zondag 22 juli 2012

Vintagekaart theepot met kopjes

Goedenmiddag hier snel even een berichtje van mij want het is veel te mooi om binnen te zitten. Ik had laatst een leuke vintagekaart gemaakt en die wilde ik nog even laten zien. Ik heb weer de mooie mallen van Joycrafts gebruikt: de theepot, kopjes en de etagère. En de mooie hoekmal van MD (Anja van Laar)Het mooie papier is natuurlijk van Maja Design en dat vind ik bij deze mallen wel zo mooi passen. Ik heb dit keer gekozen om de bloemetjes kant van dit papier te gebruiken voor de pot en de kopjes en de achtergrond effen te houden. De hoekmal en de etagère zijn van het glanzende papicolor papier. De geemboste randjes heb ik bewerkt met distressinkt.
Daarna alles nog wat afgemaakt met bloemen en parelstekers. Ook op de etagère heb ik een klein bloemetjes geplakt.
Vinden jullie hem ook zo mooi?????? Ik ben er wel blij mee.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
de creatieve zebra - alles mag
krea2day
hobbyvision - alles mag

We gaan nu lekker genieten van het mooie weer. Een hele fijne dag allemaal verder.

vrijdag 13 juli 2012

Vintage zomer/vakantie

Hier was ik alweer met een kaartje. Het is helemaal geen weer om lekker buiten iets te doen dus daarom maar lekker aan het kaarten maken. Eens iets anders dacht ik. Je ziet bij veel challenge het thema zomer of vakantie voorbijkomen en ik wilde hier eens iets anders mee maken. Via marktplaats had ik 2 weken geleden wat leuke stansen van Tim Holtz gekocht o.a. de globe. Dus dacht ik dit vind ik ook horen bij de zomer. Vroeger zochten we tenslotte al onze vakantiebestemmingen op via de wegenkaarten ipv de TomTom. Een plaatje erbij gezocht met een vliegtuig (ik denk tenminste dat dit het is) het is een plaatje van Pion. Zij hebben wel zulke leuke vintageplaatjes vind ik. En hier ben ik eens mee gaan stoeien en dit is het geworden.
Het papier is van Basic Grey en ik heb ook nog de Lord van MD uitgestanst. Hij bekijkt of het allemaal goed komt met de vakantieplannen. Bovenin nog een paar poststempels gedaan van Papermania die ik laatst heb gewonnen. Dit kwam dus ook weer leuk van pas. Al met al ben ik dik tevreden over deze kaart. Toch leuk om weer eens iets heel anders te proberen.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
EHI - stansje
crealing - zomer
everybody-art-challenge - zomer
EKEF - zomer
card crafters circle - summer
creapaleis - vintage

donderdag 12 juli 2012

Mijn eerste ronde kaart

Goedemiddag allemaal, ik heb eens geprobeerd een ronde kaart te maken. Ik ben eerst eens gaan rondkijken bij google-afbeeldingen hoe anderen dit doen en dit is het resultaat geworden.


Ik ben begonnen met een dubbele cirkel te snijden (één stukje vast laten zitten zodat het een kaart is) en daaroverheen een blauwe cirkel van designpapier. Hierover de creatable van MD. Deze is zo mooi en ik gebruik hem graag. In de creatable een cirkel van designpapier  en daaroverheen nog één maar bij deze heb ik een gedeelte omgevouwen zodat het een zakje lijkt. Op het omgevouwen gedeelte een leuke knoop gedaan. In het zakje heb ik een label gedaan met een tekst en stempeltje erop van Eline. Aan het label hangt ook nog een bedeltje.
Verder heb ik een wat oudere stempel gebruikt van Eline en deze ingekleurd met de aquamarkers. Nog wat plakparels en  een leuke strik met bloem en parelstekers.
Al met al best een leuk geboortekaartje geworden.

Ik wil meedoen met de challenge van:
hobbynu.nl/weblog - nieuw leven
ge-we-hobbychallenge - ronde kaart met kleurtjes
webshop-anmacreatief - baby

Ik ben natuurlijk weer erg benieuwd naar jullie reacties op deze eerste ronde kaart.

groetjes Joke

donderdag 5 juli 2012

Hartelijk gefeliciteerd

Goedemiddag, zo aan het einde van de middag nog snel even een kaartje. Op de valreep wil ik nog graag meedoen met de challenge van het;NKU - sketch
Ik had de kaart er al liggen maar ben vergeten hem erop te zetten.


Een leuke vrolijke jongenskaart is het geworden. Bijna alle materialen die ik gebruikt heb zijn van MD. De sterren zijn van Artemio en de kleine houten sterretjes van de xenos.