zondag 14 september 2014

Waar blijft de tijd?

Bij WLVC hebben ze op dit moment een hele originele challenge vind ik. Niet gemakkelijk maar ik wist dat ik nog ergens zo'n hollands plaatje moest hebben liggen. Dus ben ik er toch maar mee aan de slag gegaan. De basis is creme kleurig cardstock en daarop bruin cardstock. Het designpapier is dit keer van Kaisercraft. Waar het plaatje van is?....geen idee maar wel echt een oud hollands landschapje met die fiets met een melkbus erop en op de achtergrond de molens.
 

 
Zoals jullie al zien heb ik ook mijn nieuwe joy mal gebruikt met de gears. Lang getwijfeld of ik hem zou mogen kopen maar hij is echt leuk toch zeker. Ik heb hem met zilver frantage poeder bewerkt zodat ook dit oud lijkt. Verder heb ik  mallen van MD gebruikt en wel de molen en de klompen. Onder het plaatje door heb ik ribbelkarton van joy gedaan. Mooi toch. Ik had het wel eens zelf proberen te maken maar dan was de achterkant ook geribbelt en bij dit karton van joy is de achterkant gewoon glad zodat je hem makkelijk kunt opplakken en het is helemaal niet duur dus daar hoef je het ook niet voor te laten.

 
Als laatste helemaal boven in de hoek een plaatje van Studio Light uit één van hun kleine boekjes met plaatjes. Vandaar ook mijn tekst hierboven "waar blijft de tijd". Toepasselijk toch.

 
 
ik wil met deze kaart dus meedoen bij:
 
 


11 opmerkingen:

 1. Goed gelukt je Holland themakaartje.
  Vind die melkbus op de fiets erg leuk!
  Mooi gecombineerd met de mallen van MD en Joy!
  Groetjes,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige kaart Joke, die gears zijn echt heel mooi, leuk het ribbelkarton, mooi gemaakt,
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi totaalplaatje is het geworden Joke, bedankt voor het meedoen bij WLVC.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was te laat om nog voor het eindigen van de challenge een kommentaar hier neer te zetten maar ik wil toch graag nog even zeggen dat het een schitterende kaart is geworden. Heel leuk gedaan....de random is al gedraaid maar de top-3 moet nog worden gekozen dus ik wens je nog succes. Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart !!
  Bedankt voor je deelname aan de MD Divas Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige kaart Joke...en dce gearsmal is erg mooi zo met de frantage en met het thema voor de challenge zit het helemaal goed! heel mooi!!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé, nu zie ik dat deze kaart toch geplaatst was. Ik had het in de leeslijst zien staan maar deze pagina bestond niet??
  Het is een schitterende kaart! Het plaatje is volgens mij van Studiolight.
  Gezellig dat je meedoet bij MD Divas.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Joke, leuke kaart is dit geworden. Echt een hollands plaatje. Leuk dat je die gears hiervoor gebruikt hebt. Stoer effect geeft.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lief Hollands vintage kaartje..fijn dat je meedoet bij de monochroom challenge van Marianne Design Divas, tot snel,
  LG Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie vintage kaart Joke! Kleurencombinatie is prima. Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen