maandag 22 februari 2016

Just married

Vandaag nog een derde keer een kaartje met de sketch van: Cheerfull sketches. Dit keer een trouwkaart gemaakt met een plaatje van Joy. Ik won bij hen laatst een bloghop en daar won ik dus twee dezelfde vellen met trouwplaatjes (ik had gehoopt dat ik verschillende vellen zou winnen maar helaas.....twee vellen trouwplaatjes dus, wel hele leuke trouwens en daar ben ik lekker mee aan de slag gegaan).Ik zag bij mijn voorraadje papier dit van Maja liggen (coffee in the arbour) en daar zitten precies de goede kleur blauw en geel van het plaatje in. Dus geen trouwkaart in het roze maar in blauw met geel. Wel even wennen hoor.

Het plaatje past precies op mijn mal van MD Lr386 en omdat ik vond dat er nog net iets teveel ruimte overbleef heb ik er met mijn aureli stans nog een witte rand onder gedaan.
Als laatste een mooie bloementoef gemaakt met verschillende bloemen en takjes in het geel en blauw.


zaterdag 20 februari 2016

Hoera een dochter

Vanmiddag laat ik jullie een babykaartje zien gemaakt n.a.v. de sketch van Cheerful sketches. Het designpapier is van Maja vintage baby, Het plaatje van Nellie Snellen (super schattig) en deze heb ik gemat op een spelbinder romantic rectangles, Onder het plaatje door zit een stukje kurk, de fopspeen is van DDD, de tekst en het label van Crealies.


Onder het plaatje een kleine roze bloementoef met een stukje koord eronder.

Bovenin een organzo strik met een stukje parelkoord en een brad.


Fijn weekend nog allemaal.

maandag 15 februari 2016

Labelkaart

Vandaag een leuk fris labelkaartje wat ik maakte voor de vriendin van onze dochter. Ieder jaar maak ik voor haar een kaartje en ze vindt ze iedere keer weer prachtig. Ik kocht laatst bij Gerda's Hobbyshop een vel met allemaal rode plaatjes. Nu is dit niet zo'n kleur dat je snel gebruikt maar dit is echt een super leuk vel en het paste ook nog eens erg mooi bij mijn papierblokje van Joy "Shabby Chic".


Het label is van Dutch Doobadoo en heb ik eerst in het rood en daarna in het wit nagetekend. Daarop het kleine label van designpapier. De mooie witte mal is van MD Lr 386, de tekst en het labeltje zijn weer van Crealies.


Onder het plaatje door een strook rood wat ik door de MD embossingfolder heb gehaald DF3424.
Een mooi stukje kant, de bloem die hoort bij de mal van MD, rode plakparels maken het geheel af.
Met de gaatjes tool van Joy een gat gemaakt om daar twee lintjes doorheen te trekken. Dit heb ik weer vastgezet met een stukje wit koord waaraan nog een zilveren hart zit.

Vinden jullie het ook geen leuk en fris geheel? Wel echt zomers of niet....niet echt passend bij de tijd van het jaar maar dat mag de pret niet drukken.

Deze kaart stuur ik in bij:
Knutsels en kadootjes
De Egel


Hartelijk Gefeliciteerd

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien van de serie eenvoudige kaarten die ik laatst maakte. Ik heb deze kaart gemaakt nav de sketch van: Cheerful sketches.
Het kaartje is gemaakt met het designpapier van Joy "Berry Sweet" wat weer mooi kleurt bij het  blauwe randje van de  kan waar de tulpen in staan. Het plaatje is van hobbyvoordelig. 


Tekststempel en het label zijn van Crealies. Ook heb ik de mooie embossingfolder van MD DF3424 weer gebruiikt.


Natuurlijk mocht een mooi stukje kant niet ontbreken.Ondertussen staan er twee babyfleskaartje klaar, een jongens en een meisjesvariant. Deze zal ik t.z.t laten zien. Wat was dit ontzettend leuk om te maken zeg. Mijn dochter zag ze en vroeg of ik er voor haar ook één wilde maken als er bij haar oppasadresje een kleine wordt geboren. Nou helemaal leuk toch. Nu maar hopen dat niet alle baby's van hetzelfde geslacht zullen zijn.

Fijne dag nog allemaal

zaterdag 13 februari 2016

40 jaar gefeliciteerd

Gisterenavond had ik een feestje van iemand van koor die 40 jaar getrouwd waren. Natuurlijk had ik voor hen een mooie kaart gemaakt. Op het moment heeft MD van die prachtige plaatjes waar ook deze zwanen op staan (Ik heb ze ook al heel veel voorbij zien komen). Het plaatje is gemat op de prachtige mal van MD Lr 386.Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja enjoying oudoors en dit heb ik gecombineerd met een oudroze cardstock, crème papicolor en een klein beetje kraft om het geheel niet al te zoet te maken. Dit papier kleurt zo mooi bij het plaatje of het ervoor gemaakt is. Onder het plaatje door een mooi stukje kant. De tekst heb ik getypt op de computer en gestanst met de harten van Nellie Snellen.


Als laatste nog een bloementoefje gemaakt. De bloemen zijn van MD en de kale takjes met daarop wat kleine roze bloemetjes van Joy. Op de rand en op de bloem parelmoerkleurige plakparels gedaan en in het hoekje zitten nog twee kleine zwanen met hartje ertussen en deze zijn ook van Nellie Snellen.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
Hobbyvision
Scrapplezier
CraftAddiction
MD Kreadivas
KIC
Live and Love crafts

Ik zie weer uit naar jullie reacties. Fijn knutselweekend allemaal.

groetjes Joke

woensdag 10 februari 2016

Hartelijk Gefeliciteerd

Ik was net mijn mapje met gemaakte kaarten even aan het opschonen en kwam daar dit kaartje nog tegen. Ik heb deze kaart in november al gemaakt voor een wat oudere dame maar heb deze nog niet aan jullie laten zien. Bij het WLVC hebben ze de opdracht om een winterse kaart te maken en dat is dit kaartje toch zeker.


Voor dit kaartje heb ik weer de kraftkaarten van de Action gebruikt. Prima kaarten vind ik dit om als ondergrond te gebruiken. Het designpapier is ook van een groot blok van de Action en kleurt prima bij het plaatje van Pion. Je krijgt wel een heel basic geheel zo natuurlijk.


Een taartkleedje, sterren van Crealies, poinsettia van MD, kant, strik en parels maken het geheel af.


Als laatste op de computer de tekst getypt en gestanst met een banner van Joy.

Deze kaart stuur ik dus in bij:

Zo dat waren twee kaarten vandaag. Nu eerst maar even de was opruimen en het eten klaar zetten. Als ik dan straks nog even tijd overheb ga ik nog even verder met een kaart voor een 40 jarig huwelijksjubileum voor aanstaande vrijdag.

groetjes en een fijne avond allemaal
Joke

Love

Vandaag wil ik jullie een soort Valentijnskaartje laten zien. Nu doe ik hier helemaal niet aan maar ik vond dit plaatje zo schattig.....daar moest ik iets mee maken. Hij deed me denken aan de vriend van onze dochter en naar hem ik heb ik deze kaart dan ook gestuurd vorige week voor zijn verjaardag. Ze hebben bijna drie jaar verkering dus zal hij haar al snel ten huwelijk vragen????

Ik ben begonnen met groen cardstock met daarop het design papier van Joy "Shabby chique".


Het plaatje van dit jongetje ( die zijn meisje ten huwelijk wil vragen denk ik) is van Nellie Snellen. 
De mooie grote roos is van Aurelie en vond ik leuk combineren met de roos die de jongen in zijn hand heeft. De filmstrip is van Joy.


De groene ronde mal en de kleine hartjes zijn van Nellie Snellen.Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

maandag 8 februari 2016

Beterschap

Ik ben begonnen met een kleine serie wat eenvoudiger kaarten te maken. Gewoon een mooie sketch, een mooi plaatje en verder niet al te veel tierelantijntjes. De eerste hebben jullie al gezien en vandaag laat ik jullie de tweede kaart zien. Deze heb ik gemaakt met de sketch van Noor & Zo. Ook op deze kaart heb ik geen designpapier gebruikt maar weer dezelfde twee kleuren groen en de embossingfolders folder van MD DF3424. 
Hier heb ik de mallen van Joy ook weer gebruikt en wel 6002/0412 (beterschap) en ook nr 6002/0386 (tekst banner), ook het plaatje zit in een mal van Joy.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit soort kaarten vinden. Zelf ben ik er eigenlijk wel tevreden mee, ik ga ze vaker maken denk ik. Er staat er nog één op mijn dressoir om te laten zien maar die komt later.
Nu eerst maar eens aan de slag met de DDD fles die ik laatst kocht. Mijn broertje en schoonzus verwachten over een week of drie een kleine en mijn collega gaat met verlof van de week dus ik wil een wat leuke flessen als kaartje op voorraad hebben. Natuurlijk zowel voor een jongen als een meisje want ik weet van beiden niet wat het gaat worden. Ik heb er zin in om hier aan te beginnen, ik heb er zoveel leuke voorbeelden mee gezien.

Ik wil met deze kaart meedoen bij

Groetjes Joke

vrijdag 5 februari 2016

Sterkte

Vandaag een kaartje voor de voorraad. Ik zag bij Stampin your way challenge een leuke eenvoudige sketch en dat vind ik altijd wel passend voor een sterkte kaart. Het is een combinatie van groen met wit geworden. Een mooi plaatje, passend bij deze tijd (sneeuwklokje) van Hobbyvoordelig.


Ik ben begonnen met wit cardstock met daarop een frisse groene kleur. Daarop heb ik wit cardstock gedaan wat ik eerst door een embossingfolder heb gehaald en wel van MD DF3424.
Daarop een donkergroen stuk cardstock met een klein stipje erin. Het mooie plaatje weer op fris groen gemat. Onder het plaatje een mooie parelrand en als laatste uit het donkere groen "Sterkte" gestanst van Joy.

Ik laat deze kaart meedoen: