. Ik lust zelf absoluut geen thee, maar de plaatjes zijn altijd zo leuk. En nog van harte gefeliciteerd met je dochter.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaartencreatie heb je voor je do hier gemaakt. Erg leuke details. Jij ook nog van harte gefeliciteerd. . Mooi pakket heb je ervan gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart heb je voor Alinda gemaakt, leuk model en gaaf in het thee thema, leuk ingepakt met de lekkere theetjes,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met Alinda
  Schitterende kaart heb je gemaakt voor haar. Echt perfect met het theecadeau erbij
  Groetjes van Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke kaart heb je voor je dochter gemaakt!
  Is ook een mooi model waar je lekker veel op kwijt kunt.
  Fijn dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Groetjes Marja DT.

  BeantwoordenVerwijderen