zaterdag 27 december 2014

Hoera

Vandaag nog een tweede kaartje om te laten zien. Ik heb hem vanmiddag even lekker zitten maken. Er was niemand thuis en ik had vanmorgen mijn kamer al gedaan en de was hing aan de waslijn dus even lekker tijd voor mezelf. Ik had een leuke sketch gezien bij Creaïne die ik nog wilde proberen alleen wist ik niet welk plaatje ik ervoor zou gebruiken. Toen kwam ik dit plaatje met de schaatsen tegen (hoe toepasselijk, buiten sneeuwt het) en die moest het worden.
 
 
Ik heb hem vrij simpel gehouden gewoon omdat ik dit mooi vond bij deze sketch en het papier. Ook is het wel eens handig een kaart in huis te hebben waar niet teveel poespas opzit.
 
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
- papier van Authentique
- Hoera mal van Joy
- mal van Nellie Snellen onder het plaatje
- zwart en creme cardstock
- snowpaper van MD
- wat bloemen
- takje van Tattered lace
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
 
 
 
 


70 jaar

Twee weken geleden vroeg de buurvrouw mij of ik twee kaarten wilde maken voor een jarige tweeling van 70 jaar. Een leuke opdracht en het werden twee heel verschillende kaarten. Hier ééntje ervan. Omdat de verjaardag in de winter valt heb ik er maar een winterse kaart van gemaakt. Maar omdat het ook wel om een deftige dame ging heb ik de pumps van MD er ook opgedaan.
 
 
Ik gebruikte het mooie roze winterpapier van Maja Design en een plaatje van Pion. Ik heb het roze gecombineerd met kraft om het niet te zoet te laten worden.
 
 
Verder gebruikte ik:
doily
plakparels
parelstekers
verschillende bloemen
crispy lint
meeldraden
mal van Joy
quickutz alfabet
schoentjes van MD
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 


vrijdag 26 december 2014

Extra challenge bij Cards2Create


Extra challenge!!!

Hallo allemaal

Zo op het einde van dit jaar is er een extra challenge bij ons blog van  Cards2Create. Deze challenge loopt naast de gewone challenge.

Dit blog bericht is een kopie van Cards2Create

Extra Challenge mooiste creatie van 2014 !


Jullie kunnen heerlijk rond kijken naar al het moois wat jullie het afgelopen jaar hebben gemaakt en die creatie waar je helemaal trots op bent of een creatie die je speciaal gevoel geeft die kun je plaatsen op het blog van Cards2Create.

Wij gaan er een random winnaar uit kiezen (want dit wordt écht te moeilijk om te kiezen) die krijgt van ons een leuke prijs. 
De challenge duurt t/m 4 januari. 
Wees er dus snel bij en mis deze leuke prijs niet! *Enige voorwaarde voor deze challenge en de leuke prijs is dat je ons nieuwe logo op je zet en volger van ons bent. 


Heel veel plezier met het kiezen van je creatie en fijne dagen.

Groetjes het team van Cards2Create

vrijdag 19 december 2014

Brrr...let it snow

Ik zag bij het KIC een leuke challenge met een sketch en de opdracht winter waar ik nog graag aan mee wilde doen. Ik heb met deze sketch maar gelijk twee kaartjes gemaakt. Beide met hetzelfde papier van Maja Design maar op een andere manier opgeplakt. Gecombineerd met kraft en blauw cardstock.
 

 
Dit leuke stempeltje van MD kreeg ik van sinterklaas. Lekker nostalgisch dit kleine kereltje op zijn sleetje. De ijskristal op het bovenste kaartje en de boom op het onderste kaartje zijn beiden ook van MD. Het vogelhuisje kreeg ik van iemand maar weet zo even niet waar hij van is.
Verder heb ik gebruikt: gesso, frantage, liquid appliqé, pareltjes, een houten labeltje en twine.
 
 
 
Ik wil met deze kaartjes dus meedoen bij;
 
Iedereen een heel fijn weekend.
 
Joke
 
 
 
 
 
 


maandag 15 december 2014

B-day

Ik wil jullie vandaag nog zo'n klein rond kaartje laten zien. Nu ik hier eenmaal mee bezig ben vind ik het eigenlijk heel leuk. Een verjaardagskaartje voor de voorraad. Bij het WLVC blog hebben ze de opdracht om een plaatje van een kind met een dier te maken. Nu kwam ik dit leuke plaatje van Nellie Snellen nog weer tegen tussen mijn plaatjes dus dacht ik hier ga ik even mee aan de slag.
 
 
Ik gebruikte weer het papier van Authentique, kraft en glanzend linnen papier. Het schattige kereltje zit in een mal van Joy. Onder de afbeelding de filmstrip gedaan van Joy, en aan de andere kant wat jute lint met daarop een resin flower.
 
Op de stukje die uit de filmstrip vielen heb ik met plakletters "B DAY" geplakt en deze op de rand van de kaart geplakt. Bovenin nog een stukje touw gestrikt.
 
 
Een vrij simpele kaart maar heel lief toch?
 
ik wil met deze kaart meedoen bij:
 


vrijdag 12 december 2014

Voor een 80 jarige

Vandaag is een oudere dame van ons koor 80 jaar geworden en haar kinderen hadden via verschillende kanalen gevraagd of we haar een kaart wilde sturen. Nou dat willen we natuurlijk.
Ik vroeg me even af wat het moest worden! Gewoon een bloemenkaart of toch iets anders. Het is een nostalgisch winterkaartje geworden. Ik kocht laatst bij de Action twee pakjes met ronde kaartjes en enveloppen en deze heb ik gebruikt als ondergrond.

 Op de zwarte ondergrond parelmoer kleurig linnenpapier ook van de action en daarop het schitterende papier van Authentique. Het plaatje is van Nellie Nellen. Onder het plaatje een mal van Joy en onder de bloemetjes ook een takje van Joy. Verder nog een stukje kreukellint en wat houten ijskristallen van de Xenos.

Een echt winters kaartje en dit kan toch ook prima voor een 80 jarige of niet? De goede oude tijd zullen we maar zeggen.
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:


woensdag 10 december 2014

Warme groetjes

Ik ben nog een keer aan de slag gegaan met de sketch van cheerful sketches. Een hele mooie en bruikbare sketch waar je veel kanten mee op kunt. Dit keer een kaart voor een  collega van mijn man die ziek is. Hij rij-instructeur net als mijn man dus moest het iets worden met een auto erop vond ik. Dus gezocht tussen mijn plaatjes en vond dit plaatje van Gerda's Hobbyshop.

 
 
Ik heb dit keer gewerkt met zwart en heldergroen cardstock met daarop het papier van My Minds. Dit keer heb ik  weer de tandwielen en het hoekje van Joy gebruikt. Wat doen die het altijd leuk hé op die mannenkaarten. Prachtige stans. Verder niet te veel extra op de kaart alleen een tekst warme groetjes van MD.


 
 
Ik wil deze kaart ook mee laten doen bij:


maandag 8 december 2014

Suprises

Nog maar even een klein berichtje. Zaterdagavond hadden we met de familie een hele gezellige sinterklaasavond. Nu had ik voor de suprises een aantal dingen overgenomen van Tineke en zij vroeg me: "zet je ze ook nog even op je blog" dus bij deze.
 
 
Mijn man had Anne van mijn zus Aartje en zij bakt en kookt graag en vroeg dus van die kleine pannetjes en een kookboek. Toen ik dit idee bij Tineke zag dacht ik gelijk aan zijn suprise. Nu had ik zelf  die ovenhandschoen, pannenlappen en lepels niet dus mailde ik Tineke of zij er een aantal voor mij wilde stansen. Mijn man maakte er een soort oven bij en zie daar ....een leuke suprise. Tineke nogmaals dank hiervoor.
 
Zelf had ik Thomas van Aartje en ook hij kreeg een suprise die ik bij Tineke al eens langs had zien komen. Van die leuke voetbalschoenen want hij is een echt voetballertje. Wat lekkers in de schoenen gestopt en een leuke Donald Duckpocket eronder geplakt.
 
Verder maakte ik ook nog maar een controller van de Xbox na want op de computerspelletjes spelen doet hij natuurlijk ook graag.
 
Leuk toch?


50 jaar getrouwd

Vandaag geen kerst of winterkaart maar een mooie kaart in het roze voor een echtpaar dat bij mij op koor zit en deze week 50 jaar getrouwd is. Dat is natuurlijk een hele goede reden om een mooie kaart voor te maken. Ik heb de sketch gebruikt van cheerful sketches. Het plaatje is weer van Syta van Gelderen.

 
Het papier wat ik heb gebruikt is van Nellie Snellen en het hartje met daarin 50 ook. De stempel en de mal met gefeliciteerd zijn beiden van MD. Ook het kleine hoekje onder de bloementoef is van MD en hoort bij de grote mal van Anja van Laar.


 
Natuurlijk een mooie bloementoef gemaakt met verschillende bloemen en wat meeldraden. Onder het plaatje zit nog een mooi stukje kant.
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
 
Nog een hele fijne dag allemaal en iedereen die telkens een reactie op mijn kaarten achterlaat wil ik hierbij eens heel hartelijk bedanken.

lieve groetjes Joke

donderdag 4 december 2014

Kerstkaart

Vandaag nog maar weer even een kerstkaart om te laten zien. Ook dit keer weer een winters plaatje maar nu in warme roze tinten gecombineer met kraft. Het plaatje is weer van Gerda's Hobbyshop.
Ik ben begonnen met kraft papier met daarop roze cardstock. Als designpapier is weer van Maja Design. Verder gebruikte allemaal materialen van MD.

 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij: