maandag 25 mei 2015

Van harte gefeliciteerd

Vandaag wil ik jullie een felicitatiekaart laten zien. Ik heb deze gemaakt n.a.v. de challenge bij WLVC waar ze een vintagekaart met een dier vragen. En wat passen daar de plaatjes van Nellie Snellen goed bij. Ik kocht laatst bij de Action een groot designblok All Time Favourites (prachtig blok met mooi bij elkaar combinerend kleuren voor maar €2,00) wat ik voor deze kaart gebruikte. Dit is het geworden.
 
 
Gebruikte materialen:
kraft
bloemen en meeldraden
takjes MD
lint
filigraan ornament
parels
tekstlabel van Joy
Vintasia frame van Nellie Snellen VIND012
 
Nog even een close-up
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 
 
 


zondag 17 mei 2015

In mei leggen alle vogels een ei

Ik wil jullie maar weer een echte voorjaarskaart laten zien. Ik vond een plaatje van Gerda's Hobbyshop van een lief nestje met eieren en dat past toch heel goed bij deze tijd van het jaar.
  
Ik ben deze kaart begonnen met een kraftkaart van de Action met daarop wit cardstock. Dit keer heb ik het designpapier van Nellie Snellen gebruikt. Onder het plaatje zit een stukje crispylint en boven in de hoek een bloementoef van verschillende roze bloemetjes.

 
Onderin heb ik de leuke vogel van Aurelie gedaan die ik uit kraft heb gestanst. Heb hem ook geĆ«mbost en met distressinkt bewerkt. Als oogje heb ik een plakparel gebruikt (het oogje valt er namelijk uit na het stansen en dan kijk je door de vogel heen en dat is minder leuk). Aan de andere kant een grote bloem van taylored  expression die ik in twee lagen heb opgebouwd. Eerst uit kraft gestanst en daarna de bloemen en de bloemknop nog een keer uit roze. Mooie bloem vinden jullie ook niet?
Ik heb dit keer geen tekst erop gedaan zodat hij voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
Craftliners
Hobbyvision
Knutsels en Kadootjes
Creamiep
Duymelot
Crafty ribbons 
 


vrijdag 15 mei 2015

Van harte beterschap en SERVICE

Vandaag wil ik jullie een klein kaartje laten zien dat ik gemaakt heb n.a.v. de sketch bij cheerful sketches. Dat viel dus echt even flink tegen moet ik zeggen. Ik had een gewone envelop gepakt en daar moest mijn kaartje in kunnen. Begonnen met blauw cardstock met daarop wit cardstock. Het designpapier is van verschillende merken en het plaatje is van Syta van Gelderen. Na veel geschuif en telkens ander papier pakken is het dit geworden.
 
 
Ik ben niet helemaal tevreden geloof ik maar lang wikken en wegen vond ik dit dan toch de beste keus. Langs de zijkant nog een stukje leuk bolletjes lint, een stempel van Crealies op een mal van Nellie Snellen, wat leuke bloemetjes en een lintje. Ja op zo'n klein kaartje kan natuurlijk ook niet heel veel.
 
Ik wil met dit kaartje graag meedoen bij:
 
 
Nu nog even een compliment aan Joy crafts.
Vorige week toen ik mijn Trouvaille pakte transporteerde mijn platen niet meer. Na wat heen en weer schudden vielen er overal snippers uit maar hij deed het nog niet....ook niet na verschillende schroeven te hebben losgedraaid. Ik Joy crafts bellen en zij zeiden dat ik hem maar moest opsturen. Natuurlijk heb ik eerst geinformeerd wat ze dachten dat het ging kosten maar het kostte helemaal niets alleen maar de verzendkosten naar hen toe. Gedaan en afwachten maar. Binnen een week had ik mijn trouvaille weer terug. Misschien zelfs wel een nieuwe want ik had mijn doos en mijn platen thuis laten liggen en tot mijn verbazing zat er een nieuwe doos om mijn trouvaille en zaten er ook nieuwe platen in de doos (mijn platen waren helemaal aan vervanging toe dus ik was super blij).
Vinden jullie dat nou geen service? Geen rekening niets....alleen €6,75 porto om hem naar joy crafts toe te sturen. Joy crafts ook vanaf hier; heel hartelijk dank
 
 

vrijdag 8 mei 2015

High tea

Voor een nichtje dat laatst 12 jaar werk heb ik dit leuke theepotje van DDD gemaakt. Als feestje wilde ze graag een high tea geven daarom koos ik ook voor dit theepotje.
 
 
Ik begon met geel cardstock met daarop groen cardstock en het designpapier van Maja coffee in the arbour. Ik gebruikte dit keer het papier met de citroenen. Op de voorkant nog de vlinders van Nellie Snellen, Liefs en wat takjes van Joy, verschillende bloemen, geel crispylint en nog een geel lint met allemaal kleine bloemetjes. Hieraan maakte ik nog een theezakje vast aan het oor van het potje.
 
 
Ook de achterkant heb ik bewerkt en wel met een stempel van cuddly buddly "piece of cake".
Een schattig muisje bovenop een stuk taart. Deze stempel heb ik gemat op een nestabilitie. De woorden high tea zijn weer van joy.
 
 
Natuurlijk ging er ook in het theepotje een theezakje en natuurlijk was dit citroenthee. Alles pastte zo heel leuk bij het elkaar.
Ons nichtje was er heel blij mee.
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij: