vrijdag 28 augustus 2015

Cheers

 
Vandaag eens een heel ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn maar wel weer één van de vele verjaardagskaartje. Een strak kaartje voor de dochter van Aartje die over ruim 2 weken jarig is. Ik wilde dit al langer eens proberen maar het kwam er niet van of het wilde niet lukken. Nu zag ik bij de challenge van K&K een sketch waarvan ik dacht: "dit moet gaan lukken". Nou ik vind dat het best redelijk leuk is geworden.

 
 
De papierlijn is van StampinUp en heet ....... Echt heel mooi bij elkaar passend papier. Ook de tekst "cheers" is van StampinUp. Op de computer heb ik de tekst gemaakt en dit met een cirkelsnijder uitgesneden. Verder de kaart versierd met plakparels, vlinders van Nellie Snellen en een stuk koord met daarop ook weer een bloem van StampinUp.

Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij:
K&K
Su-per-challenge
ATS and more


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Su challenge

woensdag 26 augustus 2015

Hartelijk Gefeliciteerd

Hier komt nog weer een felicitatiekaart. Deze kaart maakte ik voor mijn moeder die vandaag 70 jaar is geworden. Ook een hele zomerse kaart maar wel weer heel anders. Een maritieme dit keer. Dit vind ik altijd wel heel erg leuk hoor om te maken. Ik heb er dit keer een easelkaart van gemaakt. Het was al weer een hele tijd geleden dat ik zo'n  modelletje maakte.

Gebruikte materialen zijn;
Papier van de Action
Plaatje Nellie Snellen
Mal om het plaatje van Nellie
Label van Joy
Vuurtoren van Joy
Strandpaal MD
Meeuw MD
Meeuw Joy
Schelpjes MD
Grijs jute van de Wibra
Organza strik
Tierlantia
Schelpjes en steentjes

Ik deze kaart mee laten doen bij:
De Egel
Creaine challenge
KIC
creapaleis
Hobbyvision
dinsdag 25 augustus 2015

John Deere


Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien wat ik maakte voor een jarig neefje die helemaal gek is op de tractoren van John Deere. Toen mijn schoonzus vertelde dat hij zelfs op de uitnodigingskaarten een foto van zichzelf  op zo'n traktor had wist ik wat voor een kaart ik moest maken. Dus ben ik op internet gaan zoeken naar een leuke foto van een John Deere. Die vond ik al snel want heel internet stond er vol mee. Papier erbij gezocht en aan de slag maar met dit als resultaat.


Het designpapier is van Nellie Snellen, het gereedschap en de tandwielen van Joy, de tekstlabeltjes van Noor. De pijl is een dienamic.

 

Nou dat was een schot in de roos, helemaal geweldig vond hij het en daar doe je het natuurlijk voor.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
KIC
Deep ocean challenge


Morgen kom ik weer met een kaart die ik voor mijn moeders verjaardag maakte. Verder komt mijn zus Aartje weer een dagje samen kaarten maken dus dat wordt weer een leuke dag met spulletjes uitwisselen.

 

zondag 16 augustus 2015

Je bent jarig

Vandaag weer een verjaardagskaart en deze is voor een jarige nicht. Ik heb hem in een mooie oudroze kleur gemaakt met het papier van Maja. Het plaatje van een mooie pot met wilde bloemen vond ik op internet en heb ik geprint op stempellinnen wat wel weer een mooi effect geeft.

 
Ik heb verder gebruikt:
strik van MD
honingraat van Crealies
kant en organza bloem
parels
tekst van Noor

 
Onder de organza bloem zit nog een takje maar ik weer even niet meer waar die van is.

 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 
 


maandag 10 augustus 2015

Hartelijk Gefeliciteerd

Hoi allemaal vandaag wil ik jullie weer een verjaardagskaart laten zien. Er zullen er nog wel meer volgen want er zijn nogal wat mensen jarig deze en volgende maand.
Het is dit keer weer een frisse zomerse kaart geworden, kan ook niet anders hé met dit prachtige weer van de laatste tijd. Ik heb hiervoor weer verschillende dingen van Joy gebruikt zoals de fruitrand, cocktail, aardbei, het label en het plaatje uit de paper en picture serie. Het gebruikte designpapier is ook van Joy uit het shabby chic blokje. Het plaatje en het cardstock eronder zijn uitgesneden met een aurelie stans. De opdracht bij Scrapplezier is "lime" dus vandaar het fruit ook natuurlijk, maar daarom heb ik ook veel met de groene kleur gewerkt.

 
Ik stuur deze kaart in bij: