maandag 26 maart 2012

Lentekaart

Goedenavond allemaal,

Allereerst een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers. Ik hoop dat jullie veel inspiratie bij mij zullen opdoen.

Ik ben de laatste dagen bezig geweest met deze vrolijke lentekaart. Heerlijk toch de lente vinden jullie ook niet? Alles begint uit te lopen, de vogels fluiten dat het een lieve lust is en we kunnen lekker buiten zitten. Echt genieten dus. Ik heb dit gevoel een beetje proberen uit te drukken met deze kaart.
Vrolijk van kleur, veel bloemen, vogels, vlinders en wat glitters hier en daar.
Ik ga deze kaart opsturen naar mijn schoonzusje die ernstig ziek in het ziekenhuis ligt en die nog een hele moeilijke tijd te gaan heeft. Echt een opkikker dus.

Materialen die ik gebruikt heb:
Magnolia stempel
Patterned paper - good day sunshine
hekjes en vogeltjes en bloempjes - MD
vlinders - Nellie Snellen
wondgaasje
stickels
tekststempel - Eline

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrap en more - bloemen
the dutch magnolia chickies - lentekaart
E.H.I - voorjaarskaart
hobby vision - voorjaarskaart met geel erin
simply magnolia - dies or punsches and ribbon
webshop-anmacreatief

zondag 18 maart 2012

A sweet little baby is born

Goedenavond allemaal,
Vanmiddag lekker dit babykaartje zitten maken. Het is dit keer een easelkaart geworden. Het afdrukje is uit de nieuwste magnolia serie. Ik heb haar eens in het geel gedaan. Overal zie ik ze in het roze tegenkomen en ook dat is super leuk maar ik vond het wel leuk om haar in het babygeel te doen.


Wat heb ik allemaal gebruikt:
het design papier is van echopark
multiframe van Nellie Snellen
vlinders van Nellie Snellen
bloemen
creatable van MD
tekststempel is van Eline Pellinkhof
plakpareltjes, lint
emblissement
stickels

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Ik ben super tevreden moet ik zeggen. Dit is zo'n kaart waarvan ik zelf zeg: wow die vind ik goed gelukt.
Ook leuk om eens met een hele andere kleur te werken. Geel is eigenlijk helemaal niet mijn ding.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrap cards challenge - babykaart
its a magnolia challenge - easelkaart
nadias challenge - meidenkaart
ATSC - rhinestones, flowers en ribbon

dinsdag 13 maart 2012

Zomaar een kaartje van mij

Hallo allemaal, dit weekend heb ik nog een leuk kaartje gemaakt. De sketch is van ATSC. Een mooie bruikbare sketch. Het papier wat ik gebruikt heb is van Pink Paisly. Ik won dit papier (en nog heel veel andere kleine dingetjes) bij Liesbeth. Omdat het nogal grote motieven zijn (wat ik niet vaak gebruik) vond ik het moeilijk om eraan te beginnen. Maar wat is het mooi papier. Echt. Tilda heb ik weer ingekleurd met de aquamarkers.
    Met de perlenpen nog drie pareltjes in de hoeken gemaakt en met een doohickie van Magnolia bloemen uitgestanst. Hierboven op een resinflower. Op de bloemenkransen heb ik nog wat stickels gedaan.
    Maar toen ging het een beetje mis. Ik wilde er nog een leuke tekst opstempelen en hieroverheen embossingpoeder doen. Nu heb ik dit nog niet zolang dus het nog een beetje oefenen. Het komt nu helemaal niet tot zijn recht. De kleur is te licht en door de verschillende lagen papier krijg je het er ook niet zo mooi op. Super jammer natuurlijk want nu kun je er niets meer aan doen en heb je een beetje een  probleem. Maar goed van je fouten kun je leren denk ik dan maar. Vandaar dat ik hem toch maar laat zien. Verder is hij best wel leuk geworden. Hebben jullie tips over het embossingpoeder? Het lijkt ook een beetje uit te lopen. Gebruik ik de heattool dan te lang?
    Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:

vrijdag 9 maart 2012

Jarig

Goedemiddag, voor de tweede maal vandaag een kaartje. Heel iets anders maar wel voor een jongen. De andere had ik het weekend al gemaakt maar nog geen tijd en zin gehad om hem erop te zetten. Dan nu deze Edwin.
Wat heb ik voor deze kaart gebruikt:
-magnoliastempel
-martha steward rand en hoekpons
-emblissement
-clippunch van Nellie Snellen
-stukjes touw
-lint
-papier van pebbles; new arrival
-plakparels
-brads

Nog even een clos-up


Ik weet niet of ik er zelf helemaal tevreden mee ben. Hij is wel leuk maar......?

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
magnolia stamp lovers - punches
simply magnolia - blings en bows
magnolia cards challenge - bingo
creapaleis - felicitatie

Van harte

Hallo allemaal,
Vandaag eens een 3D kaart. Zowel het papier als het knipvel is van MD. De sketch die ik gebruikt heb is van het NKU. Op een paar plakparels na heb ik de kaart verder rustig gelaten. Het papier is al vrolijk en druk genoeg van zichzelf. Als laatste heb ik nog de letters: van harte uitgestanst. Mijn zoon Jasper zag dat ik letters wilde uitstanzen en hij zei hoe ik ze op mijn kaart moest leggen. Nou dat heb ik gedaan en dit staat wel heel leuk dacht ik. Jasper is nu erg benieuwd wat hiervan gezegd wordt. Iedere dag vraagt hij of ik de kaart er al opgezet heb. Dus bij deze: Jasper vraagt of jullie deze letters zo leuk vinden?
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van:
NKU - sketch
nadias challengeblog - lente in 3D
de creatieve zebra - jongenskaart
EHI - alles mag
send a smile 4 kids - een simpele kaart

maandag 5 maart 2012

Herenkaart

Goedenmiddag allemaal,
Even een kort berichtje want ik moet bijna weer gaan werken. Ik wilde nog een herenkaart erop zetten en ik zie net dat die challenge  is vanavond om 18.00 uur afgelopen.


Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrap cards challengeblog - herenkaart

donderdag 1 maart 2012

Van harte beterschap

Goedenmorgen allemaal, dit keer heb ik een kaart gemaakt voor iemand die ziek is. Ik heb dit gedaan met de sketch van het NKU.
Ik heb gebruikt gemaakt van een stempelafdrukje wat ik gekregen heb van mijn zusje van het foreverfriends beertje. Echt een schatje vind ik dit. Hij hoort geloof ik bij een kerstserie maar ik vind hem in andere kleurtjes prima kunnen voor allerlei kaartjes. Het multiframe wat ik gebruikt heb is van Nellie Snellen en heb ik ook al eens gestanst bij Aartje. Het papier is van Papermania. Als laatste nog enkele drew drops erop geplakt (die kreeg ik gratis bij mijn bestelling van AnMacreatief), een wondgaasje onder het afdrukje, mooi organza lint erop, bloemetjes en tenslotte nog een stukje koord met daaraan een visje. Best heel leuk geworden in deze pasteltintjes denk ik
Nog enkele close-up:

Wat ik nog vergat te zeggen en wat jullie vast al wel gezien hadden is: dat ik de randjes om het afdrukje heen geborduurd heb met een zilveren draadje.
Wel even een werkje maar het effect is wel heel leuk.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
EKEF- pasteltinten
NKU - sketch
forever friends challengeblog - ribbons and lace
EHI - beterschap

Een hele fijne dag verder.