dinsdag 31 januari 2012

Thomas 9 jaar

Nog een kaartje wat vorige week al klaar lag maar wat ik nu er pas op kan zetten. Vandaag is Thomas (het zoontje van Aartje mijn zus) 9 jaar geworden.
Hij zit op voetbal dus heb ik eindelijk mijn stempelafdrukje van Magnolia eens gebruikt. Zijn club heet Groen/Wit dus dat heb ik ook voor mijn kaart gebruikt.

Ik heb het voor de verandering eens gecombineerd met zwart. De kaart heb ik wat versierd met sterren, een swirl, een knoop en balletjes lint. De naam van Thomas heb ik wat verhoogd. Ik zag dit op een filmpje en vond dit wel een leuk idee. De sketch is van de nederlandse kaartenuitdagingen.
Nu maar hopen dat zo'n stoere knul van 9 dit leuk vindt.  Misschien moeten jullie hem even feliciteren op het blog van: aartje
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:

nadiaschallengeblog - jongenskaart
sendasmile4kids - kinderkaart
NKU= sketch

Friends are the umbrellas in the storms of life

Goedenavond, ik weer eens een leuk krafzakje gemaakt. Dit keer voor de vriendin van onze dochter die morgen 17 jaar wordt.


Ik heb hiervoor een lekker winters plaatje van Pion voor uitgezocht. Leuk ook om dit nu met dit weer even te combineren met de liquid applique en overal wat sneeuw op te doen. Nu mag het toch zeker nog nu het buiten echt winter wordt. Het papier is weer van Maja Design. De ronde multiframe waar haar leeftijd op staat is van Nellie Snellen (echt een feestelijke vind ik) en het hekje en het uithangbord zijn van MD. Op het bord celebrate gestempeld, hierop embossingpoeder gedaan voor het eerst maar dit gaat niet goed geloof ik. Want het blijft bij mij geen wit poeder wat opzwelt, maar het wordt helemaal doorzichtig. Wie kan mij hier raad in geven? Doe ik dan iets verkeerd?
Ik heb het wel zo gelaten omdat ik het evengoed wel leuk vond staan.
In de hoek natuurlijk een mooie bloem gemaakt met wat parelstekertjes erin. We hebben er nog een mooi label (MD) aangehangen.
Natuurlijk heeft ze er ook iets lekkers in gedaan. Een lekker maskertje en een zak pepermunt. Nu maar afwachten wat Judith er morgen van vindt.
Ik wil met dit tasje nog meedoen aan de challenge van:
anmacreatief - bloemen

vrijdag 27 januari 2012

45 jaar getrouwd

Goedenmiddag allemaal,
Ik las op het blog van DCL dat je een kaart moest maken met een foto. Nu kwam dat heel goed uit want een oom en tante van mij zijn over 14 dagen 45 jaar getrouwd en ik wilde voor hen een mooie kaart maken. Dus bij mijn ouders een foto geregeld, die gescand en gebruikt.


Wat heb ik verder allemaal gebruikt:
Maja Design papier
grijs/bruin cardstock
wit carstock
hoekjes emblissement
(brozen)bloemen
randpons van Martha Steward
multiframe van Nellie Snellen (hart)
lint
parelstekers en parelhartjes en kraaltjes
taart servet

Nog even wat close-ups.Ik ben benieuwd wat jullie van deze creatie vinden. Ik wacht weer vol spanning jullie reacties af.
Het is zo leuk om dit lezen.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
DCL - foto op je kaart
webshop-anmacreatief - bloemen

donderdag 19 januari 2012

Het is jouw dag

Goedenmorgen allemaal, dit maal weer een kaartje met een magnolia. Ik ben hier al een tijdje mee bezig maar moest hem nog steeds afmaken. Het is een kaartje gemaakt met de sketch van het NKU. Een erg leuke sketch maar ik moest wel even kijken hoe ik dit allemaal op mijn kaart moest leggen. Het is een grotere kaart geworden van 15x15 cm.

Het afdrukje heb ik op een ovaal gedaan ipv op een ronde omdat dit beter bij deze mooie dansende Tilda paste (ik hoop dat dat niet erg is). Ik heb de voetjes en het handje iets losgeknipt zodat deze over het blauwe randje heen vallen.

Het mooie zachte blauwe Maja Design papier vind ik zelf zo ontzettend mooi. Ik heb aan één kant een mooie bloementoef gemaakt met o.a. een creatable van MD, bloemen, parelstekers en nog een vlindertje hier tussen vastgemaakt.

Aan de andere kant van het plaatje 3 knoopjes gemaakt met kleine zilverdraadjes.

 Dit zilver komt ook terug in het afdrukje. Het kroontje had ik met een hele zachte zwarte kleur gekleurd en hieroverheen heb ik stickels gedaan zodat het kroontje mooi glimt. Ook de golfjes om het afdrukje heb ik bewerkt met stickels en natuurlijk over de bloemetjes.

Ik was zelf echt weer tevreden met deze kaart.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de uitdagingen van:
NKU - sketch uitdaging-10
EHI - ponsen
ge-we hobby - uitdaging 1 vierkante kaart
ADTS - blauw
the dutch magnolia chickies - bloemen en knopen
magnoliacards challenge - verjaardagskaart

woensdag 18 januari 2012

Elfstedentocht

Goedenmorgen, vandaag iets heel anders dan maandagavond. Een echte hollandse kaart gemaakt met de stempel van MD Ice skating Don. Ik heb deze stempel vorige week gewonnen bij het blog van Hobby.nu en vind deze erg leuk.

Zondagmiddag kwam mijn zusje onze dochter thuisbrengen die bij hen had opgepast en we hebben toen samen even heerlijk zitten kaarten maken en ook wat spulletjes zitten uitwisselen. Samen hebben we toen dit stempeltje zitten inkleuren en afgesproken dat zij ook een kaart hiervan zou maken met hetzelfde papier als ik. Kijk dus ook even op haar blog en je ziet een bijna dezelfde kaart en toch heel anders. Zij geeft trouwens een leuke candy weg dus ga zeker even kijken. Haar blogadres vind je hier:cre-aartje

Het papier is van MD en ik heb gekozen voor de rood, wit, blauw tinten. Hollandser kan het niet. Ik heb op deze kaart ook mijn nieuwe creatables van MD gebruikt. Het hekje, vogelhuis en de vogeltjes.
De sketch is van scrap en more.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
MD - alles mag
scrapcards challengeblog - winterkaart
digidoodleshop - embossing
scrap en more - sketch
7kidschallengeblog - gebruik iets nieuws (stempel en creatable van MD)
die kreativen stempelfreunde -
anything challenge - alles mag

maandag 16 januari 2012

Enjoy

Goedenavond allemaal, ik heb eens  geprobeerd om een kaart met een magnoliastempel in de vintagestijl te maken. Dit is toch wel anders dan dat je een plaatje gebruikt. Het is best lastig om dan de goede bruintinten te krijgen. Ik geloof dat het wel aardi gelukt is. Ben eigenlijk wel dik tevreden met deze kaart.

Ik heb  voor deze kaart gebruik gemaakt van de sketch van luzifi. Verder heb ik weer papier gebruikt van Maja Design. Onder de bloemen in de hoek heb ik een klein stukje wondgaas gedaan. Dit heb ik zoveel mogelijk uitgeplozen zodat er een mooi dun, zacht stukje onderuit komt. Onder de bloemen ook nog twee parelstekers gedaan. In de andere hoek zit ook een stukje wondgaas maar hier heb ik een brad overheen gedaan.
De creatable die ik gebruikt heb ik van Marianne design. Een al wat oudere volgens mij.
Om echt in de vintagestijl te blijven heb ik nog een mooi zilveren hoekje erop geplakt.
Als tekst heb ik gekozen voor enjoy. Dit stempeltje had ik liggen en nog nooit gebruikt geloof ik. Wel passend op deze kaart denk ik.


Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:

luzifis-creative-world - sketch
magnolia cards - vintage
EHI - ponsen
magnolia-licious highlites - alles mag
anmacreatief - bloemen

dinsdag 3 januari 2012

FEEST hoera geslaagd

Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat we elkaar ook dit jaar weer mogen inspireren en dat we weer leuke en nieuwe ideeën bij elkaar mogen opdoen.

Ik heb weer een kaart gemaakt met de creatable van Marianne Design. Dit keer een kaart voor iemand die geslaagd is voor zijn rijbewijs.
Ik heb hiervoor de sketch gebruikt van het NKU. Zij hadden ook het thema feest dus dat kwam goed uit. Ik heb het papier van Maja Design gebruikt en dit gecombineerd met rood cardstock met daarin al een stipje geponst. De tekst heeft mijn dochter Alinda gemaakt op de computer.

 Verder heb ik een aantal sterren gestanst van al het papier dat ik gebruikt hebt. Nog twee leuke knopen op de voorkant en de cirkel is een multiframe van Nellie Snellen.

Op het label nog een digi van het hobbypaleis met de tekst gefeliciteerd met je rijbewijs. Ook hierop heb ik nog een aantal sterren gedaan.

Ik ben zelf erg tevreden over deze kaart. Vind het wel een heel fris geheel geworden. Deze sketch is trouwens ook erg leuk vond ik. Echt één om nog eens te gebruiken.
Ben natuurlijk benieuwd of jullie dit ook vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
NKU - sketch en feest
EHI - embossen