maandag 31 januari 2011

Voorjaarskaart met jongen

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van Derwents. Een leuke lentekaart vind ik zelf. Dit keer moest je een kaart maken met een magnolia stempel en natuurlijk ingekleurd met derwents.

zaterdag 29 januari 2011

1E KAART GEMAAKT MET AQUAMARKERS

En daar is hij dan. Mijn eerste kaart gemaakt met de aquamarkers. Het heeft wat energie gekost maar ik vind hem zelf best wel goed gelukt voor zo'n eerste keer. Ik moet er nog wat handiger in worden denk ik maar dat komt vanzelf. Vooral het gezichtje vond ik erg moeilijk. Ben daar verschillende keren mee bezig geweest voordat ik goed vond. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en als iemand goede tips heeft sta ik daar helemaal open voor. Dit stempeltje is van Gillian Roberts. Erg leuk vind ik en plezierig om in te kleuren. Het papier is van Basic Grey en wel de Marjolaine serie. Ik heb verschillende vellen van deze serie kocht want ik vond de kleuren helemaal geweldig. Erg goed papier om te combineren en mee te scrappen.
Ik hoop veel reacties te krijgen op deze eerste aquamarker kaart.

SCHATJE

Ik vind deze schattig. Echt super schattig. Ik zag een kaart met dit stempeltje vorige week in de etalage van Gerda's Hobbyshop toen zij haar nieuwe winkel opende en ik was gelijk verkocht. Wat lief. Het is een stempeltje van Nellie Snellen. Het papier is van Karen-Marie Klip (small pink & green dots). De bloemen zijn weer van artemio.

dinsdag 25 januari 2011

Lente kaart

Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van girlscardworld. Het onderwerp was dit keer lente. Nou daar zien we allemaal wel weer naar uit. Naar de lente. Dit keer heb ik een 3d kaart gemaakt van snoesje. Ik had dit 3d vel nog liggen. Ik heb dit keer geen scrappapier gebruikt maar gewoon verschillende effen kleuren. Ze blijven schattig die snoesje kaarten vind ik.

zondag 16 januari 2011

Prijs gewonnen

Dit is de prijs die mijn dochter gewonnen heeft bij de challenge van de winkel Zo-Wie-Zo in Apeldoorn. Er zit een leuke stempel in, lint, bloemen, papier en een glitterstift. Hartelijk dank hiervoor.

zaterdag 15 januari 2011

Lief kaartje

Nog zo'n lief en schattig kaartje. Gemaakt van hetzelfde papier als het geboortekaartje. Ook dit stempelafdrukje kreeg ik op mijn verjaardag van mijn zusje. Ook zij is fanatiek aan het kaarten maken. Erg leuk om zo samen van elkaar iets te gebruiken. Ik vind hem zelf heel eenvoudig en toch leuk geworden. Ben benieuwd wat jullie van deze drie kaarten vinden. Vind je ze minder leuk, laat gewoon wat horen. Positieve kritiek is ook wat waard.

Gewoon een schattig kaartje.

Schattig geboortekaartje vind ik zelf. Dit papier kreeg ik van mijn zusje op mijn verjaardag. Ik vond dit wel een schattig kereltje om in te kleuren en geschikt als geboortekaartje.

Challenge Marianne design

Afgelopen week heb ik weer even tijd gehad om wat kaarten te maken. Marianne Design had weer een nieuwe challenge en daar wil ik aan mee doen met deze kaart. Ik heb voor de verandering eens gebruik gemaakt van vintage papier. Dit vond ik toch wel wat lastiger werken om iets moois te krijgen. Toch was ik wel tevreden met deze kaart.

zondag 9 januari 2011

Party meisje

Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van girlscardsworld.
Ik vond dit snoesje meisje met haar spiegeltje en haar feestjurk echt helemaal klaar voor een party.

dinsdag 4 januari 2011

Challenge Marianne Design.

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge van Marianne Design. Je moest hiervoor een nieuwjaarskaart maken met een stempel of 3d plaatje van Marianne Design. Ik heb deze kaart gemaakt met de tekst Best wishes.maandag 3 januari 2011

Winterkaart

Dit is een van mijn laatst gemaakte winter kaart.
Ik ben gek op het maken van roze kaarten.
De plaatjes komen dan vaak goed tot z'n recht.