maandag 9 juli 2018

ferrero doosje

Afgelopen zaterdag hield onze dochter haar verjaardag en tegelijk vierden we dat zij geslaagd is voor haar opleiding als gymdocent. Natuurlijk wilde ik iets leuks maken en toen ik de challenge bij Hobbyvision zag wist ik dat het dit moest gaan worden.

Ik heb hiervoor mijn favoriete merk papier gebruikt Maja enjoying outdoors. Verder spreekt het wel aardig voor zich denk. Een mooie vlinder van de action, een wat grotere bloem en drie kleine labeltjes en die komen ook bij de action vandaan "craft sensations". De stempels erop zijn van Crealies.Best een leuk klein kadootje. Echt iets om vaker te maken.

Ik loop heel erg achter om bij jullie te komen kijken maar ga daar vanavond even proberen verandering in te brengen. Ik denk niet dat ik overal op kan reageren maar even goed rondkijken doe ik zeker.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Joke, wat een leuk doosje heb je voor je jarige/geslaagde dochter gemaakt(nog gefeliciteerd trouwens). Mooie kleurtjes en prachtig papier heb je gekozen vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk doosje Joke. Inderdaad heb je heel mooi papier gebruikt. Ik heb deze ook gemaakt. Leuk om een paar bonbons in te doen. Ik ga dit aan mijn moeder geven. Zo leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je dochter geslaagd is. Nu nog een baan zoeken? Mooie doosje en dit papier is inderdaad erg mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joke,
  Wat een mooi doosje heb je gemaakt! Heel leuk als kleinigheidje. En dat papier is inderdaad zo prachtig!! Wat goed dat je dochter nu gymdocent is. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je dochter geslaagd is, je maakte echt een leuke cadeautje voor haar, ik ben ook fan van Maja design, het blijft super om mee te werken,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je dochter is geslaagd en wat een leuk doosje zo!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen