zondag 24 augustus 2014

Boaz geboren

Na 10 heerlijke dagen in Luxemburg is ook onze vakantie weer bijna voorbij. Volgende week nog lekker een weekje thuis en dan moeten we er weer tegenaan. Onze wifi was erg slecht op de camping dus ik  heb eigenlijk niet kunnen bloggen. Gisterenavond nog wel snel even wat langs verschillende blogs  gekeken maar het is veel te veel om overal op de reageren.

Ik wil jullie nu nog een kaart laten zien die ik voor mijn vakantie al stuurde naar mijn collega die bevallen is van haar eerste kindje. Een jongetje en ze gaven hem de mooie naam Boaz.
 

Rechtsonder in de hoek nog wat blaadjes gedaan, onder het plaatje wat van die leuke witte pompoenen en natuurlijk nog een bloementoefje.
 
 
 Op deze kaart heb ik het papier en de ballonnen van MD gebruikt. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. Lief hé deze stoere babygympjes. Ook heb ik de naam gestanst.
De tekst is een digi die ik al eens ergens heb gewonnen maar vraag me niet meer waar.
 


Toen we op kraamvisite bij haar kwamen stond het kaartje op het kamertje van Boaz. Het slaapkamertje had ze in blauwe tinten dus het kaartje stond daar ook nog eens heel mooi.
 
Ik wil met dit kaartje meedoen bij:
 
Zaterdag ben ik ook nog naar de Knotsgekke kaarten dagen in Zwolle geweest met Aartje en heb daar weer verschillende leuke dingen gekocht. Het was weer erg gezellig. Ook zijn we nog even aangeschoven bij een paar workshops en wel bij Studio Light, MD en Gerda's Hobbyshop. Hier maakte ik de onderstaande creaties.

 

zaterdag 9 augustus 2014

Veel geluk

Onze zwager en schoonzus zijn samen met hun kinderen de afgelopen maand verhuisd naar een heel mooi plekje aan het water. Ik heb het nog niet in het echt gezien maar de plaatjes beloven heel veel moois. Ik heb geprobeert een kaart te maken die past bij de stijl waarin het huis staat. Het huis staat aan een mooi meer en vanuit de tuin kunnen ze zo op het meer kijken en ook met een boot of kano kunnen ze vanuit de tuin zo het meer op varen. Dus heb ik maar weer een soort strand kaart gemaakt. Ook dit keer weer met de Dutch Doobadoo mal en een plaatje van Gerda's hobbyshop. Zie je dit bootje al klaarliggen bij hun tuin. De luie stoel voor moeder staat ook al klaar om heerlijk met een boek aan het meer te zitten.
 

 
Verder heb ik ook weer het papier van Studio Light gebruikt. Dit is een heel mooi blokje met mooi kleuren. Onder het plaatje zit een Crealies stans en daarop heb ik met een oud stempeltje "veel geluk"gestempeld. Ook onder het plaatje een mooi stukje kant wat ik afgelopen maandag toen ik bij Aartje was om te freubelen uit haar bakje heb gepakt (net of ik zelf niets heb). Over het kant een houten sleutel geplakt met daaraan ook weer een kleine sleutel.
 

 
Aan de andere kant heb ik de klok gedaan van MD, een nieuwe tijd/periode breekt toch zeker weer aan als je in een nieuw huis trekt op een ander plekje. Als laatste nog de boot van MD gestanst en half onder/over het plaatje gedaan en ook de meeuw van MD past hier natuurlijk weer goed bij.  Natuurlijk gebruikte ik ook weer wat frantage hier en daar. 
 
Ik vergeet nog de tag die ik erin heb geschoven. Hierop een persoonlijke tekst.
 
Best wel weer leuk geworden vind ikzelf. Eerst wilde ik een kaart gaan kopen maar dat kan toch eigenlijk niet vinden jullie wel?
 
Deze kaart wil ik mee laten doen bij: