zaterdag 25 juli 2015

Maritieme kaart

Na 2 heerlijke weken in het prachtige Zwitserland te zijn geweest zijn wij gisterenmorgen vroeg weer thuisgekomen van vakantie. We hebben het fantastisch gehad en ik zal hieronder wel een paar foto's laten zien.
Omdat het vanmiddag zo slecht weer was ben ik maar even lekker gaan zitten kaarten maken. Er komen nog een aantal verjaardagen aan dus aan de slag maar. In de vakantie heb ik trouwens heerlijk wat dingetjes zitten borduren en die zullen jullie te zijner tijd wel eens langs zien komen. Moet ik nog even iets van gaan maken.
 
Maar nu een maritieme kaart die ik gemaakt heb voor een jarige neefje die binnenkort jarig hoopt te zijn. Ik heb maar weer gekozen voor een DDD mal want die blijf ik leuk vinden.
 
 
Ik heb de mal geknipt uit kraft en daarna uit het designpapier Eline's beach house. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. Naast het plaatje links de vuurtoren van MD met daarin een klein pareltje als lichtje. Rechts onder het plaatje zit ook nog een stukje designpapier van Eline. Onder het plaatje nog een stempel van Eline die ik op andere plaatsen ook nog gebruikt heb. Natuurlijk wat van dat leuke jute met daarop schelpjes. Het anker en de boeg zijn van Joy.

 
Schuin boven het plaatje zit een stukje landkaart wat ook van hetzelfde designpapier is. De loopy rings rechts naast het plaatje zijn van Memory box en de meeuw is van Joy.
 
 
 
 
Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij:
 
 
En dan hier wat foto's van de vakantie.
 


 
 
 
 


zaterdag 11 juli 2015

Sterkte

Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor een gezin bij ons uit de kerk die het op het moment moeilijk hebben. Toch heb ik er wel een zomerse kaart van gemaakt want ik denk dat ze dit wel zullen waarderen.


 
Laatst won ik de challenge bij DCL en ik kreeg een prachtig bij elkaar passend setje van StampinUp. Zelf heb ik hier nog niets van maar ik zie altijd wel veel mooie kaarten ermee langskomen. Op deze kaart gebruikte ik hiervan het gele cardstock en het designpapier. Ik heb het gecombineerd met kraft en een plaatje uit het blokje Paper&Pictures "Summer Lovin". De mooie bos bloemen combineert prachtig met het geel van het designpapier.

 

Uit het cardstock nog "Sterkte" gestanst van Joy, mooi geel bloemenlint erbij gezocht en natuurlijk nog wat bloemen. De hartjes in de hoek zijn van Aurelie en de swirl onder de bloemen volgens mij van tattered lace.

 

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:

vrijdag 3 juli 2015

Trouwkaart

Vandaag plaats ik nog maar een tweede kaart. Ik zag net de nieuwe challenge bij WLVC en Cards2create en die wil ik gaan combineren. Ik had deze kaart nog in mijn map met gemaakte kaarten staan. Het is een kaart die ik laatst maakte voor een jong stel dat ging trouwen. Een stel dat houd van allerlei brocante spulletjes en daarvoor ook verschillende rommelmarkten en kringloopwinkels af liep om spulletjes voor hun nieuwe huisje te verzamelen.
 
 
Ik heb wit en roze cardstock gebruikt, en designpapier van Maja design. Het brocante plaatje is van Syta van Gelderen. Onderin natuurlijk een grote romantische bloementoef met parels en takjes van MD. Aan de andere kant de filmstrip van Joy.
 
Het plaatje is gemat op een hartjes mal en dat is volgens mij een nestabilitie. Links boven het plaatje de twee ballonnen van MD met daarin de voorletters van het stel en bij beiden een hartje (deze valt uit de nestabilitie). Rondom het plaatje heb ik nog wat frantage gestrooid en rechts van het plaatje de vogeltjes en wat oude stempels. Naast het plaatje nog een mooie strik.
 
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 
 


I love you

Morgen wordt onze oudste dochter alweer 20 jaar  en natuurlijk heb ik voor haar een leuke kaart gemaakt. Omdat het de laatste dagen zulk prachtig weer is heb ik er maar een zomers geheel van gemaakt. Ik heb weer een mal van DDD gebruikt.


Het papier is weer van Joy - Berry Sweet en het plaatje is ook van Joy uit een het blokje paper & pictures....... Verder heb ik op deze kaart de klok van MD gedaan omdat ik dit wel leuk vond passen bij een verjaardagskaart voor een 20 jarige. In de klok heb ik een houten 20 gedaan uit een doosje van de action.


 Onderin natuurlijk nog een leuke bloementoef met wat crispylint en meeldraden en de tekst van harte gefeliciteerd van Crealies op een malletje van Nellie Snellen. Hier en daar wat kartonsnippers gedaan die laatst in een kadoverpakking zaten.Aan de andere kant van het plaatje natuurlijk de aardbeitjes en de cocktail gedaan van Joy. Schuin boven het plaatje de honingraat van Crealies. Op het plaatje nog de stempel "I love you" van StampinUp en wat plakparels. Mooi toch?