maandag 11 juni 2018

New Home

Zoals jullie wel weten is vorig jaar onze dochter getrouwd. Zij vonden toen een leuk huurhuisje maar ondertussen hebben ze een huis gekocht. Daar moest natuurlijk een mooie kaart voor komen en dat heb ik gedaan nav een live uitzending van Daisy Martens met dit mooie patroon.
Ik heb de maten iets aangepast omdat ik een breed middengedeelte wilde hebben waar de vlaggenlijn op zou kunnen met New Home.
Dit is hem geworden en ik heb het papierblokje La Vie est Belle Lavender gebruikt. Zulke prachtige kleuren als dit zijn en natuurlijk ben ik gek op lavendel.


Het middenstuk is 16 cm dus daar kon van alles op. Het plaatje en de bingo kaart komen ook uit dit papierblokje. Onder de bingo kaart zit nog een leuke stans die ik eens van Aartje kreeg en ik weet even niet meer waarvan die is.  New Home is ook 1 van de wat nieuwe stansen van Noor design en is natuurlijk super leuk voor allerlei teksten. Dit keer heb ik ze iets over elkaar heen geplakt.


Op het plaatje nog twee kleine plakparels gedaan. Rechts onderin de hoek nog de lavendel tak van Joycrafts en in de andere hoek een wat grotere strik van paars kreukellint.


Dan nog de beide zijkanten. Aan de ene kant een sleutel met een stukje touw eraan en daaronder een mooie tekst om ze geluk te wensen in hun nieuwe huisje en deze is van Craft Emotions.


Aan de andere kant een tekst die ook uit het papierblokje komt met daarboven weer de tak lavendel. Ook hier heb ik aan de zijkanten de mooie borderrand van Joy gebruikt.


Ik stuur dit kaartje in bij:
AnMa creatief op facebook
http://2sistersontheblog.blogspot.com/2018/06/challenge-16.html

Zomaar twee kaartjes op een avond geplaatst. Door het mooie weer had ik de laatste tijd niet heel veel in mijn hobbykamer gezeten. Nu ga ik maar even mijn challenges langs waar ik nog een kaart voor had staan in mijn computer.

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje en wat fijn dat ze een huis konden kopen! Dit blokje blijft zo leuk!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet met je kaartje bij
      2Sistersontheblog, dank je wel!

      Verwijderen
  2. Wat leuk dat je dochter en schoonzoon en huis hebben gekocht! Altijd een spannende periode, toch?
    Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor hun. Mooi die paarstinten.
    En die vlaggetjes met letters zijn erg mooi!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een en al geluk bij jullie: trouwen, huren en in 1 jaar tijd een koophuis en daar heb je werkelijk een beauty voor gemaakt Joke! Ook de felicitatie-creatie voor nicht Anne is super leuk!!
    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi dat je het midden gedeelte wat breder hebt gemaakt, dan past er meer op, ziet er prachtig uit en wat super dat ze nu een eigen huis hebben,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Joke,
    Wat een prachtige kaart, mooi model en heel veel te zien. Leuk als je kinderen mooie vorderingen maken van huren naar kopen en dan zo'n van jou zo'n mooie verhuiskaart ontvangen. Je creatie hiervoor is super leuk voor nichtje Anne! Met het warme weer staat bij mij knutselen ook op een laag pitje hoor!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is echt prachtig Joke, dat zullen ze heel mooi gevonden hebben. De kleuren zijn schitterend, het model heel mooi en dan ook nog eens perfect aangekleed. Echt een topper!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een mooie kaart, heel mooi model en prachtige kleuren. Die vlaggetjes geven er echt een feestelijke touch aan. Ik denk dat deze kaart wel een ereplaatsje krijgt bij je dochter.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart voor je dochter en schoonzoon. Dit zijn wel mijn favoriete kleuren hoor.
    Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog.
    Groetjes Nicolette DT

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart heb je voor je dochter en man gemaakt. Alles erg leuk gecombineerd Joke. In je favoriete kleur. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen