zaterdag 22 juni 2013

Old letter rose

Bedankt weer voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart met de bloem die ik met embossingpoeder bewerkt had. Ik ga het zeker nog eens op deze manier doen.

Vandaag een kaart met de old letter rose. Je ziet hem op het moment heel veel voorbij komen in allerlei kleuren. Nu heb ik nog niet zoveel spectrum noir markers dus moet ik het doen met de kleuren die ik heb. Nu heb ik een hele mooie serie blauwe spectrum dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Prachtig is deze stempel en je kunt aan de stempel al een beetje zien waar de donkere en de wat lichtere kleuren moeten komen.Toen begon het leggen van deze stempel op een kaart. Gelukkig had ik dus veel voorbeelden gezien om het wat gemakkelijker te maken. Ik heb verschillende spullen van Joycrafts (noordesign) gebruikt en wel: het papier, het hoekje,  en de schitterende mal achter de stempel. Verder van MD de vogeltjes, de lantaarn, brievenbus (?) en de takjes. De vlinders zijn van Nellie Snellen. Om het geheel af te maken nog verschillende bloemen, parels en twine.


 

Vinden jullie dit ook altijd zo'n mooie combinatie dat bruin met blauw. Ik ben hier echt weg van. Ben weer benieuwd naar jullie reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:

woensdag 19 juni 2013

Een warme groet

Iedereen heel hartelijk dank voor de felicitaties n.a.v het slagen van Gerlise. Heel erg leuk ook om  de reacties op mijn creatie te lezen.

Vandaag kom ik met iets heel anders. Een hele gewone kaart maar voor mij met toch iets nieuws. Ik heb namelijk mijn embossingpoeder weer eens tevoorschijn gehaald. Ik had voor Moederdag een stempel van Joy gekregen die ik nog niet gebruikt had dus daar moest ik nodig mee aan de slag.Ik ben begonnen met wit cardstock, daarna roze cardstock en daarna Maja designpapier. Ik had nog een restje van dit schitterende papier liggen. Daarna weer wit cardstock en designpapier met daarover heen grijs/groen cardstock overdwars opgeplakt (de sketch is van het NKU ). Deze prachtige bloemenstempel heb ik met versamarkt gestempeld op wit papicolor papier, daaroverheen transparant embossingpoeder gestrooid en met de heattool verwarmd. Daarna ben ik er met een sponsje overheen gegaan met zachtgroen distressinkt zodat de bloem wit op ligt en eromheen een mooie groene waas komt. Dit alles uitgestanst met een nestabilitie. Onder het plaatje door nog een mooie stans van Noor design. Ook de geborduurde bloem is van Noor (ik heb hem alleen wat kleiner gemaakt, en het gras is van joycrafts. Om het geheel af te maken verschillende parels geplakt, een swirl van Crealies gebruikt en de tekststempel en de bijbehorende creatable zijn van MD.
 
 
 
Ik ga dit echt vaker doen met deze stempel denk ik want het geeft weer eens een heel ander effect. Wat vinden jullie er trouwens van? Is dit leuk op deze manier of moet je hem gewoon stempelen?
 
 
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
 
 
 
 vrijdag 14 juni 2013

Onze Gerlise is GESLAAGD

Gisteren is onze Gerlise geslaagd voor haar VWO diploma. Super trots zijn we op haar natuurlijk want ze heeft er echt heel hart voor moeten knokken.

Natuurlijk had ik iets moois voor haar gemaakt.


Ik heb een leuk dienblaadje van de Action opgemaakt met de drieluik van Lets get bizzee. Verder heb ik hier een leuk potje opgezet wat ik omgehaakt heb, roze blaadjes en wat dingetjes van de action.


Het papier wat ik gebruikt heb is van Pion. Op het eerste luikje heb ik verder gebruikt:
plaatje van Gerda's hobbyshop
drie mallen van Joy
vlaggen en letters van Joy
parels en bloemen
servet
 
 
Het middeltje luikje is versierd met:
labels van Buggaboo
helloborus van magnolia
vlinders van Nellie Snellen
scrabble letters
leuk plaatje van internet
verschillende bloemen
 
 
Op het derde luikje:
stempel old letter rose van Noor design
verschillende malletjes van MD
mal van Joy crafts
bloemen en parels
 
Gerlise vond het een prachtig en ik heb er zelf met veel plezier aan gewerkt.
 
Alle andere geslaagd kaarten die ik de afgelopen tijd heb laten zien konden trouwens allemaal op de bus.
 
Nog even de taart die onze dochter Alinda voor Gerlise had opgemaakt
 
 


 
Ik wil met deze creatie meedoen aan de challenge bij: