maandag 27 oktober 2014

Maritiem kaartje

Goedemorgen allemaal, vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik heb gemaakt voor een neef die al een tijdje in het ziekenhuis ligt. Ik heb er maar een maritiem kaartje van gemaakt.
 
 
Als cardstock gebruikte ik twee soorten blauw met daarop designpapier van Carta Bella. Het afdrukje kreeg ik toegestuurd van mijn blogmaatje op het HH blog Cobie. Nadat ik een opmerking maakte over haar mooie kaart en waar ze toch dit afdrukje/stempel vandaan had stuurde zij me dit spontaan toe. Nogmaals dank Cobie. Ik heb hem afgedrukt op stempellinnen. Dit had ik nog niet eerder gedaan maar dit staat best heel erg leuk moet ik zeggen.
 
 
Natuurlijk hoort bij zo'n boot ook de vuurtoren van MD. Ook vond ik het leuk om de gears en de filmstrip van Joy hierbij te doen. De stukjes papier die uit de filmstrip vallen heb ik weer gebruikt en ze met een koperkleurige brad vastgezet.
 
 
Boven het plaatje heb ik nog twee pijlen geplakt en deze zijn van MFT.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 
 


vrijdag 24 oktober 2014

Happy Birthday

Vorige week was Jolanda jarig en zij vroeg op het blog of we haar een verjaardagskaart wilde sturen. Haar lievelingskleur is blauw, en mijn favoriete combinatie is blauw met kraft. Dus ben ik hier lekker mee aan de slag gegaan. Het plaatje wat ik gebruikte is van Syta van Gelderen.
 
 
Het papier wat ik gebruikte is Maja Design vintage frost en coffee in the arbour Echt prachtig papier in schitterende kleuren en motiefjes. Bovenin de mooie mal van Joy Happy Birthday en de ballonnen van MD. In de hoek van het plaatje glanzend organza lint met daarin een parelkleurig brad.
 
 
Onder het plaatje de zakhorloge van Joy en het natural kant van Joy. Een mooie grotere bloem en wat plakparels in de hoeken. Als laatste heb ik wat digi"s van Femke geprint en iets verhoogd opgeplakt. 
 

 
Ik was zelf erg tevreden over deze kaart. Vinden jullie dit ook? Onze dochter zei wel; "mam ik vind het wel een zielig beertje meer voor een beterschapskaart". Daar had ik dus helemaal niet op gelet maar toen ze het zei dacht ik, ja dat had natuurlijk ook heel goed gekund. Hij was toen al af dus daar kon ik niets meer aan veranderen.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
Nog een hele fijne dag allemaal.
Joke


zaterdag 18 oktober 2014

Geboortekaartje voor Abel

 Afgelopen zondag is er bij mijn collega een jongetje geboren met de mooie bijbelse naam Abel. Voor hen maakte  ik dit kaartje. Ik gebruikte ook voor deze kaart weer de sketch van creaine-challenge net als bij het roze babykaartje.
 
 
Ik gebruikte hiervoor het mooie Maja Design papier icm met blauw en creme cardstock. De mal waarop de schoentjes zitten is van MD Lr 0141. Ook de sneakers zijn van MD LR0304. En het ballonnetje ook. Ook gebruikte ik voor de verticale strook en de naam het ribbelkarton van Joy Artikelnummer: 89/0210LR0304
 
Over het ribbelkarton nog een stukje lint, drie kleine bloemetjes boven de sneakers en onderin een wat grotere bloem. Om de sneakers zit nog frantage shabby blue en natuurlijk een stukje twine in de schoentjes gedaan.
Als laatste tussen mijn digi's nog een leuke tekst gevonden.
 
 
 Ik wil met dit kaartje graag meedoen bij:
 
 
Doen jullie ook allemaal nog even mee aan de uitdaging Hobbyhome. Hier is de opdracht een babykaartje of creatie te maken.  Het kan nog tot 24 oktober.
 
groetjes van Joke

vrijdag 10 oktober 2014

It's a girl

Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie een geboortekaartje laten zien dat ik gemaakt heb met de sketch van creaine-challenges. Het is een kaartje voor een meisje met de mooie naam Sarah. Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds.
 

Verder gebruikte ik een mal van Nellie Snellen, de ballonnen van MD, de letters van Joy, verschillende bloemen, lint, plakparels en een bedeltje van een kinderwagen. Het plaatje is weer van een vel van Gerda's Hobbyshop.
 
 
Is het niet een super schattig beertje. Echt lief hé.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
Ook op ons blog bij Hobby Home challenge is de opdracht maak een geboortekaartje. Niet zo moeilijk toch. Doen jullie allemaal mee?
 
Lieve groetjes en een heel fijn weekend
Joke
 
 maandag 6 oktober 2014

Kerstkaart


Vandaag kom ik jullie een kerstkaart laten zien. Het is pas mijn tweede kerstkaart dus dat komt niet goed dit jaar geloof ik. Ik heb een apart model kaart gemaakt en wel met een mal van Dutch Doobadoo 470.713.104. Verder gebruikte ik het papier en het plaatje van Studio Light en dit gecombineerd met kraft en wijnrood.
 
 
Onder in de hoek heb ik de mooie kerstster van MD gedaan van glanzend linnenpapier. In de hoeken van het plaatje wat frantage, bovenin een mooi lint met een bloem en daaraan twee kleine witte belletjes.


 
Onder het plaatje zit nog een mooi stukje kant wat ik bij de Xenos kocht.
 
Ik wil deze kaart graag mee laten doen bij:
 
Een hele fijne dag gewenst allemaal.
 
Joke
 
 
 

woensdag 1 oktober 2014

Hoera 6 jaar

Hoi allemaal, vandaag ben ik een dag naar mijn zusje Aartje geweest om een dag lekker samen te gaan freubelen. Ik was met ongeveer 6 kaarten bezig en het was natuurlijk de bedoeling om ze allemaal af te krijgen. Nou dat was iets te optimistisch dat snappen jullie. Aartje lachte me al vierkant uit toen ze zag wat ik allemaal had meegenomen. Maar goed er zijn er drie af (één moet nog in elkaar geplakt worden) dus het was wel een heel productieve dag.
 
Overmorgen wordt een neefje 6 jaar dus daar moest het eerst aan gewerkt worden. Het ziet er in de natuurlijk al echt herfstachtig uit dus ben ik ook in die kleuren gaan werken. Ik heb gekozen voor een leuke stempel van (volgens mij) Stampavie. Super leuke en lieve stempels vind ik dit. Echt schattig deze paddestoel met daaronder een konijntje.
 
 
Ik heb het stempeltje ingekleurd met de spectrum noir markers. Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Wellington en de sketch is van NKU. Verder heb ik verschillende stansen gebruikt van Noordesign ( Hoera, bloemen, letters en vlaggetjes).
 
 
De vlaggetjes heb ik vastgemaakt op wat jutetouw en ook in de paar houten knoopjes heb ik dit touw gedaan.
 
 
Ik ben zelf wel tevreden over deze kinderkaart en ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Geslaagd voor een jongetje van 6?
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
Ik ben benieuwd wat jullie hier weer van vinden. Ik ga de kaart snel schrijven zodat hij op de bus kan. Iedereen bedankt die telkens de moeite nemen om een reactie te geven. Leuk hoor.