zaterdag 30 juli 2011

Jarig.......Schitterend dit stempeltje van Nellie Snellen. Zo'n lief meisje met die taart in haar handen. Ik heb ook deze kaart gemaakt met het papier van Papermania. Ik heb de kaart helemaal in één tint gehouden. Dit is de nieuwe opdracht bij het EHI. Ik had de tweede prijs gewonnen en mocht nu hun gastdesigner zijn.
Ik moest een kaart maken in één kleur. Nou dat was erg leuk en ik vind zelf dat dat heel goed gelukt is.
Nog een aantal bloemen, parelstekertjes en een strik met een mooie brad in dezelfde kleur erbij gezocht en ik was dit keer super tevreden met het resultaat. Nu maar hopen dat ze dat bij het EHI ook zijn.
Ben heel benieuwd of jullie dit ook vinden.
Ik zag dat er ook nog een challenge was met als opdracht cupcakes en wel bij :addicted-to-stamps

woensdag 27 juli 2011

schattig beertje

Dit schattige beertje is een stempel van Fizzy Moon. Erg mooi vind ik. Weer ingekleurd met de aquamarkers.Het papier is van Paper Mania. De swirl die ik dit keer gebruikt heb is van Marianne Design. Mooi kant, bloemen, vlinders en sterretjes erop. Afgemaakt met wat stickels op de bloemen en de ster die het beertje vasthoud.
Nog even een close-up. Volgens mij zijn de kleuren van de foto's dit keer niet zo geweldig. Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge van:
scrap cards challengeblog - fotokleuren
karens doodles netherlands challengeblog - alles mag

vrijdag 22 juli 2011

Hoera jij bent jarig

Goedemorgen allemaal, gisteren deze kaart met die leuke Edwin gemaakt. Ik heb maar weer een easelkaart gemaakt en ook dit keer het mooie Maja Design papier gebruikt. Prachtig is dit papier en fijn om mee te werken. Je kunt de verschillende velletjes ook zo mooi met elkaar combineren. Ik heb voor deze kaart de sketch gebruikt van create4fun. Erg mooi is deze. Edwin is weer ingekleurd met de aquamarkers. Ik blijf deze techniek toch wel erg leuk vinden.
Ik heb dit keer geen bloemen gebruikt. Niet omdat ik het op een jongenskaart niet vind passen maar omdat de kaart zo al mooi genoeg is. Wel heb ik er wat sterren op gemaakt. Deze zijn van artemio.
Op de onderkant een mooi creatable van Marianne Design gemaakt  (ik heb deze laatst gewonnen bij Marjan van der Wiel met nog vele andere leuke dingen) en daarop met het clippunch alfabet: hoera jij bent jarig geplakt. Ook hier nog een paar sterren erbij.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van: create4fun - sketch
simply magnolia - verjaardagskaart

donderdag 21 juli 2011

Zomerrrr........

Goedemorgen allemaal. Ja het is echt zomer. (het weer werkt alleen nog niet echt mee). En ik heb sinds gisteren vakantie. Twee van de kinderen zijn aan het logeren en één is er aan het werk dus ik heb vandaag het rijk alleen. Snel even wat werken vanochtend en dan ga ik vanmiddag eens lekker fröbelen. Deze kaart heb ik dinsdag al afgemaakt. Een heerlijk 's morgens kaartje. Het prachtige Maja life in the country papier gebruikt. Ik  heb het al een tijdje liggen maar had het nog niet gebruikt.


 Ik heb de magnolia weer ingekleurd met de aquamarkers. Verder mooie bloemen erop en ook nog twee stekertjes met wat kraaltjes. Zelf vind ik het een erg leuk geheel geworden. Ik heb de schuine easelkaart ook maar schuin gehouden dit keer en er een mooie rand multiframe van Nellie Snellen opgeplakt.
Ben natuurlijk weer benieuwd wat of jullie ervan vinden.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
its a magnolia challenge - easelkaart
dutch magnolia lovers - zomerpret
EHI challenge blog - zomers kaartje met iets geponsd erop
the dutch magnolia chickies - zomerkaart

woensdag 13 juli 2011

HUGS AND.....

Dag allemaal, eerst even een bedankje aan jullie allemaal voor de lieve reacties die ik krijg. Erg leuk om die telkens weer te lezen.

Dit keer een achthoekige kaart. Ik vond dit idee erg leuk toen ik hem las bij het blog van Dutch Card Lovers en ben er aan begonnen. Het papier is dit keer van My Minds (stella rose), het stempeltje een Penny Black en het multi frame van Nellie Snellen. De sketch is ook van dutch card lovers, heel simpel en toch erg mooi. Een paar kleine bloemetjes, een lint met een hartje en wat plakparels en ik was tevreden.
Nog even een close-up van de stempel (ingekleurd met de aquamarkers)
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van
:dutch card lovers - sketch
een hoop inspiratie - een kaart die aan één kant niet vierkant is
stempelstudio - sprookje
penny black challenge - flowers

zondag 3 juli 2011

Diaperfoldpounc

Een diaperfoldpouch. Ja dat is dit. De nieuwe uitdaging bij dutch card lovers. Onze dochter wordt morgen 16 jaar en ik wilde een kaart voor haar maken maar dit is toch veel leuker. Wat leuk is het dan dat je op een blog zoiets tegenkomt. Ik heb er nog een label bij in gestoken met op de achterkant een waardebon voor de ijssalon. Ze is namelijk gek op ijs. En wat is er lekkerder dan op een mooie dag lekker een ijsje of zelfs een sorbet te gaan eten. En wij hebben hier bij ons op het dorp een heerlijke ijssalon.....


Wat heb ik gebruikt: Het papier is van imagionations, de vlinderstans en de swirls van Marianne Design, het hart, de cirkel en het hoekje bovenin zijn van een multiframe van Nellie Stempel. Het stempeltje is van Karin Doodles.
Ik wil hiermee graag meedoen aan de challenge van:
dutch card lovers - maak een diaperfoldpouch
karen doodles - maak iets voor een tiener
girlscardsworld - roze, groen en wit

Ik ben zoals altijd natuurlijk weer heel erg benieuwd naar jullie reacties.
Nog een hele fijne zondag allemaal.

vrijdag 1 juli 2011

Designer for a day


Via mijn zusje hoorde ik dat je bij Marianne Design je kon aanmelden als Designer for a day. Nu weet ik dat zij super leuke dingen verkopen en ik dacht dat ga ik ook eens proberen. En je raadt het al ik mocht designer for a day zijn en kreeg de hierboven getoonde spulletjes toegestuurd. Nou super leuk toch. Ik had bij haar al aangegeven dat ik het maken van nostalgische kaarten op het moment erg leuk vindt. En ik heb er toch iets moois meegemaakt. Kijk maar naar onderstaande foto's.

Marianne heel erg bedankt dat je mij deze kans wilde geven. Ik hoop dat je vindt dat ik zo jou spullen goed heb laten uitkomen.

Ik ga deze kaart naar mijn vriendin sturen die maandag in haar nieuwe job begint. Zij is gek op klassieke muziek dus ik denk dat ze blij zal zij met deze kaart.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
dutch card lovers - sketch
marianne design-vintage-cardkaart