zaterdag 29 december 2012

45 jaar getrouwd

Vandaag hebben wij een feestje gehad want mijn ouders waren 45 jaar getrouwd. Na een heerlijk kopje koffie met gebak hebben we met de hele familie (kinderen, kleinkinderen, broers en zussen van onze ouders) een uurtje gebowld. Heel gezellig zo met z,n allen. Daarna hebben we genoten van een heerlijk warm en koud buffet. En nog lekkerder......een heerlijk toetjes/ijs buffet.

Natuurlijk had ik voor hen iets moois gemaakt.


 
Ik heb een krafzakje voor ze gepimpt. Op het mooie designpapier heb ik een plaatje geplakt van Gerda's hobbyshop. Hier schuin onder de vogelkooi van Tim Holtz geplakt die ik eerst bewerkt heb met distressinkt Antique linnen. Ook de vogel van Tim Holtz heb ik hiermee bewerkt alleen wat lichter. Natuurlijk een mooie bloementoef in de hoek met creatables van MD.
 

 
Natuurlijk zat er ook iets lekkers in het tasje en wel een heerlijk flesje advocaat en een klein potje jam.
 
 
Ik wil met deze creatie meedoen bij:

donderdag 20 december 2012

Een Voorspoedig Nieuwjaar

 Nog maar even een heel andere kerstkaart om te laten zien. Ditmaal een vintagekerstkaart in de kleuren bruin en oudroze. Ook bij deze kaart heb ik de borduurmal gebruikt. In de hartjes van de besjes heb ik hier kleine pareltjes geplakt. Verder heb ik twee grote bloemen erop geplakt met daarin een glanzende brad.
 
 
Het papier en het plaatje zijn van Pion. Het mooie van deze Pion plaatjes vind ik dat er in het plaatje al een kleur is verwerkt zodat je dit mooi kunt combineren met je papier.
Aan de rechterkant heb ik de mal van Joycrafts  verwerkt ; franse lelie nr 134
De tekst is van MD met de daarbij behorende prachtige creatable.
 

 
 
Heel anders dan de vorige kaart hé. Ben benieuwd welke jullie mooier vinden?
 
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
 
hartelijke groeten en hele goede dagen toegewenst
Joke
 
 
 
 
 

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaarGoedenavond allemaal, heeft iedereen zijn kerstkaarten al af? Ik wil er jullie nog even een paar laten zien. De eerste is een echte feestkaart. Ik heb de champagneglazen van MD design hiervoor gebruikt en deze twee aan elkaar gemaakt met een gouden lintje voor een extra feestelijk geheel.
Hierbij heb ik ook de mooie borduurmal gebruikt van Joycrafts. Ik heb deze eens gewonnen en ik ben hier super blij mee. Je maakt van je kaart echt iets bijzonders. Verder ben ik ook nog eens gek op borduren dus is deze combi voor mij helemaal leuk.
De tekststempel is een freebie van Nicole van vorig jaar.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge;
NKU - feest, nieuwjaar, kerst
EHI - gebruik een stans van MD
de creatieve zebra - alles mag kerst/nieuwjaar

donderdag 13 december 2012

criss cross kaart voor de kerst

Goedeavond allemaal, dank weer voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik wilde gisteren eens iets nieuws uitproberen wat al lang op mijn lijstje stond. Een criss cross kaart. Ik zag hier al veel leuke kaarten van voorbijkomen. Heb er dit keer een best wel drukke kaart van gemaakt met veel bloemen, creatables van MD, parelsstekers, drewdrops en een tag.


Het papier wat ik gebruikt heb is van Papermania. De stempel is een Magnolia uit de serie van vorig jaar. Hij blijft leuk deze met dat hart. Je kunt ook zo lekker met de liquid applique werken zodat je echt een winterse kaart krijgt.
De tekst op de tag is van MD.

Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge van:
anma creatief - alles mag
its a magnoliachallenge - kerstkaart
everybody-art-challenge - alles mag
creamiep - kerstkaart in het paars
simply magnolia - kerst
forever friendschallenge - kerstkaartzaterdag 8 december 2012

Goede Kerstdagen

Goedemorgen allemaal op deze prachtige zonnige, winterse dag. Wat is het buiten nu mooi vinden jullie ook niet. Ik heb mijn winterse kaart dan ook meegenomen naar buiten en er daar een foto van gemaakt. Vond dit heel passend bij deze kaart.

 
Prachtig toch.
 
Ik laat hem toch maar even van dichtbij zien.
 

 
Gebruikt materialen zijn:
sketch is van:stamp with fun
maja design papier
stempel toby tumble "got something for you"
creatable van Nellie Snellen (tekst en achtergrond plaatje)
creatable snowflake van MD
joy stencil 6002/134
tekst is van Eline Pellinkhof
lint en borduurgaren
houten sneeuwsterren van de Xenos
liquid aplliqué
 
Ik heb er zelf heel tevreden over. Ik vind deze stempeltjes zo super schattig en ze passen zo goed bij deze tijd van het jaar.
 
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
 
groetjes Joke
 
 
 
 
 
 

zaterdag 1 december 2012

Goede Kerstdagen

Goedemiddag ik wil nog even twee kaarten laten zien die ik afgemaakt  heb. Ik heb voor de eerste kaart gebruik gemaakt van de sketch van everybody-art-challenge . Echt een leuke bruikbare sketch en dit is wat ik er van gemaakt heb.


Wat heb ik allemaal gebruikt. Veel creatables van MD, plaatje van Pion, gouden meeldraden, bloemen, twee soorten lint en het papier is van Magnolia (een oudere serie). Verder heb ik donkergroen en rood cardstock gebruikt.Ik ben zelf dik tevreden met deze kaart. Wat vinden jullie ervan?
Straks de andere kaart  er nog maar even opzetten. Ik ga nu eerst met mijn eten aan de gang.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/
NKU

donderdag 29 november 2012

Warme winterwensen

Goedenavond allemaal, iedereen weer heel erg bedankt voor het achterlaten van een reactie op mijn vorige kaarten. Dit keer een heel ander soort. Een kaart in 3D met een foreverfriends plaatje.

 

Ik ben met deze kaart begonnen met wit linnen cardstock met daarop een glitterrood velletje van de Kruidvat. Daarna weer wit linnen met de borderrand van Martha Steward. Hierop designpapier. Daarna twee cirkels gesneden (groen en wit) en hierop het 3D plaatje gedaan. Natuurlijk nog een mooie hoek gemaakt met daarop gouden strikjes, gouden meeldraden, een grote rode resin flower en de blaadjes eronder zijn van MD (nr 227). Als laatste een tekst van Eline erop gedaan.

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen aa de challenge van:
nadias challengeblog

donderdag 15 november 2012

Gezegende Kerstdagen

Goedenavond weer allemaal, ik heb weer een kerstkaart afgemaakt. Heel anders dan die van gisteren. Dit keer een vintagekaart.
 
 
Wat heb ik hiervoor allemaal gebruikt.
designpapier van DCWV
creatables van MD nr LR 196 - 206 - 241
tekst van MD
cheery linn doily
Pion plaatje
bloemetjes
plakparels
donkerbruin cardstock

Toch ook wel weer leuk al is hij heel anders. Maar goed de mensen waar je een kaart heen stuurt hebben vaak ook een andere smaakt dus probeer je met kaarten maken ook daar rekening mee te houden. En zo blijft onze hobby ook zo leuk.

Ik stuur  deze kaart in bij:
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/
http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2012/10/challenge-9-maak-een-vintage-kaarttag.html

woensdag 14 november 2012

Goede Kerstdagen

Op het moment ben ik met verschillende kerstkaarten tegelijk bezig. Ik ga ze nu maar snel één voor één afmaken en ze aan jullie laten zien. Afgelopen zondagmiddag kwam Aartje (mijn zusje)  een middagje freubelen. Zij had net bij MD diva's die leuke sneeuwpop en de schaatsen gewonnen en die wilde ik natuurlijk wel lenen.

Ik ben op het moment weg van die leuke Toby Tumble stempels en die heb ik dus laatst maar eens besteld. Zo lief zijn ze. En met die sneeuwpop erbij wordt het al helemaal leuk. Maandag was ik jarig en kreeg ik de creatable van MD nr241 met de kerststempels. Helemaal geweldig toch.

Het papier is van Maja design en verder heb ik wat plakparels gebruikt en natuurlijk de liquid appliquè.

Vinden jullie hem ook leuk?

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/ - kerst
http://dutchdare-cardchallenges.blogspot.nl/
http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.co.uk/2012/11/monthly-challenge-for-november.html
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/2012/11/challenge-maand-november.html
http://www.karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.nl/2012/11/uitdaging-141.html


maandag 5 november 2012

Warme winter wensen

Goedenavond allemaal, allereerst een warm welkom aan mijn nieuwe volgers. Fijn dat jullie mijn blog gevonden hebben en ik hoop dat jullie genieten van mijn creaties.
Ik ben weer verder gegaan met het maken van kerstkaarten.

 Dit keer heb ik een magnolia gebruikt. Deze Tilda met het hart blijft erg leuk om te gebruiken. Je kunt er zo mooi je liquid applique bij gebruiken wat het een extra winters tintje geeft. Het papier is weer van Maja Design  en de creatables zijn van MD. Verder heb ik voor deze kaart wat organza lint gebruikt, twine, plaksterretje en de perlenpen.


Ik wil net deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2012/11/anmacreatief-challenge-14-november-2012.html
http://youmeandmagnolia.blogspot.nl/
http://magnoliamaniachallenge.blogspot.nl/
http://dutchmagnolialovers.blogspot.nl/
http://decreatievezebra.blogspot.nl/2012/11/challenge-36-alles-maganything-goes.html
http://stampsfun-creativity.blogspot.nl/
http://midweekmagnolias.blogspot.nl/2012/10/midweek-magnolias-35-anything-goes.html


vrijdag 26 oktober 2012

Beschuit met muisjes

Vandaag wil ik jullie een geboortekaartje laten zien. Een maand of twee geleden zag ik dit patroon bij blogmaatje Tineke. Zij had hiermee ook een aantal leuke kaartjes gemaakt en wilde mij het patroontje wel toesturen. Dank je wel Tineke. Mijn collega verwacht over een maand haar eerste kindje en ik wil graag iets leuks in huis hebben liggen. Nu weet ik niet wat het word dus moet ik ook nog een roze variant maken. Nu is dit helemaal geen probleem want dit is echt heel leuk om te doen.
Het papier wat ik gebruikt heb ik van Echo Park Dots&Stripes. De harten die ik gebruikt heb zijn van Nellie Snellen en die gebruik ik ook zo graag....! Verder is de stempel van Eline Pellinkhof en heb ik drie soorten lint gebruikt. Onder aan het rompertje heb ik nog drie glimmende brads gedaan. De sokjes zijn van de Hema.

Ik wil met dit kaartje meedoen aan de challenge van:
scrapkaartchallenge - babykaart met iets van Nellie Snellen
de creatieve zebra alles mag maar wel een strikje of lintje
dutch dare-cardchallenges - lint/kant
nadias challengeblog- alles behalve een kaart

maandag 15 oktober 2012

Mijn eerste kerstkaart is klaar

Hallo allemaal, eerst even een bedankje aan diegenen die de tijd namen om een reactie te geven op mijn kaart en chocolade reep. Erg leuk om te lezen en ik weet zelf hoeveel tijd dit kost. Soms lukt het mij ook niet om bij iedereen een reactie te geven.
Eindelijk ben ik dan begonnen aan de kerstkaarten. Soms denk ik....zal ik er wel weer aan beginnen maar het is toch wel weer leuk. Ik zie wel hoever ik kom.

Wat heb ik allemaal gebruikt:
de sketch van hobbyshopfavoriet
papier - DCWV the natural stack
schaatsen - MD (ik heb deze gekocht van een blogmaatje)
tekst - freebee van Nicole                      
houten sneeuwsterren - Xenos

Ik heb deze kaart verder vrij rustig gehouden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
hobbyshopfavoriet - sketch
stamp with fun - 3 soorten papier
EHI - kerstkaar
tcrafts and me - alles mag

zondag 7 oktober 2012

Bedankt

Hier al weer een berichtje van mij. Gisteren ben ik bezig geweest met een klein kadootje voor iemand.
Ik wilde graag wat geld geven aan iemand en vond dat ik dat op een leuke manier moest doen. Nu hebben ze bij het scrap cards challengeblog de leuke opdracht om een chocoladereep te pimpen. Helemaal leuk vind ik want dan kan ik daar gelijk geld bij in doen.
Wat heb ik dit keer allemaal gebruikt:
een hoekmal van Anja van Laar (MD)
theepot en kopje van Joycrafts
plaatje is (denk ik) van Gerda's Hobbyshop
takjes - creatables van MD
bloemen
mooie knoop

Met dit kadootje wil ik meedoen aan de challenge van:
scrapcardschallengeblog - pimp een chocolade reep
scrap en more - iets pimpen
scrapkaartchallenge - iets maken om geld in te doen

zaterdag 6 oktober 2012

Sterkte

Zo aan het einde van de avond wil ik allereerst mijn nieuwe volgers welkom heten. Ik hoop dat jullie bij mij veel inspiratie opdoen. Vanavond wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor een meisje van 15 jaar die zit te wachten op een longtransplantatie. Heel heftig als je daar in het ziekenhuis ligt en niet weet wanneer er iets voor je beschikbaar is terwijl je het zo hard nodig hebt. Als je dan zelf ook kinderen in die leeftijd hebt ben je extra dankbaar dat ze gezond zijn.
Dit is de kaart geworden.
Vorige vrijdagmiddag was ik bij mijn zusje en bij haar ben ik aan het oefenen geweest met de spectrum noir markers. Best heel leuk om te doen moet ik zeggen. Wel even wennen hoor maar ik vind deze Tilda wel redelijk gelukt.

Laatst won ik bij Joycraft die mooie borduurmal. En omdat ik toch ook wel gek ben op borduren vind ik het zo leuk dat ik deze mal won. Want wat is er nu leuker dan twee hobby's te kunnen combineren. Het werkt echt heel prettig. Zoooo leuk eerst stansen, dan embossen, met distressinkt bewerken en dan lekker gaan zitten borduren. Jullie zullen er vast nog wel meer te zien krijgen.
Wat heb ik nog meer gebruikt:
doily
parelstekers en parelkoord
lint
kanten bloem
brad
drew drops
tekst (zelf op de computer gemaakt)
papier is van Bo Bunny Serenity

Nog een paar close-upsIk ben heel benieuwd hoe jullie deze kaart vinden. Wacht vol spanning op de reacties.

Ik wel graag meedoen aan de challenge van:
DMCC - bingo (lint, kant, tekst - bloemen,parels,lint)

donderdag 4 oktober 2012

Gefeliciteerd

Goedemorgen allemaal, wat is het vandaag weer heerlijk weer om te scrappen. Ik ben bijna door mijn huishoudentje heen dus ik ga straks nog even lekker aan de freubel. Eerst wil ik jullie deze kaart even laten zien. Een mannenkaart/jongenskaart. Ik heb hem deze keer helemaal in verschillende warme bruintinten gemaakt. Het prachtige papier is van DCWV the naturel stack. Heel mooi papier met in sommige sheets iets glans.
Wat heb ik verder nog gebruikt:
doily van cheery linn
bloemen
kant
creatables van MD
tekst Eline Pellinkhof
plaatje is van Pion
Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge van:dinsdag 2 oktober 2012

Extra prijs bij het NKU

Hallo allemaal, het is weer het begin van de maand en dus is er weer een extra prijs bij het NKU.
Ga snel kijken:http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/2012/10/extra-prijs-maand-oktober.htm

donderdag 27 september 2012

FOR YOU

Nog een kaart met de sketch van AnMa creatief. Heel anders dan de vorige. Ik heb dit keer gekozen voor Edwin met het vliegtuig zittend op een stapel boeken. Echt een super leuk plaatje zo vind ik.
Ik heb voor deze kaart weer gebruik gemaakt van het mooie Maja Design papier. De tekst is van Papermania. Ik heb deze kaart weer ingekleurd met de aquamarkers. Al is het een jongenskaart, toch heb ik er een leuke bloem opgedaan en daar onder een grote strik van touw. Verder alleen een paar stipjes met de perlenpen erop gedaan want het papier is te mooi om hem helemaal vol te plakken.
Ben natuurlijk weer erg benieuwd naar jullie reacties op beide kaarten van vanavond.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - sketch
craftsandmechallenges - favoriete kleur
de creatieve zebra - alles mag
magnolia mania - bowVrolijke meisjeskaart

In de vakantie heb ik wat 3D plaatjes zitten knippen. Nu komt zoiets dan meestal weer achter in de kast terecht en doe je er niets mee. Helemaal niet goed natuurlijk dus ben ik er eens voor gaan zitten  om er één af te maken. Zowel het plaatje als het papier is van MD. De sketch is van AnMacreatief ( met deze sketch heb ik ook nog heel iets anders gemaakt, die laat ik ook nog snel ens zien.)
Het werd zo'n vrolijk geheel dat ik er een beterschapskaart van gemaakt hebt. Altijd fijn om een zieke even op te vrolijken met een leuke kaart.Als finishing touch heb ik verschillende plakparels gebruikt en een vrolijke bloementoef gemaakt.
Toch ook wel weer leuk hoor zo'n 3D kaart ik laat jullie er vast nog meer zien want ik heb nog verschillende gewonnen plaatjes liggen.

Morgen ga ik lekker naar mijn zusje een dagje freubelen. Ben benieuwd wat we er samen van gaan maken. Natuurlijk ga ik proberen iets in te kleuren met haar nieuwe spectrumnoirmarkers. Jullie horen wel van ons wat het geworden is.

Met deze kaart doe,ik mee aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - sketch

dinsdag 18 september 2012

Boot

Op het blog van MD  hebben ze de opdracht om een kaart te maken in het blauw met bruin. Ik heb deze kaart gemaakt met het mooie papier van Maja Design life by the sea en de creatable LR0199. Prachtig is deze boot op een kaart.

 De delen die ik geembost heb, heb ik bewerkt met distress inkt stormy sky. In het hoekje twee gears van Tim Holtz gedaan. Als laatste heb ik geprobeerd een echte vissersknoop te leggen in een stukje twine met daaraan nog een bedeltje (anker).

Ik ben zelf heel erg tevreden over deze kaart ook als is hij vrij simpel en zit er niet teveel op.
Wat vinden jullie ervan? Ben weer benieuwd naar de reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
marianne design - bruin en blauw
duymelot - alles mag
deepoceanchallengeblog - goodbye summer
creativecraftchallenges - jongens

donderdag 13 september 2012

Kleren maken de man!!!!!

Bij het scrapcardschallengeblog hebben ze een heel leuk thema namelijk naaien. Ik ben eens gaan zoeken naar een leuk vintageplaatje wat hier goed bij past. Ik vond iets op het het plaatjeskabinet. Hier staan verschillende leuke vintageplaatjes. Ik heb gekozen, hoe kan het ook anders, voor het plaatje van de kleermaker.
Ik heb er deze kaart meegemaakt.

Natuurlijk ben ikzelf ook met de hand aan het naaien geweest. Het papier is van Pebbles - new arrivals. Verder heb ik de stanzen van Tim Holtz gebruikt. Hier wat garen omheen gewonden en de naald (al een oude) erin laten zitten. Nog een bronzen hoekje en wat plakparels voor de finishing touch.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vintagekaart vinden. Ik waardeer de reacties enorm dus bij deze ook dank aan diegene die hier telkens weer de moeite voor nemen. Ik weet zelf ook dat dit best wat tijd kost, maar weet dat het heel erg gewaardeerd wordt. Ik zie er weer naar uit.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrapcardschallengeblog - naaien
de creatieve zebra - alles mag

vrijdag 31 augustus 2012

Kado envelop voor een bruiloft

Goedenmorgen allemaal,
Ik heb vanochtend nog even mijn kado-envelop afgemaakt voor mijn collega. Vandaag is haar trouwdag en voor   haar en haar man heb ik dit envelopje gemaakt om geld in te geven.

Ik ben begonnen met rood papier en hierop wit linnen wat ik eerst door een embossingfolder heb gehaald.
Eén kant heb ik vrijgelaten om daar straks het label op te kunnen doen. Hierop heb ik de harten geplakt, dit zijn multiframes van Nellie Snellen. Een mooie bloem gemaakt (Helloborus van magnolia) voor het andere hoekje. Langs de rand nog een stuks scrapperslint gedaan en daarna het label gemaakt. Hierop zitten twee tekststempels die je kunt vinden op het blog van Marianne. Zij maakt heel veel leuke bruikbare tekststempels en je mag ze zo meenemen. (nogmaals bedankt Marianne) Verder nog een paar stipjes gemaakt met de perlenpen.

Ben weer erg benieuwd naar jullie reacties.


zondag 26 augustus 2012

Elianne

Hallo allemaal, ook ik ben weer terug van vakantie. Heerlijk 2 weken in Frankrijk geweest. Het was daar weer prachtig en we hebben genoten. Ik ben de laatste weken weinig met bloggen bezig geweest maar ga dit weer proberen op te pakken. Zeker op deze regenachtige dagen heb je echt weer zin om te gaan zitten freubelen.

Bij het oppasadres van mijn dochter is laatst een dochter geboren. Elianne. Zij heeft voor hen een kadokaart van de Hema gekocht en vroeg of ik er iets leuks omheen wilde maken. Nou dat doe ik natuurlijk graag. Iets maken met een bepaald doel is altijd leuk toch? Ik heb gekozen voor een kaart met binnenin een vakje waar je een kaart en een label in kan steken.
Het stempeltje wat ik gebruikt heb is natuurlijk de meisjesbaby van Eline en het papier is van Pebbles New Arrival. Het grote label van kraftpapier heb ik van iemand gekocht van Marktplaats. Best een groot label maar ik vond hem toch heel leuk passen op deze kaart. Hierop heb ik met plakletters de naam van het meiske geplakt met daarbij zilveren bloemen met daarin een brad. In de hoek nog een mooie roze strik met daaraan een hobbelpaardje. Als laatste nog een zelfgemaakte bloem erop en een tekststempel en die uitgestanst met een nestabilitie.


Aan de binnenkant heb ik dus ruimte gemaakt voor het kadokaartje. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van de MS pons en een stempel van Eline.

Nou dat is zo alweer best een lange blogpost geworden. Ik hoop natuurlijk dat jullie deze kaart ook leuk vinden. Hoe vinden jullie trouwens de foto's? Ik heb net voor de vakantie een nieuw fototoestel gekocht en heb bewust gezocht naar een toestel waar ik ook goede foto's van kaarten mee kan maken. Ik vind zelf dat de foto's inderdaad mooi scherp zijn ook als je ze van dichtbij fotografeert. Vinden jullie dit ook?
Ben weer heel benieuwd naar jullie reactie.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
hobbyhomehobbyartikelen - feest
hobbyvision - roze, wit en kraft
scrapcardschallengeblog - gebruik 2 stansen

zondag 22 juli 2012

Vintagekaart theepot met kopjes

Goedenmiddag hier snel even een berichtje van mij want het is veel te mooi om binnen te zitten. Ik had laatst een leuke vintagekaart gemaakt en die wilde ik nog even laten zien. Ik heb weer de mooie mallen van Joycrafts gebruikt: de theepot, kopjes en de etagère. En de mooie hoekmal van MD (Anja van Laar)Het mooie papier is natuurlijk van Maja Design en dat vind ik bij deze mallen wel zo mooi passen. Ik heb dit keer gekozen om de bloemetjes kant van dit papier te gebruiken voor de pot en de kopjes en de achtergrond effen te houden. De hoekmal en de etagère zijn van het glanzende papicolor papier. De geemboste randjes heb ik bewerkt met distressinkt.
Daarna alles nog wat afgemaakt met bloemen en parelstekers. Ook op de etagère heb ik een klein bloemetjes geplakt.
Vinden jullie hem ook zo mooi?????? Ik ben er wel blij mee.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
de creatieve zebra - alles mag
krea2day
hobbyvision - alles mag

We gaan nu lekker genieten van het mooie weer. Een hele fijne dag allemaal verder.