dinsdag 26 maart 2013

100 % Lief

Het afgelopen weekend ben ik begonnen om wat geboortekaartjes te maken. Heb er  een aantal nodig de komende tijd en dan is het wel handig als er een aantal liggen. Eén ervan wil ik jullie hier later zien.
Het is een kaartje geworden voor een meisje maar het papier heb ik in het zacht blauw gedaan omdat ik dit beter bij het plaatje (ik vind het echt een meisje op het plaatje zo met dat popje naast haar) vond passen. Om het toch een echt meisjeskaartje te laten worden heb ik er roze bloemen opgedaan en ook het lint is beschreven met roze.

Wat heb ik verder gebruikt:
Zacht blauw cardstock
Mal van Joycrafts nr 6002-0147
Mal van Joycrafts nr 6002-0134
Designpapier van Pebbles New arrival

Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge bij:
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/
http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.nl/
http://divasbydesignchallenge.blogspot.nl/
http://scrapkaartchallenge.blogspot.nl/2013_03_01_archive.html
donderdag 21 maart 2013

It's time to party

Hallo allemaal, vandaag heb ik een hele zonnige kaart om te laten zien. Het afdrukje is van Tina Wenke " Mouse with sunflower". Ik heb deze ingekleurd met de spectrum noir markers van mijn zus. Mooie frisse kleuren. Verder verschillend designpapier bij elkaar gezocht, bloemen, lint en de vlinder punch is van Nellie Snellen. De klok in de hoek is van MD.
Ik heb het gele cardstock onder het afdrukje nog door een embossingfolder gehaald met bloemen zodat het passend is bij het plaatje. Vandaag is de lente begonnen....nu maar op naar de zomer.
De tekst komt geloof ik van het blog van :Marianne Zij heeft vaak erg leuke gratis te downloaden digi's op haar blog staan. Bedankt hoor Marianne.

Ik word zelf helemaal blij van deze zonnige kaart en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Zie uit naar jullie reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/
http://creapaleis.blogspot.nl/p/wedstrijd.html
just a note: lente
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/vrijdag 15 maart 2013

Vraagje

Twee weken geleden won ik de challenge bij de creatieve cutting challenge. De prijs was een waardebon van €15,00 bij http://www.plot4fun.nl/.
Nu heb ik geen silhouette en alles wat ze daar verkopen heeft eigenlijk hier mee te maken.
Is er iemand die belangstelling heeft bij deze bon en er wel iets leuks voor kan kopen?
Ik wil de bon dan wel aan iemand overdoen voor €10,00

Misschien is er wel iemand die ook eens iets gewonnen heeft wat hij al had of niet mooi vond en kunnen we ruilen?

Ik hoor graag van jullie.
Vriendelijk groet Joke

woensdag 13 maart 2013

40 jaar getrouwd

Hallo allemaal, vanmiddag een kaartje wat ik gemaakt heb n.a.v. een oproepje van Rachel of we een kaartje wilde maken voor haar ouders die op 16 maart 40 jaar getrouwd zijn. Een leuke opdracht dacht ik en ik ben er lekker mee aan de slag gegaan.
Ik mezelf laatst verwend met twee nieuwe stansen dus die moesten er in ieder geval op. Dit is het resultaat.Wat heb ik allemaal gebruikt voor deze kaart:
Maja Design papier
papicolor papier creme
spellbinder romantic rectangles
van joycrafts nr 6002/0147
ringen van MD
twee takjes MD
kant
bloemen en parels(stekers)
plaatje is van Gerda's hobbyshop

Romantisch toch dit lieve stelletje in het bootje. Ik heb de binnenkant ook versierd en wel met de Lord en de Lady van MD. Het is zo net alsof ze terugkijken op de 40 jaar die voorbij gegaan zijn.
Ook de tekststempel en de bijbehorende creatable zijn van MD. Het vierkant is als ik het goed heb ook een spellbinder.


Ik hoop natuurlijk dat de kaart goed is aangekomen en dat Rachel haar ouders hem ook mooi vonden. Je kent ze natuurlijk helemaal niet dus je weet ook niet goed wat bij ze past.
Ben benieuwd wat andere bloggers ervan vinden en zie uit naar jullie reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/03/challenge-10-alles-mag.html
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.nl/2013/03/uitdaging-bloemenkaart.html
http://www.emmascardsuk.com/p/emmas-crafty-challenge.html
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://stampinfortheweekend.blogspot.nl/


maandag 11 maart 2013

Haken

Hallo allemaal, dit keer geen kaart maar een klein kadootje wat ik voor mijn vriendin gemaakt heb die vorige week jarig was.
Ook bij mij is het haakvirus toegeslagen. Jaren geleden was dit iets wat ik heel graag deed en nu zie je het opeens overal weer verschijnen. En wat kun je er leuke dingen mee maken.
Zo zag ik al bij velen zo'n dienblaadje met van die omgehaakte olvaritpotjes. Geweldig leuk. Dus heb ik aan een collega (die een kleine heeft van een half jaar) gevraagd of ze voor mij wat olvarit potjes wilde bewaren. Heb nu al verschillende avonden heerlijk even zitten haken en dit is het resultaat geworden.
Vinden jullie dit niet hartstikke leuk. Zo heb je heel goedkoop een leuk kadootje. Ik ben lekker verder gegaan met haken want ik wil er zelf natuurlijk ook één op tafel, mijn schoonmoeder is volgende maand jarig en die vindt zoiets ook heel leuk en mijn zus vroeg ook al of ik er één voor haar wilde maken als ik tijd heb. Leuk toch.

groetjes Joke

maandag 4 maart 2013

Jongenskaart

Goedenavond allemaal, bedankt voor alle felicitaties en reacties op mijn kaart voor Alinda haar verjaardag. Leuk hoor om dit allemaal te lezen.
Vandaag een veel rustiger kaart, een jongenskaart. Helemaal gemaakt met produkten van Nellie Snellen (behalve het papier). Maandenlang ben ik een echte fan geweest van deze produkten en heb er dus ook best veel van. Deze Young rebel blijf ik leuk vinden. Je kunt er een echte leuke jongenskaart van maken. Ik heb zoiets al eens gemaakt in het blauw met kraft maar ben eens bij mijn restjes gaan zoeken en vond nog een stukje van dit Maja Design papier.
Als versiering wat plakparels, koord en een bedel gebruikt. Op de harten heb ik geprobeerd een soort schatkaart te  maken. Geen tekst erop gedaan zodat ik hem nog voor verschillende doeleinden kan gebruiken.Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://deepoceanchallengeblog.blogspot.nl/
http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/03/challenge-9-kinderkaart.html
http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/
http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2013/02/hobbyvision-challenge-13-maak-een.html