vrijdag 18 mei 2018

Chris 50 jaar

Afgelopen week is mijn zwager 50 jaar geworden en daar moest iets voor gemaakt worden natuurlijk. Ik zag het leuke patroon van BeChallenged voorbij komen en het leek me leuk om daarmee aan de slag te gaan. 
Ik heb de kaart wel vrij eenvoudig gehouden.


Op de voorkant de cijfers van DDD. Ik heb glanzend blauw papier gebruikt met designpapier van Maja “denim and friends”.


Aan de binnenkant de leuke stempel van Joy die ik ook uitgeknipt heb. Aan de andere kant een plaatje van Gerda die ik schuin in het vierkant van MD heb geschoven.
Ook heb ik op deze kaart het champagneglas van MD gedaan om op zijn 50e verjaardag te proosten.


Het geheel moest worden vastgezet met een strik en bloemen. Zo’n kleine bloem mag ook best toch op een mannenkaart.


Ik stuur deze kaart verder in bij:
Ribben girl
Jacqueline Pannekoek - Gefeliciteerd
Be Challenged


vrijdag 11 mei 2018

Met oprecht medeleven

Ik heb dit kaartje gemaakt n.a.v de challenge bij Dutch card lovers waar zIke alleen bladeren willen zien en geen bloemen. Ik had een soort gelijke kaart al eens opgeslagen en wilde deze nu eens maken. Kaarten waarvan het altijd handig is als je ze op voorraad hebt.


Ik denk dat het blad van MD is maar weet dit niet helemaal zeker. Ik heb het blad uitgesneden uit het bovenste witte cardstok zodat je er een bruin blad onder ziet. Het witte blad heb ik vervolgens geembost en er schuin overheen geplakt. Hetzelfde blad ook een keer uit kraft gesneden en onderin geplakt.
De helft van het witte cardstock heb ik nog door een embossingfolder van MD gehaald en over de scheiding nog een mooi stukje lint in dezelfde kleur geplakt. De mooie tekst is van Joy crafts.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:

Nu nog maar snel even genieten van de zon. Onze blauwe regen boven het terras is op het moment prachtig maar het ligt ook een tapijt van bloemetjes op het terras dus maar snel even alles weer aanvegen.

Een mooie dag allemaal nog en een fijn moederdag weekend.

donderdag 10 mei 2018

40 jaar getrouwd

Vandaag zijn onze predikant en zijn vrouw 40 jaar getrouwd en daar heb ik dit mooie voorjaarskaartje voor gemaakt. 


Voor dit kaartje heb ik verschillende merken gebruikt. Het papier is van MD van twee blokjes Eline's Sweet stars en La Provence, het plaatje is van vel MB0164. Het plaatje heb ik verwerkt achter de Creatable 1359.


Bovenin het cijfer 40 van Cr1282 en de tekst uit de huwelijkswensen nr Cs0999. De tekst is gestempeld op een stans van Crealies. Natuurlijk moest er een mooi kanten hart op. Ik zag bij de Action deze leuke filigraan vlinders liggen en ook het groene zijdeachtige takje komt daar vandaan.
De mooie rand is van Joy Circles 6002/0986.Onder het plaatje nog een mooie parelrand en wat vilten bloemen met parel van de Action.

Ik stuur dit kaartje in bij: