zondag 14 september 2014

Waar blijft de tijd?

Bij WLVC hebben ze op dit moment een hele originele challenge vind ik. Niet gemakkelijk maar ik wist dat ik nog ergens zo'n hollands plaatje moest hebben liggen. Dus ben ik er toch maar mee aan de slag gegaan. De basis is creme kleurig cardstock en daarop bruin cardstock. Het designpapier is dit keer van Kaisercraft. Waar het plaatje van is?....geen idee maar wel echt een oud hollands landschapje met die fiets met een melkbus erop en op de achtergrond de molens.
 

 
Zoals jullie al zien heb ik ook mijn nieuwe joy mal gebruikt met de gears. Lang getwijfeld of ik hem zou mogen kopen maar hij is echt leuk toch zeker. Ik heb hem met zilver frantage poeder bewerkt zodat ook dit oud lijkt. Verder heb ik  mallen van MD gebruikt en wel de molen en de klompen. Onder het plaatje door heb ik ribbelkarton van joy gedaan. Mooi toch. Ik had het wel eens zelf proberen te maken maar dan was de achterkant ook geribbelt en bij dit karton van joy is de achterkant gewoon glad zodat je hem makkelijk kunt opplakken en het is helemaal niet duur dus daar hoef je het ook niet voor te laten.

 
Als laatste helemaal boven in de hoek een plaatje van Studio Light uit één van hun kleine boekjes met plaatjes. Vandaar ook mijn tekst hierboven "waar blijft de tijd". Toepasselijk toch.

 
 
ik wil met deze kaart dus meedoen bij:
 
 


vrijdag 12 september 2014

Dikke knuffel voor jou

Hoi allemaal vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik gemaakt heb voor Aartje. Zij is vandaag 44 jaar geworden en omdat ze het pas over 2 weken viert stuurde ik natuurlijk een leuke kaart. Gaan jullie haar ook nog even feliciteren?
Dit is mijn kaart geworden.
 
 
Ik heb gekozen voor een plaatje van Syta van Gelderen wat ik op de knotsgekke kaarten gekocht heb. Zij heeft ook erg veel mooie plaatjes. Om het plaatje in de spullen terug te laten komen heb ik verschillende soorten kant, touw en twine gebruikt. Het designpapier is van Studio Light en de mooie rand is van Joy nr 6002/0357.
 
 
Onder het plaatje zit wit cardstock en dat heb ik flink bewerkt met frantage. Links onder het plaatje een grote bloem met daarin een resin flower. Wat zachte veertjes hieronder met een parelstekers. Ook in de bloem nog een stukje touw verwerkt. Ik heb dit keer ook de gratis digi stamps van Noor gebruikt. Heel toepasselijk natuurlijk de "dikke knuffel voor jou" en "van Harte gefeliciteerd".
 
 
In de hoeken twee plakparels en nog even de leeftijd op een stukje kraft.
 
Ik kreeg al een mail dat ze hem erg mooi vond, dus dat is helemaal leuk.
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 
Nog een heel fijn weekend allemaal.
 
 


zondag 7 september 2014

Nieuwtje en mijn eerste winter/kerstkaart

Twee weken geleden mailde Hanneke van het blog Hobby Home Hobbyartikelen mij of ik misschien bij hen in het designteam wilde komen. Tjonge dan schrik je even en denk je; kan ik dit wel en heb ik daar wel tijd voor. Maar......ik heb ja gezegd en vind het natuurlijk super leuk dat ik bij hen in het dt-team mag komen. Ik ga mijn best doen en hoop zo mijn bijdrage te leveren aan dit blog.
 
Vandaag dan mijn eerste bijdrage. Het is mijn eerste winterse kaart geworden. Kom natuurlijk ook dit jaar weer helemaal niet klaar met mijn kerstkaarten maar goed dat zien we dan wel weer.
Ik ben begonnen met het kraft papier van Joy, met daarop glanzend wit linnen papier van de Action. Als designpapier heb ik  Maja Design papier vintage frost gebruikt.
 

Het plaatje, is natuurlijk van Gerda's Hobbyshop, zit op de Crealies XXL die. In de hoekjes heb ik kleine ijskristallen gestempeld. Onder het plaatje zit ook nog de mooie randmal van Joy 6002/0357.
 
 
Schuin boven het plaatje de vogeltjes van MD Lr0290, en in de hoek de ijskristal van Joy 6002/0218. Deze heb ik twee keer gestanst en op elkaar geplakt met daarop een plakparel.
 
 
Ik heb deze kaart maar vrij rustig gehouden. Hoop dat jullie hem evengoed mooi vinden. Hebben jullie nou ook altijd dat je ergens nog een tekst kwijt wilt en dat dat dan eigenlijk niet lukt? Was nog met iets van prettige kerstdagen in de weer maar ik vind dat dan eigenlijk toch te veel of er vallen weer andere dingen teveel weg. Lastig hoor.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij;

woensdag 3 september 2014

Knuffel

Ik zie dat ik weer verschillende nieuwe volgers erbij heb. Welkom op mijn blog en ik hoop jullie mooie en leuke kaarten te laten zien.

Vandaag wil ik jullie eens een kinderkaart laten zien. Een kaart met een heel lief konijntje erop. Dit is weer een plaatje van Gerda's Hobbyshop. Ik ben begonnen met cremekleurig cardstock met daarop bruin cardstock. Het designpapier is van Studio Light. Het plaatje zit op een mal van Joy 6002/0146.
 

 
Omdat ik geen ander passend designpapier had heb ik mijn embossingfolder maar weer eens gepakt. Eigenlijk doe ik dit veel te weinig. Achter de embossingfolder zit ook nog een randmal van Joy en wel 6002/0357.
 
Als versiering nog een grote bloem van papermania erop met daarin een stuk touw en een plakparel. Hieronder een aantal swirls en bovenin de hoek nog een mooie strik.
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij: