woensdag 28 maart 2018

Jubileum

Vandaag geen kaart maar een A4tje voor een jubilaris van koor.


Ik ben gewoon met een vierkant begonnen en daarop heb ik designpapier van de Action gedaan. Het plaatje is van Syta. Verder gebruikte ik veel ronde stansen van Aureli, muzieknootjes, Hoera van joycrafts, 50 van MD, gefeliciteerd van MD, taartkleedje.

Ik wil dit graag inzenden bij:

maandag 19 maart 2018

Jarig

Vandaag een mooi vintagekaartje met 1 van de nieuwe plaatjes van Gerda. Ik heb de sketch van Anreda gebruikt. Een hele leuke sketch maar toch wel moeilijk. Misschien was mijn plaatje ook wat aan de grote kant want er moesten natuurlijk nog verschillende cirkels bij. Dit is hem geworden.


Ik ben begonnen met een roze kaart met daarop designpapier van Dove craft. Mooi papier met kleine vlindertjes erop. De verschillende cirkels zijn van MD en Ali. 


Het geheel afgewerkt met mooi kant, parellint, bloemen, vlinders van Nellie Snellen, parels en een leuk hoekornament. De randjes van het papier wat bewerkt met distressinkt.

Ik wil dit kaartje laten meedoen bij:
facebook Anma Creatief - cirkels
facebook Vintage and more - vlinders


zaterdag 17 maart 2018

BBC

Vandaag een kaartje wat ik gisteren heb afgemaakt voor de vriend van onze dochter. Hij is gek op barbecuen en daarom had ik bij Syta al eens mooie plaatjes van een bbc en andere lekkere hapjes gekocht. Een wat ander model als anders (zag ik op Facebook) en daar konden leuk verschillende stempels op. Kaart vrij simpel gehouden trouwens.


Designpapier is van een wat ouder blok van de Action, gecombineerd met kraft en rood.
Op de voorkant dus een plaatje van Syta, een label van Crealies met daarop de letters BBC.

Aan de binnenkant ook verschillende stempels en een stand van een BBC. Alles komt uit één verpakking van Joycrafts.


Gisteren ook weer een fijne en gezellige freubeldag met Aartje gehad. Iets minder gedaan als anders denk ik want we zijn ook nog even het dorp in geweest om lekker te lunchen en even bij de nieuwe winkel van Gerda binnen geweest. 

Deze kaart laat ik meedoen bij:

dinsdag 13 maart 2018

Voorjaarskaartje

Vandaag een voorjaarskaartje waar ik niet helemaal tevreden over ben maar ik laat hem toch maar zien. Gemaakt met de sketch van Cheerfull sketches.


Het mooie plaatje komt van een vel van Syta. Het designpapier is van MD en Studio Light. Ook de hartjes zaten in het blokje van Studio Light  en heb ik uitgeknipt. Om het plaatje een parelrand (ik denk dat ik dat niet had moeten doen want daar is hij niet mooier van geworden), een paar grote roze bloemen in de hoek en nog 4 kleine parels in de hoeken.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
(bloemen, roze, parels)
Facebook pagina van Syta

zaterdag 10 maart 2018

Goede Feestdagen

Vandaag een tweede kaartje met de sketch van De Egel - sketch + dier. Hiervoor gebruikte ik een plaatje en designpapier van Studio Light, stukje touw, en plakparels en houten sterretjes
De mooie rechthoekige mallen zijn van Crealies. Op de kleinste heb ik met witte stazon inkt de tekst gestempeld.


Ik stuur dit kaartje in bij:

donderdag 8 maart 2018

Blauwe druifjes

Vandaag en lief voorjaarskaartje. Ik ben gek op alle voorjaarsbloemen en heb dan ook al verschillende bakjes voor in huis gemaakt. Ik maakte een kaartje met de sketch van De Egel. Nu zie ik net pas dat ze ook nog het thema dier hebben. Nu heb ik toevallig wel papier gebruikt met vlindertjes en een vlindertje toegevoegd maar het plaatje is dit niet. Weet niet of hij zo mee mag doen....anders is het gewoon jammer.


Het papier is van Docraft "nature's grace" en van Scrapberry's "Spring Holiday".

De mooie rand bovenaan is van Joy crafts (won ik bij het 2 sissers on the blog) nr 6002/0912.

Het plaatje en de rand eronder zijn beiden van aurelie en de cirkels daar onderuit van memory box.

Als laatste een mooie strik en twee kleine vlindertjes van Nellie Snellen.

Ik laat deze kaart meedoen bij:
De Egel
AnMa Creatief - Bingo (bloemen, lint, blauw)
Craftliners - cirkels

Ik had dit kaartje ook mee willen laten doen bij  2 sisters on the blog maar ook hier had ik even niet goed gelezen. Het waren geen voorjaarsbloemen maar echt drie soorten bloemen. Jammer maar helaas.

Sterkte

Ik won vorige een mooie set papier van JoyCrafts "vintage roses" bij Nicolette en Caroline. Mooie en warme pasteltinten in het roze en zachtgroen. Ik vond al snel een leuk plaatje van Syta wat er heel mooi bij paste en dan heb je ook zo een hele mooie vintage kaart klaar.


Ik heb de randjes wat bruin gemaakt, een mooi stukje kant erop met daarop weer een parel rand. Ik vond nog een grote kanten bloem wat ik hier ook wel bij vond passen, daarin een papieren bloem.
Bovenin de hoek wat roze bloemen met takjes van Joy crafts.
Als laatste heb ik er toch ook nog maar een stempel opgedaan met sterkte. Deze komen altijd wel goed van pas.Ik stuur deze kaart in bij de Facebook groep Vintage and more.
en bij
http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2018/03/challenge-maart.html

zaterdag 3 maart 2018

Mannenkaart

Vandaag een vrij simpele mannenkaart met veel MD spullen. Ik heb er nog geen tekst opgedaan zodat hij voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.


gebruikte materialen:
Paperpad Nautical
Paperpad La Provence
Plaatje van Mattie 0166
Creatable 418
Craftable 1331
Meeuw van Joy crafts
stukje visnet

Ik laat dit kaartje meedoen bij:


Ik zat deze week weer super in de prijzen. Zo leuk en wat won ik een mooie spullen.

Als eerste won ik de candy bij Caroline en Nicolette van 2sisterontheblog en ik kreeg een hele mooie prijs toegestuurd.


Ook kreeg ik een top 3 notering op hun blog met deze kaart.


En ik won ook nogeens de bloghop bij MD.

Je zou er stil van worden. En dat alles in 1 week. 

vrijdag 2 maart 2018

Gefeliciteerd 50

Ik wilde nog graag een kaartje maken n.a.v een live uitzending met Daisy Martens. Ik heb dit gedaan met het mooie nieuwe papier van Maja "Celebrations" en het bijpassende monochroom papier.
Het mooie plaatje is van een vel van Jellie Design. Een schilderachtig plaatje, dit vond ik wel leuk voor mijn jarige vriendin die zelf ook schildert.


In het midden dus een stukje mica geplakt met daarop langs de randen een mooie stempel met witte stazon inkt. Dit geeft echt een heel erg mooi effect. Het plaatje zit op een hele mooie stans van Amy design die ik een poosje van mijn zusje Aartje mocht lenen. (Heb hem gelijk nog een keer gestanst zodat ik er nog een kaartje mee kan maken).


Toen kwam de moeilijkste klus want ik wilde er een mooie grote bloementoef op maken met daarbij ook rietjes. Nu zijn die rietjes ook best wel dik dus het was even zoeken hoe ik daar de bloemen op of tegenaan zou plakken. Bloemen zijn van Ali en de rietjes komen uit de voorraad van Aartje. Eronder voor een wat speels effect tierlantia gedaan, en nog een mooie dubbele strik. Verder heb ik verschillende plakparels gebruikt in de bloemen en in verschillende hoekjes.


Her cijfer 50 is van MD op een stans van aurelie. Gefeliciteerd is van Crealies.

Ik vind het zelf een hele mooie kaart geworden in warme kleuren, ik hoop mijn 50 jarige vriendin hier blij mee te maken. 

Vinden jullie het ook zo leuk om van die live uitzendingen te bekijken? Wat zie je dan veel originele kaarten voorbij komen hè, echt leuk om ook eens te proberen vooral voor iemand waarvan je weet dat zij het waardeert.

Ik stuur deze kaart in bij:
De Egel - three of a kind
Cuttlebug mania ; lint en strik
City Crafter - die cuts
AnMacreatief - Bingo (bloem,roze,parels)
Papercraft-challenge - ribbon
Alphabetchallenge - its-your-choice