dinsdag 29 november 2011

Kerstkaartje in roze en 3d

Goedemorgen allemaal,
Hier even een heel ander kaartje dan dat jullie gewend zijn. Ik won laatst een paar 3d vellen van Don&Daisy en ik wilde dit niet zo naast me neer leggen. Dus maar weer eens aan het knippen gegaan. Het zijn tenslotte hele leuke plaatjes. Heel erg zoet is het wel geworden. Roze. Dit is het resultaat geworden.
Ik heb mijn multiframe van Nellie Snellen gebruikt. Ik blijf dit hart heel mooi vinden. Langs de binnenste rand heb ik stickels gedaan. Ik heb verschillende soorten papier gecombineerd. Mooi roze jute en bolletjes lint erbij en ik ben eigenlijk wel heel tevreden.
Nog even een close-up van het plaatje.

Ben benieuwd wat jullie van zo'n 3d kaart vinden. Ik heb er nog meer en daar moet ik eigenlijk nog wel mee aan de slag vind ik. Dus wie weet zien jullie nog een aantal van dit soort kaarten langs komen.

Hartelijk groetjes en nog een hele fijne dag.  Het is hier op het moment heel mooi dus ik ga zo het dorp nog maar even in voor de laatste sintkadootjes. Dan nog de laatste gedichten en suprise's afmaken. Ben benieuwd of ik zaterdag nog verwend wordt door de sint. Ik had natuurlijk nog een aantal kleine hobbydingetjes opgeschreven.

maandag 21 november 2011

Kado tasje in kraft

Hallo allemaal, zoals ik gisterenavond al zei ben ik lekker bezig geweest dit weekend. Ik wil jullie nu een kadotasje laten zien. Nu ik hier mee begonnen ben wil ik er wel elke dag één maken zo leuk is dit. Gelukkig zag ik hiervoor een leuke opdracht bij Marianne Design dus kon ik er gelijk mee aan de slag. Ik heb verschillende spullen van MD bij elkaar gezocht en dit is het resultaat.

Wat heb ik zoal gebruikt:
de creatables LR141 - LR154 - LR158
MD clearstamp little sweathearts
papier van kaiserkraft
bloemen van MD
mooie grote bloem heb ik gekregen weet niet waar deze van is
parelsteker en parellint
stickels
plakhartjes
stempel op het label is van het hobbypaleis

Hier nog een foto van wat dichterbij;


Ik ben zelf heel tevreden over dit tasje. Ben natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik doe met dit tasje mee aan de challenge:marianne design - kadoverpakking

...

zondag 20 november 2011

Fijne kerstdagen

Goedenavond allemaal,
Eerst wil ik iedereen bedanken voor alle leuke reacties die ik altijd krijg. Fijn altijd om te lezen. Ik ben dit weekend weer eens lekker bezig geweest met verschillende creaties. Eerst wil ik jullie nog een kerstkaart laten zien.


 Dit keer weer in vintagestijl. Ik vind het toch wel heel lekker werken moet ik zeggen met van die kant en klare, mooie plaatjes. Het plaatje wat ik gebruikt heb is van MD en ook de bloem links onderin is van MD. Het papier is van kaiserkraft. De schets die ik gebruikt heb is van het NKU blog.

Ik ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
NKU - schets
webshop-anmacreatie - kerstkaart
hobbynu./weblog - kerstkaart

donderdag 17 november 2011

krafzakje

Goedenavond allemaal, ik had al weer een aantal nieuwe volgers en die wil ik heel hartelijk welkom heten. Ik hoop dat jullie bij mij leuke ideeën opdoen.

Dit keer heb ik een kraftzakje opgepimpt met het prachtige Maja Design papier. Beiden heb ik vorige week op mijn verjaardag gekregen. En dit werkt leuk jongens. Heerlijk zo'n zakje mooi maken.


Prachtig is dit nieuwe Maja Design vintage winter papier vinden jullie niet? Geweldig mooie kleuren ook. Ik heb de sketch gebruikt van: Scrap en more. Verder heb ik een mooie kanten rozet met een parel erin erop gedaan. Mooie stukjes lint, parelkoord en de creatables LR141 en LR191 . De bloem bovenin de hoek is een floral embelishment van Petaloo. Het plaatje heb ik van het blog van Marianne van der Wiel.
Nog even een close-up :
En dit lekkere doosje chocolade ga ik in het tasje doen als we bij onze oude buurtjes op bezoek gaan. Ik weet dat zij dit erg waarderen. Zij heeft al verschillende kaarten van mij en anderen bewaard in een groot album.

Ik ben benieuwd of jullie dit tasje net zo leuk vinden als ikzelf. Ga er zeker snel nog eens één maken.

Ik wil met dit tasje meedoen aan de challenge van:
scrap en more - sketch
scrapcardschallengeblog - bingo ik koos voor bloemen,ponzen en kant
addicted-to-stamps - kant en parels
foto inspiration challenge - foto
anyone for anya - fotoinspiratie

zondag 13 november 2011

Fijne kerstdagen.....

Dit keer maar weer een kerstkaartje. Ik was hier al een tijdje mee bezig (had hem al een eind klaar) maar heb hem gisteren afgemaakt. Ik was gisteren jarig en heb een hoop leuke spulletjes gekregen. Met deze hobby weet je altijd wel iets te vragen er komen telkens weer zoveel nieuwe spulletjes... Bovenaan mijn lijstje stond een heattool. Nou die heb ik gekregen en zo kon ik dit kaartje afmaken. Leuk toch zo die nepsneeuw op mijn kaartje. De stempel is er één uit de nieuwe kerstcollectie en ik kreeg dit afdrukje van mijn zusje. Ik heb het afdrukje weer ingekleurd met de aquamarkers. Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design. De lantaarn is natuurlijk van MD en het rondje achter het afdrukje is van Nellie Snellen. Verder zag ik bij de Xenos deze leuke houten sterretjes en ijskristallen. De tekst is een freebie van Nicole.
De schets die ik gebruikt heb is van Hobbystempels.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
hobbystempels - sketch
the dutch magnoliachickies - favoriete stempel
webshop-anmacreatief - kerst
simply magnolia challenge blog - alles mag
magnoliastamp lovers - kerst

Ik ben weer erg benieuwd naar jullie reacties. Ik vind het iedere keer weer heel leuk om alles te lezen.

zondag 6 november 2011

Geboortekaartje

Ik heb dit leuke geboortekaartje gemaakt naar aanleiding van de challenge bij CFY. Ik had echt zin om eens zo'n kaartje te maken en ik heb hier bijna geen voorraad van dus dat kwam goed uit.
Ik heb een kaart gemaakt voor een meisje en heb hiervoor een Me to You stempel  gebruikt. Deze zijn wel zo schattig. Weer ingekleurd met de aquamarkers. Verder heb ik gebruikt:  het multiframe van Nellie Snellen (hart), randpons van MS, lint, bloem, takjes en een leuke roze veiligheidsspeld. Deze komt uit de webshop van AnMa creatief. Hier en daar wat bewerkt met stickels. In het kleine hartje wil ik t.z.t de naam van de kleine meid stempelen.
Lekker weer eens iets anders dan kerstkaarten en vintagestijl. Dat maakt het kaarten maken zo leuk.....telkens iets anders proberen.

zaterdag 5 november 2011

Nog een kerstkaart

Hier nog maar weer een kerstkaartje. Het is weer een vintagekaartje geworden en heb hiervoor verschillende soorten papier gebruikt. Het meeste is van MD. Ik heb ook eens geprobeerd om een wondgaasje eronder te doen (vind dat zo leuk op andere blogs) maar ik weet nog niet goed hoe ik dit moet aanpakken. Misschien wil ik het te netjes doen. Verder vind ikzelf het geheel wel heel aardig geworden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
webshop-anmacreatief - kerst
abc christmaschallenge - vintage

woensdag 2 november 2011

Bijna helemaal wit

Goedenavond allemaal. Hier eens een hele andere kaart dan dat u gewend bent. Ik heb hier dan ook flink mee lopen te stoeien.
Jongens wat is dit moeilijk. Ik zag deze uitdaging en wilde dit ook eens proberen maar dat kost heel wat zweetdruppeltjes. Ik heb verschillende embossingfolders gebruikt om wat verschil te zien. Verder heb ik er twee gehaakte bloemen met een brad erin erop gedaan, de creatable 191 en 157 van MD gebruikt. Nog wat kant en lint,  parelstekertjes  en kraaltjes en een vintageplaatje en zie...hier het resultaat.
Ik ben zo ontzettend benieuwd wat jullie hiervan vinden!!!!!!!

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
scrap cards challenge blog - alles wit behalve het plaatje

Ik heb deze kaart gestuurd naar Mieke. Zij is morgen jarig en geeft een hele mooie, driedubbele candy weg.
Ze heeft de laatste tijd nogal veel meegemaakt dus zij verdiend het om morgen heel erg verwend te worden.