donderdag 17 december 2015

Bedankt

Ik wil jullie nog even laten zien wat ik met mijn laatste restjes Maja papier heb gedaan. Jammer om dit zomaar weg te gooien. Onze dochter Gerlise neemt morgen afscheid van haar stageschool in Amersfoort en vandaag heeft ze daar de kinderen en het personeel al op een lekkere plak cake getrakteerd. Morgen wil ze haar begeleidster nog even extra bedanken en of ik dan een leuk kadootje voor haar wilde maken. Nou dat heb ik natuurlijk gedaan en ook gelijk maar een leuk label gemaakt om eraan te hangen.Toen zei mijn andere dochter mam als je dan nog tijd over hebt wil je voor mij dan ook een klein labeltje maken? Nou en ook dat ging nog van de allerlaatste restjes.Leuk toch zeker? De foto's zijn wel wat donker want die heb ik gisterenavond onder de lamp nog maar snel even gemaakt.

Ik weet niet of het goedgekeurd wordt maar ik stuur deze labels toch ook maar in bij het 

Ik zie net dat ik 2 uurtjes te laat ben om hem in te sturen. Ik dacht dat hij morgenavond afgelopen was. Jammer.

8 opmerkingen:

 1. Terecht een groot compliment dat je dochters je vragen om voor ze te freubelen Joke want het ziet er prachtig uit!!

  xx Irene

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke tags heb je gemaakt! En ja, dan kun je natuurlijk niet achterblijven.. Wat je al niet met restjes kunt doen!
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je je allerlaatste restjes mooi gebruikt. Wat heb je de afgelopen dagen prachtige, stijlvolle kaarten geplaatst, echt mooi. Zeker die met de arrenslee vind ik prachtig.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tags, leuk cadeautje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuk bedanktags heb je germaakt Joke....dat fleurt zo een cadeautje direkt op...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfs van een klein stukje papier kun je nog iets moois maken! Altijd leuker zo'n persoonlijk labeltje bij een kadootje. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joke wat een leuk kaartje heb je gemaakt van je restjes. Mooie kleuren. Jammer dat je net te laat was. Soms loopt het even anders. zo wou ik zelf ook meedoen met een paar uitdagingen. Dat ging ook fout niet goed gelezen eerst een patroon en bij een andere uitdaging de kleuren. Maar soms gaat het zo. Leuk cadeau heb je ervan gemaakt. Dat kaartje doet het echt! Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kadootje heb je ervan gemaakt. Leuk dat Gerlise een bestelling bij je doet. Jammer dat het papier nu op is.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen