donderdag 27 september 2012

FOR YOU

Nog een kaart met de sketch van AnMa creatief. Heel anders dan de vorige. Ik heb dit keer gekozen voor Edwin met het vliegtuig zittend op een stapel boeken. Echt een super leuk plaatje zo vind ik.
Ik heb voor deze kaart weer gebruik gemaakt van het mooie Maja Design papier. De tekst is van Papermania. Ik heb deze kaart weer ingekleurd met de aquamarkers. Al is het een jongenskaart, toch heb ik er een leuke bloem opgedaan en daar onder een grote strik van touw. Verder alleen een paar stipjes met de perlenpen erop gedaan want het papier is te mooi om hem helemaal vol te plakken.
Ben natuurlijk weer erg benieuwd naar jullie reacties op beide kaarten van vanavond.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - sketch
craftsandmechallenges - favoriete kleur
de creatieve zebra - alles mag
magnolia mania - bowVrolijke meisjeskaart

In de vakantie heb ik wat 3D plaatjes zitten knippen. Nu komt zoiets dan meestal weer achter in de kast terecht en doe je er niets mee. Helemaal niet goed natuurlijk dus ben ik er eens voor gaan zitten  om er één af te maken. Zowel het plaatje als het papier is van MD. De sketch is van AnMacreatief ( met deze sketch heb ik ook nog heel iets anders gemaakt, die laat ik ook nog snel ens zien.)
Het werd zo'n vrolijk geheel dat ik er een beterschapskaart van gemaakt hebt. Altijd fijn om een zieke even op te vrolijken met een leuke kaart.Als finishing touch heb ik verschillende plakparels gebruikt en een vrolijke bloementoef gemaakt.
Toch ook wel weer leuk hoor zo'n 3D kaart ik laat jullie er vast nog meer zien want ik heb nog verschillende gewonnen plaatjes liggen.

Morgen ga ik lekker naar mijn zusje een dagje freubelen. Ben benieuwd wat we er samen van gaan maken. Natuurlijk ga ik proberen iets in te kleuren met haar nieuwe spectrumnoirmarkers. Jullie horen wel van ons wat het geworden is.

Met deze kaart doe,ik mee aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - sketch

dinsdag 18 september 2012

Boot

Op het blog van MD  hebben ze de opdracht om een kaart te maken in het blauw met bruin. Ik heb deze kaart gemaakt met het mooie papier van Maja Design life by the sea en de creatable LR0199. Prachtig is deze boot op een kaart.

 De delen die ik geembost heb, heb ik bewerkt met distress inkt stormy sky. In het hoekje twee gears van Tim Holtz gedaan. Als laatste heb ik geprobeerd een echte vissersknoop te leggen in een stukje twine met daaraan nog een bedeltje (anker).

Ik ben zelf heel erg tevreden over deze kaart ook als is hij vrij simpel en zit er niet teveel op.
Wat vinden jullie ervan? Ben weer benieuwd naar de reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
marianne design - bruin en blauw
duymelot - alles mag
deepoceanchallengeblog - goodbye summer
creativecraftchallenges - jongens

donderdag 13 september 2012

Kleren maken de man!!!!!

Bij het scrapcardschallengeblog hebben ze een heel leuk thema namelijk naaien. Ik ben eens gaan zoeken naar een leuk vintageplaatje wat hier goed bij past. Ik vond iets op het het plaatjeskabinet. Hier staan verschillende leuke vintageplaatjes. Ik heb gekozen, hoe kan het ook anders, voor het plaatje van de kleermaker.
Ik heb er deze kaart meegemaakt.

Natuurlijk ben ikzelf ook met de hand aan het naaien geweest. Het papier is van Pebbles - new arrivals. Verder heb ik de stanzen van Tim Holtz gebruikt. Hier wat garen omheen gewonden en de naald (al een oude) erin laten zitten. Nog een bronzen hoekje en wat plakparels voor de finishing touch.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vintagekaart vinden. Ik waardeer de reacties enorm dus bij deze ook dank aan diegene die hier telkens weer de moeite voor nemen. Ik weet zelf ook dat dit best wat tijd kost, maar weet dat het heel erg gewaardeerd wordt. Ik zie er weer naar uit.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrapcardschallengeblog - naaien
de creatieve zebra - alles mag