donderdag 16 februari 2017

Family

Ik ben aan de slag gegaan met de sketch van DDD en dit keer met de vlag. De materialen die ik gebruikt heb komen dit keer bijna allemaal van de Action. Ik las laatst bij Caroline dat ze zo'n mooi blok met plaatjes had gebruikt ......ik naar de Action en ja hoor daar lagen weer mooie blokken!!!!!
Ook het designpapier komt uit twee verschillende blokken van de Action .


Het gezellige plaatje zit op een postzegelframe uit China. Onder het plaatje door een mooi stukje kant, een leuke bloementoef gemaakt en de gehaakte bloemetjes onderin zijn plaatjes die ook uit het papierblokje komen.


Ook de roosjes bovenin en de vlinder komen uit het papierblokje en als je goed kijkt zit er links aan de zijkant nog een mooi randje en deze komt ook uit China (geeft niet iets extra's zo'n klein randje)
Verder is de cirkel van MD met daarop een strik van tule en een grote parel.


Best een mooi geheel geworden vind al had ik ook niet zoiets van wow dit is echt super geworden. Waarom weet ik niet, misschien de kleuren? Ik heb wat donkere tinten toegevoegd omdat ik vond dat het anders zo vreselijk zoet zou worden maar misschien had ik dit iets minder moeten doen.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

9 opmerkingen:

 1. Mooie kaart, Joke.Prachtig afgwerkt met de strik.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je vlag wel erg mooi Joke er is veel op te zien en mooie versiersels! Misschien had je, je postzegel frame een andere dessinpapiertje kunnen geven, want die valt een beetje weg nu met je kleur van je vlag! Maar verder vind ik het echt super!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi weer hoor Joke....prachtig ook je papier en je plaatje. Waar zouden we toch zijn zonder de Action hè hahaha....Als ik een nieuw blok zie dan moet ie altijd mee naar huis hoor hahaha....net of ik geen papier heb....whahahahaha.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het met Gerie eens over de postzegel mal. Maar verder is het een mooie kaart. Vindt de kleuren erg mooi.
  Fijne dag,
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend is je vlag hoor Joke! Een heel mooi geheel en schitterend afgewerkt.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Joke,
  de kleurencombi is echt heel mooi, ook het extra randje aan de zijkant, ik vind wel dat het plaatje wat wegvalt tegen de donkere kleur..de strik met parel vind ik echt super!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi creatie heb je gemaakt.
  De kleuren zijn dan misschien wat aan de donkere kant, maar het plaatje en de bloemetjes komen wel goed tot hun recht
  Groetjes van Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart, misschien is alleen het stukje van de postzegel wat te donker. Je fijne dag kaart is ook mooi geworden, ik ben op het moment met hetzelfde hart bezig.
  lieve groetjes Angeliqu

  BeantwoordenVerwijderen