zaterdag 31 oktober 2015

Kerstkaart

Op de valreep zie ik dat ik dit kaartje nog niet op mijn blog heb gezet. Ik had deze gemaakt met de sketch van Noor en zo. Papier zijn wat bijelkaar gezochte restjes van vorig jaar.
Gebruikte materialen:
ovale mal van Joy
poinsettia van MD
label van Joy
plaatje van Hobbyvoordelig

Ik wil met deze kaart meedoen bij:

zaterdag 24 oktober 2015

Herfst

Zei ik van de week dat ik mijn laatste herfstkaartje had gemaakt volgt er toch nog één. Ik had nog een kaartje nodig voor iemand en heb daar toch een herfstkaart van gemaakt en dit is hem geworden.


Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Noor en zo. Plaatje van Gerda´s Hobbyshop, Maja Designpapier, Hertjes en de herfstbladeren van MD en de borduurmal van Joy.


Hierbovenin nog de looping rings van Memory box en de vogeltjes zijn dacht ik ook van MD.


Deze kaart doet mee bij


woensdag 21 oktober 2015

2 kleine kerstkaartjes

Op het blog van MD is de opdracht twee kleine bij elkaar passende kaartjes te maken van 10x10 cm. Dat wilde ik wel eens proberen. Best lastig dus want dat is echt klein. Op het vel van Mattie zitten naast grote plaatjes ook een aantal kleine plaatjes en die wilde ik hiervoor gebruiken.


De plaatjes zitten op het kleine label van MD met daaraan een stukje lint en touw. Op het kraft cremekleurig cardstock wat ik door een embossingfolder haalde. In de hoekjes takjes en de kleine kerststerren.

Aan de binnenkant heb ik het uithangbord nog geplakt met een stempel van MD.

Ik wil met deze kaartjes graag meedoen bij

vrijdag 16 oktober 2015

Uilen

Vanavond nog een tweede kaart op mijn blog.
Na verschillende herfstkaarten nu maar een winterkaart. De sketch is van cheerful sketches. Het mooie designpapier is van precious Marieke Rustic Christmas. Ik ben begonnen met een kraftkaart met daarop creme cardstock. Het plaatje is van Hobby Voordelig.


Dit leuke uiltje van kraft heb ik even geleend van Aartje. Hij is van Aurelie en staat ontzettend leuk bij het plaatje.


De mooie sterren in de hoek zijn een decorette van Crealies die ik laatst won bij hun bloghop en ik heb deze gestanst uit snowpaper van MD. In het hoekje nog een paar hulstblaadjes van MD met twee belletjes een stukje touw en een stukje twine.


Een mooi en rustig winterkaartje die ik mee wil laten bij:

Laatste herfstkaart

Dit wordt dan echt mijn laatste herfstkaart. Ik heb er echt een heel stel gemaakt....en met heel veel plezier. Mooie nieuwe materialen en warme kleuren....prachtig. Deze heb ik gemaakt voor mijn jarige buurvrouw en het is een easelkaart geworden. Het plaatje komt van internet en heb ik geprint op stempellinnen.


Ook op deze kaart weer veel van nieuwe herfstspulletjes van MD zoals de eekhoorn, bladeren, eikels en paddestoelen. Het designpapier is van Joy.

Mooi groen crispylint, en kurkletters van de Xenos. Deze zijn echt super leuk. Wat warm rode parels in de hoeken.

Op de onderse helft wat rode boomschors en een oranje eikel met daaronder tierlantia allemaal van de Xenos.

Hier nog even een close-up van de eekhoorn.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:

woensdag 14 oktober 2015

Don en daisy

Vandaag een kaartje gemaakt met het knipvel van Don en Daisy wat ik een tijdje geleden van mijn zusje kreeg. De opdracht op hun blog was een ronde kaart maken en daar past dit plaatje dan weer super bij en ook mijn mooie mal waar ik laatst een herfstkaartje mee maakte de Lr137.


Ik vind dat je bij deze mal eigenlijk geen designpapier nodig hebt dus gebruikte ik alleen wit en rood cardstock. Heb alleen wat plakparels gebruikt en hem verder zo gelaten.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
MD - ronde kaart
Don en Daisy - ronde kaart

maandag 12 oktober 2015

Voor jou

Ik kom even met een paar achter elkaar deze week. Vorig week Windows 10 op de computer gezet en daarna wilde het blog de foto's niet meer transporteren. Lastig hoor maar iemand heeft er naar gekeken en er een nieuw programma voor op gezet. Vandaag wil ik jullie een verjaardagskaart laten zien voor een oudere dame. Ik heb daarom gekozen voor dit plaatje van Gerda met een paars/roze aster. De sketch die ik gebruikt heb is van;scrap and cardchallenge - sketch en verjaardag. Een leuke sketch vind ik nu ik de kaart af heb.


De witte basiskaart zag ik op de markt liggen en geeft weer eens een heel ander effect. Verder heb ik de kaart niet al te druk gemaakt. De meeste ouderen houden hier niet zo van is mijn ervaring.
De ovaal is van Joy en de tekst is van Crealies (won ik laatst bij de bloghop zo leuk!!!!)


Een mooi stukje organza lint, twee bloemen met daaronder de swirls die bij de ovaal horen. Het designpapier komt uit een blok van de Action. Dit is trouwens best mooi papier hoor. Stevig en mooie designs bij elkaar.

Ik wil met deze kaart dus meedoen bij:
scrap and cardchallenge

December groetjes

Ja hoor ook ik ben eindelijk begonnen met de kerstkaarten. Er zijn op het moment van Mattie van die mooie plaatjes met winterdieren en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Bij het MD blog is de opdracht een ronde kaart en dat is altijd weer een uitdaging. Niet gemakkelijk omdat je naar jouw idee er te weinig op kwijt kunt.


Dit is hem geworden en ik vind hem zelf echt heel mooi. Veel oudere stansen van MD gebruikt. De hertjes zijn denk ik van vorig jaar maar heb ik net gekocht. Zo mooi toch zeker bij deze plaatjes van Mattie.

Hier en daar wat pareltjes en onder de kerststerren en mooie organza strik.Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
MD - rond
Hobbyvision - winter
MD divas - dieren

dinsdag 6 oktober 2015

Herfstkaart

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien in mooie warme herfstkleuren. Ik heb in mijn vakantie in Zwitserland lekker wat zitten borduren en dit is één van de kaarten die ik ermee gemaakt heb.
De kaart is van creme cardstock met daarop een warme oranje/bruine kleur cardstock, en ik heb het designpapier van Maja gebruikt 'Walking in the forest".
Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop en de mooie borduurmal is van Joy.

Onderaan in een bed van verschillende gekleurde bladeren ( CR 1336 van MD) heb ik het konijntje van MD gezet (CR1340). In het midden van de borduurmal nog een mooie grote parel.

Boven in het hoekje van het plaatje heb ik het eikenblad met twee eikeltjes gedaan in verschillende kleuren en dit is van MD LR0373. Als laatste in het hoekje nog 3 pareltjes geplakt.


Dit is weer een kaart die je voor veel bestemmingen kunt gebruiken dus heb ik er maar geen tekst opgedaan. Zelf ben ik over deze kaart wel dik tevreden moet ik zeggen.
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
vrijdag 2 oktober 2015

Herfst

Toch nog maar een herfstkaartje. Iets simpeler dit keer en ik weet ook niet of ik hier helemaal tevreden mee ben. Ik heb ongeveer dezelfde spullen gebruikt als bij mijn vorige kaartjes.
 
 
 
Het plaatje, de paddestoelen, de eikels en de verschillende bladeren zijn allemaal van MD. Verder gebruikt: plakparels, organzalint en Maja Design designpapier.
 

 
 
Geen tekst erop, dus een kaartje voor de voorraad en dus ook voor verschillende doeleinden te gebruiken.

 
Ik wil dit kaartje maar weer mee laten doen bij: