zaterdag 30 april 2011

GESLAAGD

Nogmaals een kaartje gemaakt met geslaagd. Weer heel anders maar ik vind deze zelf ook weer erg leuk geworden. Een mooie magnoliastempel, veel bloemen, lint, knoopjes, rinestones, creatable van marianne design, en weer een randpons van Nellie Snellen.


 Dit keer een klein labeltje met hoera en  letters gemaakt  met het quickutz alfabet. Dit paste precies. De bovenste helft van de kaart is gemaakt naar aanleiding van een sketch van Duymelot. Erg leuk vond ik deze.
Ik wik met deze kaart meedoen aan de challenge van:
duyemlot - sketch
nederlands magnolia blog - bloemen,lint,charms,rinestones
Just magnolia blogspot - buttons-blows-blings

donderdag 28 april 2011

Speciaal voor jou

Deze kaart is gemaakt door mijn dochter Alinda. Ze heeft deze kaart gemaakt voor een meisje uit haar klas die voor 6 weken is opgenomen in een epilepsiekliniek. Nu hebben ze in de klas afgesproken dat elke dag een ander iemand haar een kaart stuurt zodat ze elke dag een kaart krijgt. Erg leuk natuurlijk. Ze heeft deze kaart gemaakt n.a.v de sketch bij hobbystempels challenge blog.
 Een leuke penny black stempel ingekleurd met de derwent potloden. Mooie bloemen erop en de naam van het meisje erop gemaakt met de clippunch van Nellie Snellen. Met de computer zelf ook nog een toepasselijke tekst gemaakt.
Ze wil ook nog graag weer eens meedoen aan een challenge en dat is die van:
Hobbystempels challenge blog - sketch

zaterdag 23 april 2011

GESLAAGD

Toch nog even een berichtje op deze mooie avond na een dag van genieten van het mooie weer. Ik was met deze kaart al even bezig maar omdat het zulk mooi weer was had ik hem nog niet af kunnen maken. Toch vanavond er nog even mee aan de gang gegaan en nu is hij af. Ik ben er erg blij mee. Het is een kaart in vintage stijl vind ik (blijft moeilijk hoor). Het papier is van My minds - Stella Rose. Dit is een blokje waar veel verschillende mooie velletjes papier inzetten qua kleur en motiefjes.
 De magnolia is uit de butterfly serie en ik heb deze ingekleurd met de aquamarkers. Ik moest weer verschillende kleuren over elkaar heen gebruiken om een mooie kleur te krijgen die bij het papier past. Dat is goed gelukt dit keer vind ikzelf. De sketch die ik gebruikt heb is van hobbystempels en ik vind deze erg mooi.
De randpons is van Nellie Snellen en heb ik tijdelijk in bruikleen van mijn zusje. We hebben even wat geruild zo gezegd.

De creatable onder de bloemen is de LR0157 van Marianne Design. Erg mooi vind ik deze. Natuurlijk mooie bloemen erop en twee vlindertjes van Nellie Snellen punch.
Toen n.og de tekst Geslaagd op een mooi labeltje getypt. Ik ben maar hiermee begonnen want er doen verschillende vrienden en vriendinnen van onze dochter examen dit jaar en ook nog een buurmeisje dus we hebben nog wel wat kaarten nodig. Al met al ben ik zelf erg trots op deze kaart. Ik vind hem geweldig ben benieuwd of jullie dit ook vinden. Ik vond nog een aantal challenge waar ik aan mee kon doen dus daar stuur ik hem nog maar even heen.
Dutch Magnolia Lovers - Lente
Hobbystempels - sketch
Nadia's blog - vintagekaart
Karen Doodles - punch
Top Tip Tuesday - open challenge
All that scraps - magnolia

poedelprijs bij scrap en kaartenfun

Dit pakketje kreeg ik van de week binnen. Ik had de poedelprijs gewonnen bij scrap en kaartenfun. Lida ook vanaf deze kant hartelijk dank voor dit presentje.

dinsdag 12 april 2011

ROOD WIT BLAUW

Gisterenavond heb ik deze kaart nog even afgemaakt. Ik zag deze sketch bij het blog van Just Magnolia en dacht die vind ik mooi en daar kan ik wel iets mee. Ik was nog met de kaart van de young rebels bezig die ik gisteren op mijn blog zette en ben toen met datzelfde papier doorgegaan. Nu dan een meidenkaart met van harte gefeliciteerd. Twee ovale nestabilities gebruikt en nog een swirl van Marianne Design onder de  stempel gedaan. Hier natuurlijk wel een mooie bloem op en nog een glimmend hartje erop geplakt. Nog wat stickels op de bloem en ik vond dat ik weer een leuke kaart had. Ik za g dat ik met deze kaart mee kon doen aan verschillende challenge en dat doe ik dan ook maar;:
sketch bij het just magnolia blog
verjaardagskaart bij Its a magnolia challenge blog
Alles mag bij het Karen Doodles blog
Little women - bij tuesdaychallengeblog

maandag 11 april 2011

YOUNG REBELS

Lekker rood,wit, blauw. Koninginnedag komt er weer aan en ik ben al helemaal in de sfeer. Lekker een kaart zitten maken naar eigen idee. Even geen challenge met eisen wat ik moest maken. Ook wel weer eens lekker, gewoon je eigen idee├źn volgen. Dit is een nieuwe stempel van Nellie Snellen uit de young rebel serie.
En ik vind ze toch leuk..... Ik zou ze alle vier wel willen hebben. Lekker een stoere jongenskaart is dit geworden. Zoonlief is hier ook wel weg van. Dit papier van Wekabo had ik nog liggen en vond ik wel hierbij passen. "party" erop gemaakt met de alfabetclippunch ook van Nellie Snellen. Ja ik ben echt wel een fan van spulletjes van Nellie Snellen, ook omdat ze qua prijs goed te kopen zijn. Geen bloemen dit keer maar wel een stoer stukje touw over de kaart heen gedaan en een paar brads. Voor de sier er ook nog wel een paar vlindertjes op gedaan.

donderdag 7 april 2011

VINTAGE KAART


Hoi allemaal ik heb weer een leuk kaartje kunnen maken. Dit keer heb ik geprobeerd een vintagekaart te maken. Ik vind dit nog niet zo gemakkelijk maar ik vind deze toch wel redelijk goed geslaagd. Ik heb het mooie papier gebruikt van My Minds de Stella Rose. De papier heeft wel de style van vintage. Ook heb ik weer gebruik gemaakt van het mooie hart van Nellie Snellen. Deze stans blijft het erg mooi doen op een kaart. Ik had nog een knotje oudroze katoen liggen dus heb ik er weer een mooie rand omheen gehaakt. Ook de randpons van Martha Stewart gebruikt voor onder het hart langs. Een mooi taartvelletje onder het hart en nog een mooie kanten strik met een bedeltje eraan en het lijkt al erg mooi. Ook nog een leuke oudroze  knoop erbij gevonden en natuurlijk die leuke vlinders erop. Het magnoliastempeltje heb ik ingekleurd met de aquamarkers. Om toch een wat vintage-achtige stijl te krijgen heb ik verschillende kleuren overelkaar heen aangebracht. Voor het jurkje heb ik eerst de rasperry gebruikt en daaroverheen de golden braun. Het randje aan het jurkje heb ik gekleurd met teal en daaroverheen sepia. Al met al vond ik resultaat heel goed geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ga met deze kaart meedoen aan de challenge van:
dutch magnolia lovers: anything goes
just magnolia: buttons
nederlands magnoliablog: beterschapskaart
aqyamarkersblog: vintagekaart