zondag 1 juni 2014

40 jaar getrouwd

Over een kleine twee weken zijn een oom en tante van mij 40 jaar getrouwd. Mijn ouders vroegen aan me of ik weer zo'n leuk tasje voor hen wilde maken en het liefst met een foto van het bruidspaar erop. Dit wilde ik natuurlijk graag voor ze doen. En dit is het resultaat geworden.
 

Ik heb een kraft zakje gebruikt en daarop glanzend groen linnenkarton. Daar weer over glanzend creme linnenkarton en designpapier van de action. Onder de foto een mal van Joy en in de hoek van de foto een mooie bloementoef. Takjes zijn van MD, wat parelknopjes en om het een wat feestelijk geheel te laten zijn heb ik er wat frisse gele bloempjes tussen het bruin en groen gedaan.
 
 

 
Links onderin de leuke fiets van MD en nu denken jullie natuurlijk waarom een fiets op een huwelijkskaart. Nu dat zit zo. Mijn moeder had de fiets op een andere kaart van mij gezien en omdat ze veel met deze oom en tante samen gaan fietsen vroeg ze of ik deze ook op het zakje wilde doen. Nou prima toch dat maakt het nog weer iets persoonlijker. Op de fietsmand een bloemetje en achter op het fietsrekje nog een vogeltje van MD. Rechts onderin nog een mooi stukje kant/lint.
 
Bovenin een grote banner met het getal 40 en ook weer het kleine vogeltje. En nog een mooi lint met daarin een aantal veertjes gestoken. (mijn oom is jarenlang een kippenboer geweest en mijn ouders wilden ze nog een bon geven voor een aantal kippen dus toen ik deze veertjes in mijn bak tegenkwam moesten die er ook op natuurlijk).
 
 
Nu maar hopen dat ze het tasje leuk vinden en dat ze een hele fijne dag hebben met hun kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie.
 
Ik wil dit tasje graag mee laten doen bij:
 
 
 
 
 

18 opmerkingen:

 1. Ha Joke,
  wat een gaaf tasje is dit. Je uitleg waarom je bepaalde dingen er op hebt gedaan en verwerkt hebt is zo leuk te lezen. Het is en superpersoonlijk tasje zo. En niet alleen omdat er een foto van hun op zit..
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst van harte alvast ten tweede super foto van het paar en heel origineel gepimpt tasje! Last but not least hihihi uiteraard zal dit in de smaak vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Joke hier zullen ze wel heel blij mee zijn.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Joke, dit is echt wel veel mooier als die van mij zeg. Prachtige kleuren en allemaal hele mooie details. Ik vind die fiets erop wel heel leuk en dat past perfect bij hun. Grappig dat ma daar speciaal naar vroeg.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat tasje prachtig gepimpt. Natuurlijk gaan ze dat mooi vinden.
  Leuk dat je meedoet met de challenge bij WLVC.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt het tasje prachtig opgepimt en ik weet zeker dat ze hem heel mooi vinden.
  gezellig dat je meedoet aan onze challenge.
  groetjes van Anneke ( WLVC )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joke,
  Wat mooi gemaakt en zó persoonlijk, de veertjes en de fiets maken het helemaal af, mooi met de foto, het stukje kant oogt heel chique..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joke, wat een prachtig tasje heb je gemaakt. Dit zal zeker in de smaak vallen. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat prachtig!!!! Een heel mooi tasje en zo leuk om te lezen hoe sommige dingen niet konden ontbreken....het verhaal erachter is altijd leuk. Super gedaan en leuk dat je meedoet aan de challenge van WLVC. Groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. such a beautiful gift bag and with so many happy memories too! thank you for sharing with the Marianne Design Divas.
  hugs, annie x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtig kadotasje Joke! Leuk met de foto, fiets en veertjes als persoonlijke noot erbij.
  Leuk dat je meedoet bij MD Divas.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je dit schitterend gemaakt Joke, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel goed uit.
  Fijne dag en groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige creatie heb je gemaakt.
  Fijn dat je mee doet met onze challenge bij Scrapcardschallenge blog.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, wat zullen ze hier blij mee zijn! leuk zoals jij en Aartje zulke persoonlijk felicitaties maken, ieder in jullie eigen stijl!
  Met veel oog voor detail!
  Groetjes,

  Marjolein

  ps. ben benieuwd hoe je kaart zal zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. O, wat een leuk tasje! het geeft ook zo leuk cadeau hé?! En nu het zo persoonlijk is gemaakt helemaal. Super! Leuk dat je meedoet met de challenge van AnMaCreatief. Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt heel mooi gemaakt,..
  Veel knutsel plezier verder en een fijne zondag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt er een super leuk tasje van gemaakt. Leuk dat je meedoet met de uitdaging van DCZ.
  Lieve groetjes,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen