maandag 30 april 2018

A sweet little BABY is born

Het is feest op het MD blog en dat is gelijk het thema van de challenge. Slingers, ballonnen of taart.
Een geboorte vind ik altijd echt een reden voor slingers en ballonnen dus maakte ik een geboortekaartje. Ik had net van Aartje de leuke hertjes te leen gekregen en dus ging ik daar mee aan de slag. Super schattig vind ik.Gebruikte materialen zijn:
Paperpad Eline’s Sweet Stars
Collectable hert 1401
Lro327 Anja’s circle
Tekst Eline EC 0138
Ballon PP1401

Als versiering een mooie strik, een paar kleine voetjes en wat plakparels.


zaterdag 28 april 2018

Succes succes succes

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik maakte voor Anne van mijn zus Aartje. Zij is aangenomen in Nijmegen voor de studie geneeskunde en zit nu te blokken voor haar examen. Om haar te feliciteren en gelijk sterkte toe te wensen voor het leren maakte ik deze kaart.


Het plaatje en het achtergrond papier zijn van Syta. Achter het plaatje deed ik een vierkant wat ik bestempelde met een achtergrondstempel van MD die ik laatst won bij een bloghop. Allemaal letters dus dat vond ik wel leuk bij het met je neus in de boeken zitten deze weken voor het examen.
Ik stempelde het met clear inkt en heb dat met embossingpoeder wit bestrooid en gedroogd.
De leuke stempel van succes is van Nellie Snellen en vond ik in de opruimingshoek van Gerda.
Een mooie organza strik en wat parels maken het wel af. Geen druk geheel voor zo'n tiener.

Ik stuur dit kaartje in bij:

maandag 23 april 2018

Lente

Ik ben nog een keer aan de slag gegaan met de sketch van cheerful sketches en het papier van Dove craft. Het mooie plaatje is van Syta (het plaatje is in het echt ook iets wazig) en is gemat op een stans van Nellie Snellen. Ik heb de sketch wel gekanteld


Een mooi stukje kant erbij gepakt met daarover een dun parelsnoertje.

Ik stuur dit kaarte in bij:


zaterdag 21 april 2018

50 jaar

Vandaag laat ik jullie een verjaardagskaart voor mijn schoonzus zien die morgen 50 wordt. Hiervoor heb ik twee blokjes papier van Maja gebruikt en een mooi plaatje van Syta.


Er zitten verder veel materialen op van Joycrafts zoals; de border, happy birthday en de vlaggetjes. De tekst is van Craftemotions, lepeltjes van MD, stukje kant onder het plaatje door,
 En een stukje rood lint op de lepeltjes.


Ik stuur dit kaartje in bij:

Van harte beterschap

Een kikkerkaart dit keer, want ik mocht van Aartje deze leuke kikker even lenen. Altijd weer even prutsen hoor met die dieren van MD maar wat zijn ze dan ook ontzettend leuk. Ik heb het groen gecombineerd met het blauw van het blokje Nautical van MD. Een klein stukje touw voor het wat speelse effect en een stempel van Crealies. 


Ik stuur dit kaartje in bij:

maandag 16 april 2018

Hoera, hoera

Vandaag een kaartje voor een nichtje wat deze maand 5 jaar wordt. Het is een vrolijke dierenkaart geworden met de mal van DDD. Ik heb deze niet dubbel gedaan maar op een wat groter rechthoek zodat er wat meer op kan.


Verschillende oude materialen gebruikt van MD zoals het papierblokje Flower power PK9078 en Merry Christman PK9069 en de leuke ballon PP1401, en de tekst van Eline EC0138 maar die is dus niet in zijn geheel gestempeld.

Ik kocht laatst wat leuke stansjes van dieren van MD op Marktplaats en daar zaten ook het varkentje en de dolfijn bij. Ik heb zitten zoeken maar weet niet goed waar die van zijn. Geen MD denk ik.
De slingeraap COLL 1399 en de muis Coll 1437 zijn natuurlijk wel van MD.

Ik vind hem best super leuk geworden.....wat vinden jullie ervan?

Ik stuur dit kaartje in bij;
http://mariannedesign.blogspot.nl/2018/04/challenge-199.html
http://mariannedesignkreadivas.blogspot.nl/2018/04/challewnge-45-alles-geht-mit-marianne.html

vrijdag 13 april 2018

Oma's lieve schat

Gisteren was een zangmaatje bij me op de koffie die sinds kort ook scrapkaarten aan het maken is. Ze had verschillende stansen bij zich en we hebben even wat materialen uitgewisseld. Ik ben er gelijk maar even mee aan de slag gegaan gisterenmiddag want ik had gelijk de sketch van Anreda weer voor me. Had ik de vorige keer met deze sketch een wat drukke kaart gemaakt, nu dan een hele rustige. 


Het is een kaartje geworden in het wit met kraft. Ik denk dat het leuke hobbelpaard van Nellie Snellen is en de verschillende cirkels zijn van Aureli, de banner is van Joy. Als vertikale strook heb ik gewoon wit gebruikt maar deze heb ik eerst door een embossingfolder gehaald.
Op 1 van de cirkels ook nog een klein schoentje/slofje gedaan. Verder een tekst van Eline gestempeld met witte stazon inkt. 
Als laatste een paar kleine hartjes in de hoek.

Ik stuur dit kaartje in bij:
AnMa Creatief facebook - cirkels

vrijdag 6 april 2018

Liefs, Sterkte en Succes

Dit willen wij als gezin ons nichtje toewensen die morgen voor de zending wordt uitgezonden naar Guinee. Ik heb even lopen nadenken wat voor kaart ik voor haar zou maken en kwam op het idee dat het een hele Hollandse kaart moest worden. Ik heb het hiervoor het model van Studio Light gebruikt.

Het papier is van Maja Design gecombineerd met glanzend groen papier. Op de voorkant een paar koeien van Amy design en het woord Liefs is van Joy crafts.


Dan de binnenkant. Links heb ik rustig gehouden maar wel beplakt met groen en het woord Sterkte ook van Joy crafts.


Rechts een plaatje van Syta met natuurlijk  hollandse tulpen gemat op een frame van Noor design. Er onder langs nog de mooie rand van Joy cirkels. Aan de zijkant een bosje tulpen met een rode strik op een mooie tak van Ali express.
Ook wat kleine vlindertjes erop gedaan en wat rode parels in de hoeken.
Ook aan deze kant een tekst en wel van Nellie Snellen met succes erop, gestempeld op een cirkel van Aureli en daarachter nog een cirkel ook van Aureli.


Ik hoop natuurlijk dat ze hier blij mee is en we voegen er een boekenbon aan toe zodat ze vanuit Afrika af en toe een mooi ebook kan kopen.

Ik stuur deze kaart in bij:
http://diesruschallenge.blogspot.nl/2018/04/challenge-94-anything-goes-dies-r-us.html

Oh ik zie dat ik mijn label met gefeliciteerd er nog in had zitten toen ik de foto maakte. Das was niet de bedoeling natuurlijk. Hier komt een persoonlijke tekst op natuurlijk.


maandag 2 april 2018

Voorjaar

Ik heb me voorgenomen om af en toe eens wat oudere spullen te gebruiken en zo ook dit kaartje met verschillende spullen van MD. Een voorjaarskaartje met een krans met eitjes ook wel passend bij de paasdagen.


Gebruikte spullen zijn:
Knipvel EWK 1248
Bloemen: LR 0142
Vierkant: CR 1359
Papierblokje: Canadian fall
Konijn: CR 1340
Papierblokje Eline’s sweet stars
Papierblokje van Studio Light