dinsdag 28 februari 2017

Birthday girl 50 jaar

Aanstaande maandag hoopt mijn vriendin 50 jaar te worden en ik wilde voor haar weer een mooie kaart maken. Ik heb dit weer gedaan met het blokje La Vie est Belle Lavender. Alles wat je nodig hebt zit hier bijna in en dat werkt wel lekker hoor. Het enige nadeel is misschien dat je wel veel bijna dezelfde kaarten voorbij ziet komen met zo'n papierblokje. Maar goed dat mag de pret niet drukken.


Het plaatje zit op de vierkante van MD in twee verschillende kleuren met de leuke stiksteekjes die je zo nog net kunt zien. Onder het plaatje heb ik maar weer eens een doily gedaan en je ziet hier en daar nog een stukje ervan onderuit komen.


Verder gebruikte ik weer de kleine vlindertjes van Nellie Snellen, de veertjes van Joy ( dat is echt lang geleden dat ik die gebruikte), links bovenin 1 klein bloemetje en rechts drie bloemetjes waar de vlinders vanaf komen vliegen. In het hoekje maakte ik met de craftable van MD nog het cijfer 50. Een mooie organza bloemenstrook met parels erin links en in de rechter onderhoek staat de vogelkooi van Noor design met een vogeltje van MD.

Vorige week won ik nog de bloghop bij Joycrafts en daar kreeg ik een mooie stempelset (met barbecue artikelen) van toegestuurd met een stans van een barbecue. Leuk voor een zomerkaart straks, ik moet nogeens zoeken waarmee ik dit ga combineren.

Fijne dag nog allemaal en ik zie weer uit naar jullie reacties.

zondag 26 februari 2017

Happy Birthday

Vandaag is onze dochter 20 jaar geworden en natuurlijk moest daar iets moois voor gemaakt worden. Dat kan natuurlijk super met de nieuwe lijn  La Vie est Belle - Lavender. Ik kon dit leuke blok met die prachtige paarse kleuren echt niet laten liggen. Ik ben gek op deze kleuren en ook ook wel op die heerlijk ruikende lavendel.
Ik heb hiervoor ook de sketch gebruikt van Noor. Op verjaardagskaarten vind ik het altijd weer leuk om de Happy Birthday stans te gebruiken en hij past in deze sketch ook zo mooi.


Alinda houdt heel erg van lekkere recepten opzoeken om te koken of te bakken dus dit plaatje met de cupcakes kwam goed van pas. Eigenlijk valt er verder niet zoveel te vertellen over deze kaart omdat bijna alles uit het papierblokje komt. Lekker makkelijk dus.


Ook op deze kaart de mooie tulpen van Gerda, nu in de paarse kleur. Een dubbele strik van glanzend lint met daarop een mooie parel. In de hoek twee vlinders van Nellie Snellen.Een paar hartjes parels in de hoek, en de cirkel is van Nellie Snellen (al een oudje).

Onze dochter vond hem prachtig.

Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij:

maandag 20 februari 2017

Fris voorjaarskaartje

Ik heb zo tussendoor weer eens lekker een leuk patroontje zitten borduren en wat was dit weer leuk. Maar goed dan moet je er nog een kaart van maken en dat vind ik dan wel weer moeilijk. Tenminste om er iets bijzonders van te maken want je kunt natuurlijk ook het geborduurde deel gewoon op je kaart plakken. Ik dacht ik ga het eens proberen met mijn DDD mal Cart Art Window.


Dus in de binnenkant groen cardstock geplakt met daarop het borduurpatroon (deze is van Ann's Paper Art). Het 3D plaatje is van Amy design.
Aan de beide zijkanten zit designpapier van Studio Light uit het blokje Home and Happiness.


En toen moest de buitenkant nog. Ik ben maar eens gaan zoeken tussen mijn stansen en toen vond ik die leuke set van Joy "one of a kind spring". Helemaal leuk want daar zit ook de gieter bij en die past natuurlijk super bij mijn plaatje. Ook de rand bloemen en de takken in de gieter horen hierbij.


De tekst heb ik gemaakt met een banner van Joy 6002/0386 met een bijbehorende tekst.

Toen de andere kant nog. Daarvoor pakte ik uit dezelfde serie de bloempotten, deze uit kraft gehaald.
In de bloempotten heb ik twee mooie roze tulpen gezet die ik toevallig bij Gerda zag ik liggen. Dat past toch zeker wel heel super of niet. Rechts bovenin nog een bloemenrand uit deze serie. Als laatste aan de binnenkant nog twee parels gedaan.


Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

donderdag 16 februari 2017

Family

Ik ben aan de slag gegaan met de sketch van DDD en dit keer met de vlag. De materialen die ik gebruikt heb komen dit keer bijna allemaal van de Action. Ik las laatst bij Caroline dat ze zo'n mooi blok met plaatjes had gebruikt ......ik naar de Action en ja hoor daar lagen weer mooie blokken!!!!!
Ook het designpapier komt uit twee verschillende blokken van de Action .


Het gezellige plaatje zit op een postzegelframe uit China. Onder het plaatje door een mooi stukje kant, een leuke bloementoef gemaakt en de gehaakte bloemetjes onderin zijn plaatjes die ook uit het papierblokje komen.


Ook de roosjes bovenin en de vlinder komen uit het papierblokje en als je goed kijkt zit er links aan de zijkant nog een mooi randje en deze komt ook uit China (geeft niet iets extra's zo'n klein randje)
Verder is de cirkel van MD met daarop een strik van tule en een grote parel.


Best een mooi geheel geworden vind al had ik ook niet zoiets van wow dit is echt super geworden. Waarom weet ik niet, misschien de kleuren? Ik heb wat donkere tinten toegevoegd omdat ik vond dat het anders zo vreselijk zoet zou worden maar misschien had ik dit iets minder moeten doen.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

woensdag 15 februari 2017

'n heel fijne dag

Vandaag laat is jullie een rustig kaartje zien met allemaal MD materialen. Ik ben begonnen met een witte kaart met daarop paars cardstock. Het designpapier is uit het blokje La Provence. Ik had laatst op de beurs van Gerda even wat snippertjes papier uit dit blokje meegenomen om te zien of de nieuwe vellen met plaatjes hierbij zouden passen. Nou dit past perfect bij de mooie bloemenplaatjes dus heb ik twee vellen gekocht. Kan ik mooi dit papier weer gebruiken.


Het plaatje is van Els Wezenbeek Ewk 1248, country flowers.
Ik heb twee maten vierkanten gestanst met de craftable Cr1359. Onder het plaatje door een mooi stukje lila kant, de tekst is al een oudje van Eline. Als laatste nog een mooi hartje geplakt, een vlinder gestanst en een mooie bloementoef gemaakt. Hier zit nog de mooie klimop Lr206 onder.


Ik wil met dit kaartje meedoen bij;
MD - harten
MD Divas - optie bloemen
MD Kreadivas - optie harten
AnMa creatief - feest
Ribbon girl - kaart
De Egel - harten
Cards-und-more - Bloemen
Friendship-challenge - verjaardag


Ik kwam bij het blog van MD Kreadivas nog in de top 3 met deze kaart.
.woensdag 8 februari 2017

Geboortekaartje jongen

Ik mag deze maand bij cheerfull sketches gastdesigner zijn en dat is natuurlijk altijd heel erg leuk. Ik kreeg een mooie sketch toegestuurd en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Het werd een leuk babykaartje met de nieuwe lijn van MD.


Ik begon met een witte kaart en daarop gebruikte ik een mooi blauw cardstock waar al iets een stipje inzit. Daarop in het wit een brede witte strook die ik door een embossingfolder met hartjes haalde. In het midden van de witte strook designpapier Eline's sweet stars.


Het plaatje van Eline AK 0065 deed ik achter het vierkante frame met stiksteekje Cr1359. Ik heb het frame wat verhoogd opgeplakt. Verder gebruikte ik de verschillende malletjes uit Col1421. En wat zijn ze leuk maar ook een ontzettend gepriegel met al die kleine onderdeeltjes. Ik doe dit dan met mijn tape van CraftEmotions zodat je niet al die kleine onderdeeltjes moet gaan plakken met lijm.
Ik heb een kleine stukje van de waslijn met babykleertjes gebruikt uit China. De leuke hartjes in de hoek zijn de enamel dots van Eline.


Hier nog even een close-up van de blokken, speen en fles.

Ik stuur deze kaart in bij:

maandag 6 februari 2017

Hoera een zoon

Ik ben nog maar eens met de babyserie van Eline aan de slag gegaan. In het magazine stond een heel leuk voorbeeld dat ik graag wilde namaken. Nou dat was me een toer joh.......mijn afmetingen klopte niet en ik wist bijna zeker dat hij in elkaar gevouwen kon worden. Dus heb ik het maar weer weggelegd. Ik zag later dat Gina ook dit model kaart erop had staan dus haar om hulp gevraagd en zij hielp me met de afmetingen. Ook was ik zaterdagmiddag op de beurs van Gerda en daar zaten twee designers die ook dit model kaart bij zich hadden dus ook daar eens goed gekeken hoe dit in elkaar gevouwen werd.


 En het is gelukt zoals jullie zien, echt leuk om weer eens een ander soort kaart te maken, maar jongens wat was dit een klus zeg. Natuurlijk heel veel snijwerk en al die kleine onderdeeltjes stansen en plakken geeft ook veel werk.....maar leuk is het wel of vinden jullie van niet?


Even een close-up van elk gedeelte. Bijna alle materialen zijn van MD en ik denk dat iedereen ze wel herkend en anders mogen jullie het vragen natuurlijk. Het pijltje met de tekst is van MD en hoort bij een kerstsetje en de tekst is van Crealies en deze past hier precies op.
De kleine hartjes op het plaatje zijn hartjes die uit de rand vielen en die ik zo mooi weer kon gebruiken.


Het leuke kleine gedeelte in het midden met een al oude tekst van Eline en ook hier wat hartjes.


Op het laatste vak een klein plaatje van hetzelfde vel, een hoekje met speelgoed gemaakt en de hartjesslinger komt uit China en vind ik op dit soort kaarten ook erg leuk.


Ik hoop natuurlijk op heel veel reacties op deze kaart.

Ik wil iedereen ook maar eens bedanken die iedere keer de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dit is zo ontzettend leuk en het mag ook gerust kritisch zijn hoor. Smaken verschillen nu eenmaal en het is ook wel eens leuk om op een ander idee gebracht te worden.

Ik ga deze kaart insturen bij:
MD Kreadivas - optie baby
MD Divas - optie harten
Hobbyvision - Bingo (blauw, wit, stansmal)
AnMa creatief - feest
Dies Rus challenge - harten
CraftAddiction - speciale gelegenheid
De-egel - harten


zaterdag 4 februari 2017

Gefeliciteerd

Vandaag een vrolijke kinderkaart met de leuke kikkers van MD. Het papier wat ik gebruikte komt uit het blokje La Provence. Onder de kikkers heb ik de designfolder DF3404 gedaan. De kaart heb ik verder eenvoudig gehouden omdat het voor een klein kind is. 


Ik stuur dit kaartje in bij:

woensdag 1 februari 2017

10x10 kaartjes

Ik zag al verschillende leuke kaartjes voorbij komen voor de opdracht bij De Egel. Twee 10x10 kaartjes die bij elkaar passen. Nou dat was voor mij best een heel erg lastige opdracht en ik ben ook niet echt tevreden geloof ik. Ik heb voor deze opdracht mijn vellen van Studio Light opgezocht en ben gaan zoeken naar plaatjes die echt leuk bij elkaar passen. Omdat ook Valentijn er aan komt gebruikte ik twee "Love" plaatjes.


Ik begon met witte 10x10 kaartje en daarop een vel roze papier uit een blokje van Studio Light "home and happiness". Daarop in het bruin een mooi bewerkt deel. Zowel het roze als het bruin zijn gestanst met de mal van Noor 6002/0480. Hierop de plaatjes in 3D.Met deze kaartjes wil ik meedoen bij: