dinsdag 25 maart 2014

Wij denken aan U

Iedereen heel hartelijk dank voor de reacties op de kaart met de roos die Aartje en ik er vrijdag opgezet hadden. Leuk om al jullie reacties te lezen.
 
Vandaag kom ik weer met een bloemenkaart en weer is de stempel van Joy, de silhouette poppies. Ik heb deze stempel nog niet zoveel voorbij zien komem moet ik zeggen en toch is hij schitterend.
  Onze dochter wilde graag een kaart sturen naar haar wiskunde docent (een hele fijne vrouw) die er een tijdje tussenuit is. Voor haar maakte ik deze vrolijke kaart met de klaprozen.
 
 
Het papier is van My minds, gecombineerd met wit en rood cardstock. Bij deze bloemenkaarten vind ik zelf die kanten bloemenstroken zo mooi dus heb ik die ook hier op gedaan. Verder niet heel veel exta omdat ik de klaprozen goed wilde laten uitkomen.
 
 
 Ik gebruikte een paar knoopjes, parels, klein bloementoefje met parelstekers en een mooi zilveren emblisshement. Ook heb ik weer wat frantage gebruikt nu in de zilverkleur. De tekststempel en stans zijn beiden van MD.
 

 

Ik wil deze kaart meelaten doen met de challenge van:

vrijdag 21 maart 2014

Van harte beterschap

Vorige was mijn zusje Aartje hier en we hebben samen lekker zitten kleuren. Samen gingen we voor de stempel van Joy de old letter rose. Ik had van mijn dochters nog twee opdrachten liggen voor kaarten en één ervan is voor iemand die volgende week geopereerd moet worden. Ik vind dat je daarvoor deze stempel heel mooi kunt gebruiken. Aartje heeft de stempel ingekleurd in hele frisse voorjaarskleuren en ik ben aan de slag gegaan met wat oude roze tinten. Deze kleurtjes heb ikzelf niet dus lekker gekleurd met Aartje haar spectrums. Op de stempel heb ik wat roze frantage gedaan.
Onder de stempel zit een mooie stans van Crealies.


Eigenlijk is bijna alles van deze kaart van Aartje: het papier is van een vintageblok van de action. De bloem (Cloe) onderin de hoek is van Memory box en ik denk de kleine swirl onder het bloemetje ook. Het rondje met de tekst is van Joy en hier heb ik een strik opgemaakt.

Verder is de kaart versierd met wat pareltjes en knoopjes.
Als het goed is plaatst Aartje vandaag ook een kaart waarop ze deze Old letter rose heeft gebruikt.
Dit is haar site http://cre-aartje.blogspot.nl/. Komen jullie kijken naar onze kaarten en geef gerust commentaar welke jullie het leukste vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2014/03/hobbyvision-challenge-25-bloemen.html

dinsdag 18 maart 2014

Van harte gefeliciteerd

Zoals iedereen wel weet is het feest bij MD. Maar bij ons was het twee weken geleden feest want toen was onze dochter Alinda jarig, 17 jaar werd ze alweer en natuurlijk had ik voor haar een leuke kaart gemaakt. Nu is zij een meisje van lekker winkelen, leuke kleren en vooral een mooi schoentje met natuurlijk een lekkere hoge hak (niet altijd natuurlijk). En wat is die nieuwe lijn van MD dan geweldig leuk om te gebruiken voor die jonge dames.
 
Ik heb als basis weer mijn gewonnen Crealies XXL die gebruikt. Prachtig is die, al moet je wel een beetje woekeren met je ruimte moet ik zeggen want echt heel groot is hij nu ook weer niet. Het papier wat ik gebruikt heb is van ........ De mallen die ik gebruikt heb van MD zijn Lr 0291 en Lr 0292. De mannequin heb ik uitgestansd in het creme en uit designpapier en natuurlijk aangekleed met tule en een kettinkje gemaakt.
 
 
 Omdat het feest was pasten de ballonnetjes van MD hier natuurlijk ook erg mooi bij. Wat bloemetjes, mooi kant met daaraan een bedeltje en een paar rose veertjes en je hebt een hele feestelijke kaart en dat was natuurlijk ook de bedoeling.
 
 
 Twee tags onder het designpapier geschoven met een stempel van MD en aan de achterkant een persoonlijke tekst
 

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 

maandag 17 maart 2014

91 jaar

 Op het moment ben ik met verschillende kaarten tegelijk bezig en ik zal ze jullie om de beurt laten zien. Vrijdag was mijn zusje Aartje hier de hele dag en hebben we eerst een poosje heerlijk zitten kleuren. Daarna natuurlijk nog even papier uitwisselen en verschillende stansen even van elkaar lenen. A.s vrijdag gaan we er beiden een kaart opzetten die we samen hebben zitten inkleuren en ze zijn heel verschillend geworden.

 Nu even over deze kaart voor mijn buurman die morgen 91 jaar hoopt te worden. Wat een leeftijd hè. Hij woont nog op zichzelf en heeft maar twee ochtenden in de week hulp. 


Ik heb voor hem een zomerse kaart gemaakt in warme kleuren. Iemand die vroeger in de fruitteelt heeft gewerkt en nu geniet van de vogeltjes in zijn tuin. Ik heb de sketch gebruikt van Creaine. Het is wel een heel ander geheel geworden dan hun voorbeelden. Wat heb ik gebruikt voor deze kaart:
Geel, bruin en wit cardstock
Ronde stans van Crealies
Papier? (gekregen van Aartje)
Plaatje van Gerda's Hobbyshop
Nestabilitie
Cijfer 91 is van Sizzix alfabet
Tekst + stans van MD
Harkje en schepje van MD
Houten vlinder
Frantage
filigraanornament met bloem

nog even een paar close-upsIk wil met deze kaart meedoen bij:

maandag 10 maart 2014

Beterschap

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik gemaakt heb voor een collega die aan haar amandelen is geholpen. Dit is bij volwassenen een nogal nare ingreep waarbij je langere tijd veel pijn hebt. 

Het papier wat ik heb gebruikt is van Papermania. De stempel is van Joy en heb ik ingekleurd met de spectrum noir markers. Onder de stempel heb ik nog een stans van Joy gedaan en daarover een stukje kant. Aan de onderkant heb ik kanten bloemen geplakt met daarin pareltjes. Natuurlijk nog een paar kleine bloemetjes en om het wat speels te houden heb ik hiertussen een paar witte veertjes gestoken die ik laatst zag liggen bij de Xenos. De vlindertjes zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen. Als laatste met de perlenpen een paar stipjes gemaakt in de hoekjes van de stempel.

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij: