zondag 29 november 2015

Hoera

Gelijk nog maar een tweede kaartje. Deze foto stond nog in mijn documenten.
Ik zag dat bij het KIC de opdracht is om geen kaart te maken maar een andere creatie. Voor mijn zus Aartje maakte ik deze pillowbox voor haar verjaardag.


Met wit heb ik de pillowbox getekend en daarop designpapier van Joy uit de Berry Sweet lijn.
In het middag een ronde stans van Nellie Snellen met daarop een plaatje van Gerda's Hobbyshop en eronder een stukje gaas. De bloem is van magnolia die ik al een hele tijd in de kast heb liggen en eigenlijk maar weinig gebruik. Bovenin nog een paar vogeltjes.


Het geheel heb ik dichtgeknoopt met een stukje gaas en stukje garen met daaraan een hartje.


Ook de achterkant heb ik bewerkt met de Hoera stans van Joy, drie parels, de veertjes van Joy en een leuk bloemetje.


Deze kaart stuur ik in bij:

Sterkte

Ik kom vandaag nog een keer met een kaartje met de sketch van; cheerful sketches. Ik vind het een vrij eenvoudige sketch waar je toch wel iets moois van kunt maken en omdat niet iedereen van die hele drukke kaarten houd komt dit wel goed van pas.
Ik maakte een winters kaartje voor iemand die dit goed kan gebruiken. Hij heeft van de week een hele slechte uitslag gekregen en kan dus wel wat bemoediging gebruiken.Basis is een wit kaartje met een kartelrandje met daarop grijs designpapier van Echopark. Ook de vertikale stroken komen uit dit blokje. Het plaatje van de vogeltjes past precies bij deze kleur blauw en komt van HobbyVoordelig. Verder maakte ik een strik van crispylint met daarop blauw lint. In de hoek nog een ijspegel van Joy gemaakt van snowpaper.
Als laatste wat kleine pareltjes geplakt en het woord "Sterkte" gestanst.

Een heel fijn weekend gewenst.

donderdag 26 november 2015

Hoera

Vandaag is blogmaatje GerJanne jarig en voor haar heb ik deze vrolijke en frisse kaart gemaakt. Ik gebruikte voor deze kaart de sketch van: cheerful sketches. Een vrij eenvoudige sketch maar je kunt er best iets moois van maken vond ik toen ik ermee bezig was.


Het leuke plaatje is dit keer van Hobbyvoordelig. Natuurlijk gebruikte ik weer papier van Maja, verschillende soorten bloemen, de swirl is van Crealies en een strik van twine. 


Van wit en roze Hoera gestanst (is van Joy)


GerJanne ook vanaf het blog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en vele goede jaren samen met je gezin toegewenst. Natuurlijk hoop ik dat je kaart mooi vind.

Let it snow


Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn blog weer onder controle met behulp van mijn dochter en zusje. Het is nog niet 100 % zoals ik het zou willen maar ik doe het er maar mee. 
Ik ga dus nu maar snel achter elkaar wat kaarten laten zien nu mijn blog weer beter is. Ik durfde het niet aan met al die rare tekens.

Het is een kerstkaart in boekvorm die ik wil laten zien. Ik vind dat boek zo leuk dat ik er gelijk maar verschillende achter elkaar maak. Zelf ben ik super tevreden met deze kaart. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Ik heb dus de DDD boekvorm weer gebruikt. Eerst kraft daarna donkerblauw, designpapier van Joy en ribbelkarton. Op de rechterkant heb ik het leuke stempeltje van MD gedaan en deze gemat op donkerblauw cardstock. Op het stempeltje frantage gedaan zodat er een soort sneeuweffect ontstaat.
Verder zit er in de hoek een cirkel met daarop twee sneeuwvlokken van MD en ook weer voor het sneeuweffect liquid appliqe. Dit zit trouwens ook op het ribbelkarton.


 Natuurlijk hoort er ook een mooie bloementoef op. Verschillende bloemen, meeldraden en sneeuwbolletjes.

Aan de andere zit de sneeuwpop van MD, gestanst uit snowpaper van MD. Uit blauw, kraft en orange cardstock heb ik de sneeuwpop nog een keer gestanst en toen de neus, hoed en sjaal uitgeknipt en op de witte sneeuwpop geplakt. Wel een werkje maar wat is het effect leuk.


De tekst is trouwens ook van MD. Als laatste heb ik twine om het boek geknoopt met daarna een belletje en om het geheel af te maken nog een organza strikje gemaakt.Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

maandag 23 november 2015

Help!!

Wie kan mij helpen mijn blog weer netjes te krijgen. Ik ben van een live account naar een Gmail account gegaan en heb dus mijn live account helemaal verwijderd maar nu staan er allemaal driehoekjes met uitroeptekens op mijn blog. Dat is niet fraai....weet iemand hoe ik dat weer wegkrijg?
Ook mijn foto's waren allemaal in driehoekjes veranderd. Verschillende heb ik ervoer in kunnen zetten maar er waren er ook een aantal die ik al verwijderd had. Balen dus.

Degene die ik volgde ben ik ook kwijt, heb er ondertussen wel weer een heel aantal terug gevonden maar als je dit leest en je wilt graag dat ik je blijf volgen, reageer hier dan even op dan meld ik me weer bij je aan als volger.

Ik hoor graag of iemand weet hoe ik dit probleem kan oplossen.

Groetjes Joke

donderdag 19 november 2015

boekkaart kerst

Gisteren weer lekker een dagje samen met Aartje aan de freubel geweest en opnieuw heb ik mijn mooie boekmal van DDD gebruikt. Dit keer een kerstkaart en ik heb ditmaal veel produkten van MD hierop verwerkt.Ik ben begonnen met kraft met daarop creme en een mooie warme paarse kleur, en designpapier van de Action. Dit papier kleurde zo goed bij het plaatje van Mattie dat het wel leek of het erbij hoorde.

Aan de rechterkant van het boek de al wat oudere bomen van MD en daarop heb ik wat sneeuw gemaakt met mijn liquid applique. Boven het label met een tekst beiden van MD.


maandag 16 november 2015

Condoleancekaart

Tussen alle kaartjes door even iets anders. Een condoleance kaartje gemaakt en dat is niet zo gemakkelijk vind ik. Toch ben ik wel tevreden.
Witte kaart met daarop zwart cardstock. Op een smalle strook wit heb ik grijs linnen cardstock gedaan en daar de lelies van Joy op.  Op een klein wit kaartje heb ik de tekst "met oprechte deelneming" gestempeld van Crealies.


Dit kaartje stuur ik in bij:

zaterdag 14 november 2015

LIEFS

Tussen alle kerstkaartjes door moet ik deze maand ook verschillende verjaardagskaartjes maken. Vandaag een kaartje n.a.v de sketch van DDD. Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en zo ook het papierblokje van Maja Enjoying outdoors dus van mijn verjaardagsgeld mocht ik dit dan eindelijk gaan kopen. Prachtig is dit boek om mee aan de slag te gaan.

Dit is het geworden al vind ik de kleur van de foto's erg slecht. Net te laat gemaakt denk ik want opeens is het dan ook schemerig in deze tijd.


Gebruikte materialen:
Ovale mal is van Joy
ronde mal Nellie Snellen
plaatje Gerda's Hobbyshop
takjes MD
Liefs - Joy
plakparels, bloemen, touwtje

Ik stuur deze kaart dus in bij:

Nu moet ik ook nog maar eens voor een kerstkaart aan de slag met deze mal want dan krijg je natuurlijk weer een heel ander geheel.

Fijn weekend allemaaldonderdag 12 november 2015

Beterschap

Even een kaartje gemaakt voor de voorraad en tegelijkertijd voor de challenge van scrapplezier.
Een fris bloemenkaartje want dat is als beterschapskaart altijd goed toch?Gebruikte materialen zijn:
Maja Designpapier
plaatje Gerda's Hobbyshop
crispylint, parels, bloemen
swirls Crealies
nestabilitie (servet)
mal Beterschap van Noormaandag 9 november 2015

Warme winterwensen

Derde kaartje. Ik heb nogal last van mijn rug vandaag dus zit ik lekker op de hoekbank wat berichtjes te typen. Een mooi en warm kerstkaartje heb ik gemaakt met wat ouder papier wat ik nog tussen mijn restjes vond. Prachtig papier van Maja en ik denk dat het plaatje van Pion is maar ook dat ligt er denk ik al een hele tijd. Gecombineerd met een oud roze kleur en creme. Zoals op veel van mijn laatste kaarten ook hier een tekstlabeltje van Crealies (ik vind ze zo fijn om te gebruiken) maar nu met een tekst van MD. Rechts een grote bloementoef met tussen de bloemetje kleine witte sneeuwbolletjes en takjes van MD.


Bovenin aan twee zijden de sneeuwsterren van Crealies die ik gestanst heb uit snowpaper van MD. Een dubbele strik met een grote parelbrad en daaraan twee kleine belletjes in de linkerbovenhoek. Op het plaatje zitten nog verschillende glimmende hartjes geplakt.Deze kaart wil ik mee laten doen bij:

Felicitatiekaartje

Een tweede kaartje voor vandaag. Vorige week liet ik al een kaartje zien met de sketch van creaine en ik vond deze zo leuk dat ik er nog een keer mee aan de slag ben gegaan. Nu gecombineeerd met twee kleuren groen. Een mannenkaart.


Gebruikte materialen:
- designpapier van Crealies
- plaatje Gerda's Hobbyshop
- tekst en label Crealies
- veertjes Joy
grote brad en plakparels

Voor jou

Afgelopen weekend heb ik dit verjaardagskaartje zitten maken. Het is voor een jarige nicht die gelijk met mij a.s. donderdag jarig is.
Ik heb hiervoor de sketch gebruikt van Noor en zo. Een hele mooie sketch vind ikzelf en je kunt er mooi wat restjes in kwijt. Dit is hem geworden.


Het designpapier is Maja uit verschillende series en ook het plaatje komt uit 1 van de blokjes. De letters "Voor jou" zijn van Crealies en ook de stempel is hiervan. De mooie border is van Noor.


Een roze strik van organza en een bloem boven het plaatje, als ook een mooie parel.Onder het plaatje een grote bloementoef met verschillende bloemen en swirls van Joy.

Met deze kaart wil ik meedoen bij:


zondag 8 november 2015

Winter

Vandaag wil ik jullie een kerstkaart laten zien in bruintinten. De basis van deze kaart is kraft met daarop creme cardstock en het designpapier van Marieke "Rustic Christmas" Een hele mooie bij elkaar passende lijn.Het plaatje van deze winterse koe is van Hobbyvoordelig, het rondje boven het plaatje van MFT en de dennenappels van Aureli. Ik heb weer de kurkletters van de Xenos gebruikt en die passen super bij dit papier.


De stempel en het malletje horen bij elkaar en zijn van Crealies. Verder nog wat parels geplakt.


Ik ben benieuwd wat jullie van dit winterse tafereeltje vinden.

Ik stuur deze kaart in bij:

vrijdag 6 november 2015

Een gezond nieuwjaar

Gisterenmiddag heb ik even een kaartje maken met de sketch van creaine. Verder hebben ze de opdracht om een zwart/wit kaart te maken met maximaal 1 andere kleur. Voor is dat rood geworden.


Gebruikte materialen:
- wit en rood cardstock
- plaatje Gerda's Hobbyshop
- ronde mal Nellie Snellen
- designpapier Nellie Snellen
- sterren van Crealies
- stempel en label van Crealies
- plakparels
- zwarte viltrand Wibra
- stickels

Ik wil deze kaart insturen bij:
Creaine
Hobbyvision
Anmacreatief